Strategia Minutul Urmatorului gol

Cu o simpla cautare pe Internet vei gasi o multime de strategii care pot fi aplicate la pariurile sportive, unele care s-au dovedit destul de bune, altele ce au esuat  lamentabil.
Vezi aici strategiile cele mai cunoscute si care merita incercate

 Aceste strategii sunt cunoscute de foarte multi ani, putandu-se aplica in orice sport, pe orice eveniment. Acum cativa ani a fost insa descoperita, cel putin in Romania, o strategie iesita din comun, in sensul in care nu o poti aplica oriunde si oricum. Este vorba despre strategia “Minutul urmatorului gol”, care poate fi aplicata doar pentru pariurile live pe fotbal.
 
Probabil multi ati auzit de ea si probabil ati si profitat de pe urma ei si asta fiindca strategia are sanse foarte mari de reusita. Iar o asemenea strategie de succes se raspandeste cu rapiditate. Doua sunt lucrurile pe care trebuie sa le ai daca vrei sa pornesti o asemenea strategie: o banca medie spre mare si mult timp liber pentru a urmari meciurile.
 

 
De ce o banca mare? Fiindca fiecare pas pe care il faci necesita  o miza tot mai mare. De ce timp liber? Deoarece este posibil sa astepti chiar si 90 minute pana ca pariul sa fie castigator. Dupa cum am zis mai sus, strategia este aplicabila doar pentru pariurile live pe fotbal. Nu toate meciurile beneficiaza de optiune, aceasta gasindu-se insa la toate ligile importante de fotbal, mai cu seama din Europa. De asemenea, o singura casa de pariuri licentiata de ONJN ne ofera posibilitatea de a plasa pariuri pe aceasta strategie. Este vorba despre probabil cea mai apreciata casa online.

Ce presupune strategia minutul urmatorului gol?

Din oferta acestei case de pariuri ne alegem un meci in care credem ca se va marca. Ideal ar fi si daca acel meci s-ar transmite in direct, aici nefiind o problema sa gasesti astfel de meciuri. Vei observa ca exista o optiune care ne cere sa pariem pe intervalul urmatorului gol, acesta fiind de 10 minute. La inceputul unui anumit interval cota pentru ca un gol sa fie marcat poate fi 3.00, insa este posibil sa ajunga si la 5.00. Odata ce acel interval de 10 minute se apropie de sfarsit, evident ca vor creste si cotele.
O alternativa a acestei strategii o reprezinta parierea pe optiunea Over 0.5 goluri, insa nu totdeauna este la fel de profitabila precum strategia “Minutul urmatorului gol”. Asadar, vom paria pe fiecare interval ca se va marca primul gol, ideal fiind sa alegem o cota mai mare de 3.00. Vom folosi, astfel, metoda “Sirul lui Fibonacci pentru a stabili miza fiecarui interval.

Spre exemplu, daca in intervalul 1-10 mizam 10 lei pe faptul ca se va marca, in intervalul 10-20 vom miza tot 10 lei, in intervalul 20-30 mizam 20 lei (10+10), la 30-40 vom miza 30 lei (10+20) si tot asa pana se marcheaza primul gol. Daca, spre exemplu, se inscrie in minutul 32, cota pentru un gol in intervalul 30-40 fiind 4.00, vom castiga 120 lei, investitia fiind de 70 lei. Asadar, observam ca avem un profit de 50 lei (mai mult de 50%).

Cum pot profita la maxim de pe urma acestei strategii?

Dupa ce te-ai obisnuit cu aceasta strategie poti efectua cateva scheme in urma carora ai sansa de a obtine un castig mai mare. Avand in vedere ca va creste cota pe masura ce acel interval se va apropia de final, poti imparti miza initiala in doua, una pentru fiecare interval de 5 minute, astfel incat sa ai un castig aproximativ egal in ambele cazuri.
 
Sa presupunem ca in intervalul 5-10 al unei partide cota ca un gol sa se marcheze este 8.00. Astfel, cei 10 lei pe care doream sa-i plasam pe intreg intervalul 1-10 ii vom imparti. Prin urmare, vom miza 7 lei la inceputul intervalului pe faptul ca se va inscrie, la o cota de 4.00 si 3 lei in minutul 5, daca nu s-a inscris pana atunci, la o cota de 8.00. Daca se marcheaza in minutul 7, sa zicem, vom castiga 7*4 + 3*8 = 53 lei, cu o investitie de doar 10 lei.
 
Poti imparti banca chiar si in 3, o miza pentru intervalul 1-10, una pentru 5-10 si una pentru 7-10. Este adevarat, daca se va marca in  minutul 9 vei castiga foarte mult, insa nu am recomanda 100% aceasta varianta, deoarece exista riscul sa se blocheze cotele exact inainte de a plasa miza pe acel interval, ca urmare a unui penalty sau a unei accidentari si sa nu mai fie disponibila decat in intervalul urmator (10-20). Aceasta strategie a fost testata si de noi, dovedindu-se un real succes. Daca ii vei aloca timp suficient vei putea obtine castiguri foarte mari.

Concluzii

  1. Strategia “Minutul urmatorului gol” se refera doar la meciurile live de fotbal;
  2. Strategia se poate intinde pe durata intregului meci;
  3. Castigurile pot fi foarte mari, mai ales daca imparti un interval (plasezi pariuri pe gol intre minutele 1-5, dar si 6-10; 11-15, dar si 16-20 etc.)

Incepe acum aceasta strategie la aceasta casa de pariuri