Cele mai eficiente strategii la pariuri

In cazul in care vrei sa iti disciplinezi stilul de pariere si sa procedezi ca un profesionist, ai putea alege dintre cele mai eficiente strategii la pariuri.Daca esti in cautarea unei strategii de succes pe care sa o utilizezi la pariuri sportive, acest articol este exact ce-ti trebuie. In cazul in care cochetezi de ceva timp cu pariurile, probabil ai auzit despre cele mai comune strategii, aplicate de utilizatori din intreaga lume.


Multi utilizatori se afla intr-o dilema cand doresc sa parieze si anume nu stiu care tip de pariere este mai profitabil: cel pre-live (dinainte de startul meciului) sau cel live (in timpul meciului). Accesand acest link iti vei putea face o idee despre calea pe care o vei urma in aceasta privinta.


Cea mai experimentata strategie de catre romani este Easy Money

Daca ai accesat anumite forumuri destinate pariurilor sportive, dar nu numai, probabil ai auzit de la diversi pariori ca genereaza profit destul de mare utilizand strategia Easy Money. Intr-adevar, strategia este foarte tentanta, insa pentru a avea succes nu trebuie sa faci niciun pas gresit. Mai multe detalii vei gasi in acest articol.


Alte strategii de top se bucura si ele de succes

O strategie care, aplicata cu seriozitate, isi arata des roadele, se numeste Sirul lui Fibonacci. Daca o vei aplica ai putea genera profit chiar si in cazul in care ai un pariu castigator dupa mai mult de 10 pierdute. Aici vei afla mai multe detalii despre avantajele acestei strategii, dar si despre tipurile de pariu recomandate.


Chiar daca nu este la fel de populara precum Easy Money sau Sirul lui Fibonacci, strategia Labouchere poate fi si ea destul de eficienta. La fel ca strategia mentionata mai sus, aceasta se bazeaza si ea pe un sir dinainte stabilit, in cazul unui pariu castigator primul si ultimul numar din sir eliminandu-se. Mai multe detalii despre strategie, insa si despre cea opusa Labouchere, vei gasi in acest articol.


Strategii ce ar trebui incercate de cei ce prefera pariuri live

Desi aparuta in urma cu doar cativa ani, strategia „Minutul urmatorului gol” se bucura de o mare popularitate in randul pariorilor. Strategia se bazeaza pe un singur meci de fotbal, pariat doar live, fiind necastigatoare doar daca acel meci se incheie cu scorul de 0-0. Poti genera un profit destul de mare urmand aceasta strategie, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Aici vei afla in detaliu in ce consta strategia „Minutul urmatorului gol”, cum poti obtine profit, dar si casa de pariuri la care o  poti incerca.


Strategii ce ar trebui incercate la meciurile de tenis

Fiindca vorbim despre pariuri live, sa spunem ca putem adopta diferite strategii si pentru alte sporturi in afara de fotbal. Spre exemplu, o partida de tenis este ideala pentru a incerca tot felul de strategii. De ce? Pentru ca intr-una se disputa multe game-uri, fiecare game putand fi parte a unei strategii. Pentru a afla mai multe despre strategia cea mai profitabila cand vine vorba de pariuri live la tenis, dar si despre tipurile de pariuri ce trebuie evitate, acceseaza acest articol.


Datorita numarului mare de gameuri si a alternantei serviciilor celor doi jucatori dintr-o partida, cotele fluctueaza de la un game la altul. Avand in vedere acest lucru, poti genera profit selectand functia Cash Out la momentul potrivit. Daca esti interesat si doresti sa aprofundezi ideea, afla ce tip de pariu se potriveste cu aceasta strategie, dar si momentul in care ar trebui sa il plasam.


Daca preferi pariurile pre-live, recomandam sa iti alegi unul sau doua turnee de tenis feminin si sa aplici strategia Martingale pe un anumit tip de pariu. Chiar daca vorbim de o cota ridicata, sunt mari sansele ca pariul sa fie castigator intr-un meci din primul tur. Mai multe detalii vei afla accesand acest articol.


Tipuri de pariuri profitabile pe termen lung la fotbal

In cazul in care pariezi pe fotbal si tintesti un profit nu neaparat pe termen scurt, cat pe termen mediu si lung, iti recomandam ca la toate meciurile dintr-o etapa de campionat sa mizezi ca se va petrece un rezultat de egalitate. Mai multe detalii despre strategie gasesti in acest articol.


Profit pe termen mediu si lung se poate realiza si cu alte tipuri de pariuri ce au cote mai mari de 2.00. Unul dintre ele, la care, este adevarat, trebuie sa urmaresti cu atentie evolutia, reprezinta pariul pe faptul ca un jucator va primi cartonas galben in partida. Chiar daca pare un tip de pariu care nu vezi sa iti aduca profit pe termen lung, lecturand acest articol vei intelege care este tehnica abordata.


Un alt tip de pariu la care trebuie sa te uiti atent pe ultimele rezultate vizeaza marcatorii. In functie de calitatea adversarului, jucatorul cel mai predispus sa marcheze intr-un meci poate avea o cota mai mica sau mai mare de 2.00. Nu intotdeauna este insa bine sa plasam un pariu pe cel ce are cota cea mai mica sa marcheze, acest articol aprofundand subiectul.


La pariuri siguranta este pe primul loc

Daca esti un parior ce prefera biletele cu mai multe selectii, recomandam sa analizezi cu atentie fiecare eveniment, oricat de mica ar fi cota. Totodata, fii atent la sportul sau sporturile alese pentru a le plasa pe bilet. Daca doresti un bilet cu o cota de 2.00 sigura formata din mai multe evenimente, recomandam sa te concentrezi pe un anumit sport, insa sa eviti cateva competitii.


In cazul in care o cota totala de 2.00 ti se pare prea mica, vei dori sa adaugi cateva evenimente pentru a mari cota, aceasta putandu-se dovedi o decizie total neinspirata. Vrei cote totale mari pe bilet, dar si sanse ridicate de castig? Exista aceasta posibilitate, iar daca vei accesa acest articol vei afla cum se poate face asta.