Cum alcatuim cea mai sigura cota de 2.00

In lumea pariurilor se gasesc fel si fel de jucatori: de la cei care plaseaza o cota de 1.01 pe bilet pana la cei cu 15 selectii pe bilet si cu o cota totala astronomica. Casele de pariuri online ofera o infinitate de variante de pariere. 
 
Toti insa au ceva in comun si anume dorinta de a gasi un pronostic cat mai sigur, fie el dintr-o partida de fotbal, tenis, baschet, handbal, volei etc. . Evident, asta nu este deloc usor, indiferent cat de mica ar fi cota. Exista insa cote identice din diferite sporturi care au sanse diferite de reusita. Spre exemplu, o cota de 2.3 din fotbal are sanse mai mici de reusita decat una de 2.3 din tenis, handbal sau volei.
 
Vezi aici sporturile care sunt cele mai bune pentru pariere si de care ar trebui sa ne ferim >>>

In ce sport gasim cele mai sigure pariuri?

Din experienta noastra de peste 10 ani in domeniul pariurilor am ajuns la concluzia ca fotbalul este unul dintre cele mai putin profitabile sporturi si asta din mai multe motive. De partea cealalta, cel mai sigur sport ni se pare voleiul, urmat poate de handbal. Aici ne referim la sporturi unde avem posibilitatea de a urmari multe meciuri in fiecare zi. Un sport sigur in ceea ce priveste pariurile este si rugby-ul, insa casele de pariuri nu dispun zilnic de meciuri, deoarece sportul nu este unul atat de apreciat la nivel global.
 


Sursa foto: www.freecast.com
 
De ce voleiul? Deoarece am observat ca favorita unei partide se impune destul de des.  Aici ne referim atat la voleiul masculin, cat si la cel feminin, insa inclinam sa credem ca in cel feminin se petrec mai putine surprize. O partida de volei se disputa dupa sistemul ‘’cel mai bun din 5 seturi’’, in fiecare set castigand primul la 25. Chiar daca echipa favorita porneste mai greoi in primul set sau chiar daca il pierde, este greu de crezut ca nu va reveni. 
 
Cu alte cuvinte, o echipa mai buna decat oponenta in clasament cu greu isi pierde concentrarea pe durata intregii partide. De altfel, concentrarea joaca un rol esential in volei, toate cele 5 jucatoare trebuind sa joace la capacitate maxima. Terenul fiind mic, actiunile se petrec destul de repede, neavand timp sa te relaxezi. Pentru ca echipa favorita sa piarda ar trebui ca outsidera sa atinga un nivel foarte bun al jocului nu in unul, ci in trei seturi, lucru din nou destul de greu de crezut.

Cand spunem ‘’favorita’’ ne referim la o formatie cu o cota de 1.25 sau mai mica, echipa care, eventual, sa joace si in fata propriului public. Exista, de asemenea, situatia neplacuta  in care antrenorul echipei favorite sa decida pe ultima suta de metri sa introduca rezervele. Acest lucru se intampla destul de rar insa, iar cand se intampla cota echipei favorite creste destul de mult, astfel putand evita acel meci.

Ce meciuri ar trebui sa evit la pariurile sportive?

Asadar, o echipa de volei feminin care joaca pe teren propriu si care vine dupa alte partide reusite are sanse foarte mari de a castiga acel meci. Pentru a face totul mai sigur, vom exclude de aici meciurile din cupele europene si, evident, din cupele nationale. In cupele europene echipele considerate mici pornesc determinate, putand reusi surpriza, mai ales cand vorbim de faze avansate ale competitiei.
 
In schimb, in cupele nationale echipa favorita poate juca relaxat, astfel aparand complicatii. De fapt, este de ajuns ca o singura jucatoare sa nu fie ‘’in mana’’ pentru ca jocul echipei sa mearga prost. In general insa, acea jucatoare este schimbata destul de repede de antrenor.

Avem alte pariuri la fel de sigure la volei cu o cota mai mare?

Astfel, pentru a obtine o cota aproximativa de 2.00 nu trebuie decat sa gasim 4 echipe de pe teren propriu cu o cota de 1.2 la victorie sau 3 echipe cu o cota de 1.25. Daca doriti sa obtineti cota 2 sigura din doar doua selectii, puteti opta pentru ca o formatie feminina ce are cota maxim 1.2 la victorie sa castige la minim doua seturi diferenta (3-1 sau 3-0). Toate casele online prezinta pariuri din volei, insa cea mai bogata oferta o gasim la Fortuna. Aici ne asteapta destule pariuri interesante, inclusiv totalul punctelor unei echipe (peste/sub/intre). Asta daca doriti sa descoperiti si alte pariuri sigure in afara celor de care am amintit mai sus.

Concluzii

  • Cel mai sigur sport pentru pariuri este voleiul feminin, in opinia noastra;
  • Echipele de pe teren propriu ce au cote de 1.25 sau mai mici cu greu vor pierde respectivul meci;
  • Evitati partidele din cupele europene si cupele nationale;
  • O formatie feminina de pe teren propriu cu o cota maxima de 1.2 castiga des la minim doua seturi diferenta.

Pe site-ul nostru gasiti zilnic ponturi care va pot oferi variante viabile de pariere. Nu uitati insa ca decizia finala este la fiecare dintre voi!