Cea mai putin riscanta strategie privind biletele multiple

Sunteti adeptul biletelor multiple la pariuri, insa mai mereu pierdeti din cauza unei selectii? In cele ce urmeaza va vom prezenta o metoda in urma careia nu veti mai pierde, cel putin nu atat de des.
 
Toti am plasat macar o data, fie si de distractie, un bilet cu minim 10 selectii si cu o cota totala foarte mare, in speranta ca vom da lovitura. Unii plaseaza chiar saptamanal astfel de bilete. Mai dramatic este atunci cand pierzi biletul la ultima selectie.
 

Vezi ce ar trebui facut pentru a-ti securiza castigurile inainte de ultima selectie de pe bilet

 
Sigur, este foarte greu ca un bilet cu o cota totala formata din doua cifre sa fie castigatoare. Ce ati spune insa daca am plasa un bilet cu peste 10 selectii, cu o cota totala destul de mare si cu riscuri mici de a fi pierdut? Toate astea numai cu un tip de pariu, aceasta casa de pariuri fiind singura dintre cele licentiate in Romania la care se gaseste asa ceva.
 
thumb_59ad034541519_1504510789.jpg
 
Toate casele online de top prezinta optiunea DNB (miza rambursata la egal) la fotbal. Insa doar cea la care am facut referire mai sus gasim optiunile 1 NB si 2 NB. Concret, 1 NB inseamna ca daca va castiga echipa gazda vom primi miza inapoi, iar 2 NB ca miza va fi rambursata daca vor castiga oaspetii. Astfel, sansele ca pariul sa nu fie pierzator sunt mai mari decat daca ai plasa un pariu normal pe rezultatul final, in aceste conditii pierzand doar daca se inregistreaza un singur rezultat din 3 posibile.

 
Cum se manifesta aceasta strategie? 


Astfel, vom miza pe 1 NB sau 2 NB, in functie de echipa care porneste cu prima sansa, sfatul nostru fiind acela de a va axa pe optiunea 1 NB, cand echipa gazda porneste favorita. Asta desi sanse mai mari, insa si riscuri ceva mai mari, pentru ca un pariu sa fie castigator o are varianta 2 NB, cand oaspetii pornesc favoriti.
 
Pentru a intelege mai bine despre ce este vorba, sa oferim un exemplu, luand un meci de fotbal din prima liga a Belgiei dintre Anderlecht si Lokeren, gazdele fiind cotate cu 1.25 la victorie. Astfel, vom plasa un pariu 1 NB, in care miza va fi rambursata daca Anderlecht va invinge. In acest caz, cota pentru un rezultat de egalitate este 1.35, iar cea pentru o victorie a oaspetilor 2.95. Este putin probabil ca Lokeren sa o invinga in deplasare pe Anderlecht, insa o remiza nu ar fi exclusa. Astfel, vom selecta pe bilet faptul ca partida se va termina la egalitate, in cazul in care Anderlecht va invinge miza fiind rambursata.
 

Va functiona strategia pe termen lung?


Aceasta casa online accepta maxim 20 pariuri pe biletul de joc, astfel ca puteti adauga chiar si 20 pariuri, riscul de a pierde fiind unul destul de mic. Cota totala va fi una destul de mare, insa evident ca in majoritatea pariurilor se va impune echipa gazda. Pariurile castigatoare vor fi cele in care se va inregistra o remiza.
 
Probabil ca nu vor fi foarte multe astfel de meciuri pe bilet care sa se incheie la egalitate, insa principala noastra preocupare nu numai in acest caz, ci in general, este sau ar trebui sa fie aceea de a nu pierde miza plasata pe bilet. Daca mai avem si norocul ca 3, 4 sau chiar mai multe echipe favorite sa fie tinute in sah, inregistrandu-se, astfel, un rezultat de egalitate, putem avea castiguri destul de mari.
 
Chiar daca aceasta metoda nu va functiona o data sau de doua ori, nu neaparat in sensul in care veti pierde miza, ci toate echipele favorite sa se impuna, este foarte probabil ca pe termen mediu si lung sa generati profit si chiar unul destul de mare.
 

Concluzii

 
  1. Aplicand metoda 1 NB puteti plasa oricate pariuri doriti pe bilet, riscurile de a pierde fiind destul de mici
  2. Metoda presupune mizarea pe faptul ca partida se va incheia la egalitate, in cazul unei victorii a echipei favorite miza rambursandu-se
  3. Recomandam ca echipa favorita sa aiba cota maxima 1.25 daca veti utiliza aceasta metoda
  4. La o singura casa de pariuri se gaseste acest tip de pariu
  5. Castigul pe care il veti obtine nu il veti sti dinainte, acesta putand fi unul destul de mare
  6. Riscurile de a pierde fiind foarte mici, puteti plasa o miza medie spre mare pe bilet

 
Doar aici puteti gasi acest tip de pariu extrem de profitabil