Cum poti face profit pariind pe cartonase galbene

In acest articol va vom arata cum puteti avea un profit mare spre foarte mare de-a lungul unui sezon fotbalistic pariind pe cartonasele galbene.
 

Concret, ne referim ca un anumit jucator sa primeasca avertisment. Foarte putine case pariuri online dispun de aceasta optiune, una dintre ele fiind Unibet, cea mai apreciata casa de catre romani. In general, pariurile pe faptul ca un jucator va primi cartonas galben vin din cele 5 campionate de top (Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1). Aceasta metoda implica tinerea unei evidente a cartonaselor galbene si rosii primite de jucatori de la inceputul acelui sezon, in campionat si, unde este cazul, in Cupa Ligii, evidenta pe care o puteti tine intr-un Microsoft Excel sau pe care o puteti gasi pe diverse site-uri de specialitate.
 

De ce trebuie sa tinem evidenta cartonaselor si in Cupa?


Asadar, vom avea in vedere cele 5 campionate de top, dar si Cupa Ligii din acea tara sau chiar Cupa principala, cum este cazul in Anglia. Contrar asteptarilor, nu vom miza ca fundasul care are cele mai multe cartonase galbene in acel sezon sa primeasca si in respectivul meci, ci schema este una mai complexa. Ca sa nu mai batem apa in piua, sa spunem ca vom paria ca jucatorul sa ia avertismentul care ii va aduce suspendarea in meciul urmator cu doua etape inainte de o partida foarte importanta pentru echipa, cum ar fi un derby concitadin, unde respectiva formatie nu isi permite sa  joace fara respectivul jucator.
 
Spre exemplu, daca Real Madrid va juca peste doua runde cu Barcelona, este destul de probabil ca un jucator pasibil de suspendarea sa ia cartonasul galben in actuala etapa. Astfel, el va sta doar etapa viitoare. Daca jucatorul nu va primi avertisment aici, risca sa ia etapa viitoare, lucru care ar inseamna ca va rata meciul cu Barcelona. E destul de greu de crezut ca respectivul jucator sa isi asume un asemenea risc. In general, la Unibet cota ca un jucator sa primeasca un cartonas galben este cuprinsa intre 2.5  si 3.5. Astfel, daca vom gasi mai multe asemenea oportunitati in campionatele de top, in care un jucator este pasibil de suspendare, iar peste doua etape echipa sa va juca un derby sau un meci cu o echipa tare, cota totala pe un bilet ar ajunge spre 100.0 sau chiar ar putea depasi aceasta valoare.

 
Unde se gasesc regulile privind suspendarile pentru fiecare campionat in parte?


Vestea proasta este ca foarte greu se gasesc regulile privind suspendarile pe internet, sursa lor nefiind de incredere maxima. Astfel, cel mai bine ar fi sa consultati statistica unei echipe din sezonul precedent privind cartonasele galbene. Unele site-uri arata intervalul suspendarii unui jucator, tot ceea ce trebuie sa faceti fiind sa numarati avertismentele acordate inaintea acelei suspendari. Evident, asta este valabil doar daca suspendarea a venit ca urmare a unui cumul de cartonase galbene.
 
Este bine sa verificati numarul cartonaselor galbene in cazul mai multor jucatori, pentru a va asigura ca aceea este regula suspendarii. De asemenea, ar fi excelent daca ati gasi un jucator care sezonul precedent a fost suspendat in mai multe randuri, indiferent de metoda (cartonas rosu sau cumul de cartonase galbene).  In acest caz ati putea observa cate avertismente au fost necesare pentru a doua suspendare, a treia suspendare etc. . Nu uitati si de Cupa Ligii, acolo unde este cazul, deoarece si cartonasele galbene primite in acea competitie se contabilizeaza in vederea unei eventuale suspendari.
 
Trebuie sa recunoastem ca inca nu ne-am pus la punct cu acest aspect, insa o vom face foarte curand, iar la inceputul sezonului viitor vom fi in masura sa spunem cu exactitate care sunt regulile privind suspendarile pentru fiecare campionat de top in parte. Deocamdata putem afirma ca am gasit aceste reguli pe cateva pagini de internet, insa, cum v-am spus si mai sus, sursa nu este de o incredere ridicata.
 
Astfel,  am gasit ca in Premier League (Anglia) jucatorul este suspendat la fiecare 5 cartonase galbene in toate cele 3 competitii interne (Premier League, Cupa FA si Cupa Ligii), indiferent de numarul suspendarilor avute anterior. Sistemul este destul de ciudat aici, deoarece, odata cu intrarea in noul an, se reseteaza numarul cartonaselor. Spre exemplu, daca jucatorul primeste al cincilea cartonas galben pe 1 ianuarie, acesta nu va fi suspendat in vederea meciului urmator. Pentru 5 cartonase galbene se sta o etapa, pentru 10 avertismente doua etape, iar pentru 15 avertismente 3 etape.
 
In Bundesliga, La Liga si Serie A, regulile sunt asemanatoare celor din Premier League, in sensul ca suspendarea se activeaza la fiecare 5 cartonase galbene, insa doar cele din campionat si pe durata intregului sezon. Specificam ca in niciunul dintre cele trei campionate nu se reseteaza numaratoarea daca esti suspendat ca urmare a primirii unui cartonas rosu intr-o partida. In fine, in Ligue 1 regulile sunt simple, primindu-se o etapa de suspendare  la fiecare 3 cartonase galbene primite de un jucator in 10 meciuri consecutive, aici incluzand si Cupa Ligii. Avem insa ceva indoieli in privinta acestei reguli.

 
Deschide acum un cont la Unibet pentru a paria pe cartonase galbene