Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Chicago Fire - New England Revolution. Pontul lui Wallberg

07.06.2018
139
0

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu pe goluri din SUA MLS pentru duelul dintre Chicago Fire si New England Revolution.

Duel interesant in Conferinta de Est din SUA MLS intre doua echipe ce sunt adversare directe pentru ocuparea unui loc in play-off. In prezent, dupa 14 meciuri disputate de fiecare dintre cele doua, Chicago se afla pe locul 8 al clasamentului cu 17 puncte acumulate iar New England ocupa pozitia a 5-a cu 22 de puncte.


Cele doua au o forma destul de asemanatoare de moment, in care nu au fost foarte productive din punct de vedere al rezultatelor, insa nu am putea spune acelasi lucru din punct de vedere al golurilor. In ultimele cinci meciuri din campionat Chicago Fire a inregistrat 2 victorii si alte 3 infrangeri, cu un golaveraj negativ dar spectaculos de 7/11. De cealalta parte, New England Revolution vine dupa 2 victorii, 2 remize si 1 infrangere, cu golaveraj pozitiv de 9/8.


Chicago Fire nu a reusit sa profite de avantajul terenului propriu si a reusit acasa doar 3 victorii si 1 remiza, in rest suferind alte 4 infrangeri si a totalizat un golaveraj de 12/13. New England Revolution a disputat doar 5 meciuri in deplasare de-a lungul acestui sezon, inregistrand 1 victorie, 2 remize si 2 infrangeri, cu un golaveraj negativ insa spectaculos de 9/11.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

Pariuri:
316 / 8 / 220
Profit:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Profit
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept