Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Garin/Londero - Rojer/Tecau: Pronosticuri tenis dublu masculin Roland Garros

0

Jean-Julien Rojer si Horia Tecau sunt favoriti numarul 10 la Roland Garros 2019

Marti, 28 mai, nu inainte de ora 13:30, in primul tur al probei de dublu masculin de la Roland Garros, perechile Garin/Londero si Rojer/Tecau se vor infrunta.

Christian Garin/Juan Londero, au mai jucat impreuna pe zgura

Cei doi sud-americani au mai evoluat impreuna, atat intr-un meci din anul trecut, cat si in 2019. De la sfarsitul lui aprilie si pana in prezent au participat la doua turnee, Munchen, respectiv Geneva, de fiecare data au iesit din turul al doilea. In Elvetia, cu aproape o saptamana in urma, perechea formata din chilianul Christian Garin si argentinianul Juan Londero, s-a retras. Totusi, in aceste meciuri disputate, au reusit sa obtina o victorie interesanta, in fata perechii Jebavy/Molteni, locurile 54, respectiv 60, din clasamentul ATP dublu masculin.

Jean-Julien Rojer/Horia Tecau, sunt asteptati sa lase o impresie buna

Perechea Jean-Julie Rojer si Horia Tecau pleaca favorita numarul 10 la turneul de la Paris. Aflati pe locul 20, respectiv 21, in clasamentul general, acestia au reusit sa aiba parte de antrenament reusit in 2019, pe suprafata rosie. Cei doi sportivi se cunosc de mult timp, au avut rezultate notabile impreuna, iar I luna mai au reusit sa castige competitia de la Mutua (Madrid), turneu patronat de Ion Tiriac. Au reusit ca pe parcursul turneului sa treaca de jucatori mai bine clasati decat ei, precum Mike Bryan (locul 1) si Bob Bryan. Americanii s-a revansat la Roma, unde au trecut de Rojer/Tecau in doua seturi, in chiar primul tur.

Garin/Londero - Rojer/Tecau: Cote la pariuri si predictii pariuri

In ultimii cinci ani, cand perechea Rojer/Tecau a participat la Roland Garros, nu s-a intamplat sa piarda in primul set. Anul trecut Horia a absentat din cauza unei accidentari, dar in restul anului romanul si colegu sau de echipa s-au impus mereu in minimum de seturi. Garin/Londera este o echipa care nu spune nimic in proba de dublu, cei doi jucatori nu sunt nici macar in prima suta mondiala.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
95 / 0 / 61
Profit:
-913 RON
ROI:
-5.9 %
Pariuri:
1011 / 7 / 629
Profit:
-4 495 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 156
95 / 0 / 61
Profit:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1648
1011 / 7 / 629
Profit
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Scor corect 0-2
Comentarii
Niciun comentariu momentan