Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

St. Petersburg – Jokerit: pronosticuri hochei pe gheata KHL

Jokerit in acest an a castigat cu 6-0 in fata celor de la St. Petersburg.

Joi, 16 ianuarie, de la ora 18:30, pe Ice Palce din St. Petersburg, SKA infrunta Jokerit, in cadrul KHL, cel mai spectaculos campionat de hochei din Europa.

St. Petesburg: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In etapa de la inceputul saptamanii a reusit sa iasa cu capul sus. St. Petersburg a profitat de avantajul terenului propriu si a trecut cu 3-0 de una intre cele mai slabe echipe din KHL, DInamo RIga. Drept pentru care a ajuns la trei victorii in ultimele patru meciui de campionat. Gratie acelui succes a urcat o pozitie in Conferinta de Vest, acum aflandu-se pe locul al doilea, cu 67 de puncte. Sunt cinci lungimi de recuperat pentru a o egala pe CSKA; marea sa rivala si liderul la zi din aceasta Conferinta. In schimb, St. Petersburg este lider in Divizia Borov, unde are doua puncte avans fata de echipele de pe locurile 2 si 3.

Jokerit: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Formatia finlandeza a trecut repede peste esecul surprinzator cu Cherepovets. Astfel, la inceputul acestei saptamani a dispus cu 3-2 de Podolsk, tot intr-un meci care s-a disputat pe teren strain. Astfel, ea ramane pe locul al treilea in Divizia Bobrov si pe locul 4 in Conferinta de Vest, cu 65 de puncte. Atacul a ajutat-o enorm in acest drum, avand in vedere ca se afla la borna 144 in dreptul golurilor inscrise. Americanul Brian O Neill este cel mai activ om din ofensiva lui Jokerit , cu 18 goluri inscrise si alte 19 pase decisive.

St. Petersburg - Jokerit: Cote la pariuri si predictii pariuri

Stilul de joc al celor doua echipe este unul spectaculos. Am avut ocazia sa vedem lucrul acesta in cele doua meciuri directe din stagiunea 2019/20. A fost 3-2 pentru St. Petersburg, cand a evoluat acasa, cat si 6-0 pentru Jokerit, cand ea a fost echipa gazda.  Cert este ca sunt echipe care joaca destul de ofensiv si ma astept sa o faca din nou, in special oaspetii, care au un atac excelent.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
55 / 1 / 33
Calcul:
-465 RON
ROI:
-5.2 %
Pariuri:
1605 / 30 / 988
Calcul:
-7 811 RON
ROI:
-3.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 92
55 / 1 / 33
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2630
1605 / 30 / 988
Calcul
ROI: -3.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Jokerit inscrie peste 1,5 goluri