Etapa 1 — Turul Elvetiei: pontul zilei din ciclism 12.06.2022

Expertul Legalbet Gavan Marius ne propune pontul zilei de 12 iunie 2022 dintr-o cursa de ciclism din Elvetia, ultima cursa de pregatire pentru Turul Frantei care va incepe la inceputul lunii iulie.

Prima etapa din Turul Elvetiei este una valonata cu 6 catarari de categoria a 3-a dintre care ultima fiind cu 5km inainte de finish si are o panta medie 7,3% pe care se poate ataca pentru a obtine victoria in aceasta etapa. Principalul favorit in opinia casei de pariuri baumbet este belgianul Remco Evenepoel cu o cota de 5,4 urmat de elvetianul Marc Hirschi cu o cota de 6,8. Al treilea favorit este vazut australianul Michael Matthews cu o cota de 11.  

Marc Hirschi vrea un succes acasa

Rutierul Marc Hirschi de la echipa UAE este unul dintre favoritii acestei etape. Dupa parerea mea chiar principalul favorit deoarece este foarte motivat sa obtina un succes in fata conationalilor sai. Si in trecut elvetienii au avut rezultate foarte bune in Turul Elvetiei, printre acestia fiind Michael Albasini sau Fabian Cancellara. Marc Hirschi vine si cu un moral foarte ridicat dupa ce in 10 iunie 2022 a obtinut un succes intr-o cursa de o zi din Elvetia, GP Kanton Aargau – Gippingen, unde l-a invins la sprint chiar pe Maximilian Schachmann. Finalul a fost unul asemanator cu cel din aceasta etapa. Pe langa acest succes, Hirschi a mai obtinut o victorie in acest an in cursa Pre Sempre Alfredo si mai are alte doua clasari pe podium. 

Germanul Maximilian Schachmann de la echipa Bora nu are un sezon prea grozav, adunand putine puncte, iar din acest motiv este vazut ca fiind al 9-lea favorit la victorie in prima etapa cu o cota de 21. Cel mai mult rezultat al sau in 2022 fiind locul 2 din cursa de acum 2 zile cand a fost invins de Hirschi. In rest in Paris-Nice a fost nevoit sa abandoneze in etapa a 4-a, iar in Turul Romandiei a avut un loc 5 in contratimpul din prolog si atat. 

Etapa 1 – Turul Elvetiei: ponturi pariuri

Tinand cont de rezultatele celor doi din 2022, duelul dintre Hirschi si Schachmann pare unul dezechilibrat si totul e in favoarea elvetianului. Pe langa cursa de acum doua zile unde cei doi s-au duelat chiar pentru victorie, cei doi au mai participat impreuna in 2022 in Turul Romandiei, o alta cursa din Elvetia, iar acolo in patru etape elvetianul a fost mai bun, Schachmann terminand in fata lui Hirschi doar in cele doua etape de contratimp, insa era normal deoarece elvetianul e slab la contratimp. 

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete, dar si o analiza completa a tuturor beneficiilor care va sunt oferite de casele de pariuri online din Romania.

 

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
22 / 0 / 10
Calcul:
+1 231 RON
ROI:
38.5 %
Pariuri:
295 / 23 / 228
Calcul:
+1 591 RON
ROI:
+2.9 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 32
22 / 0 / 10
Calcul:
ROI: +38.5 %
Pariuri: 547
295 / 23 / 228
Calcul
ROI: +2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Marc Hirschi v Maximilian Schachmann (etapa 1), 1
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde