Pariuri pe marcatori

Un tip de pariu care nu e prea agreat de utilizatori il reprezinta cel pe marcatori, insa daca vei avea inspiratie si daca vei studia cu atentie meciurile precedente in care respectivul jucator a marcat, ai putea obtine un profit destul de bun.
 
Acest gen de pariu se intalneste la foarte multe case pariuri online, insa rareori se gasesc si alte pariuri decat cele care vizeaza cele 5 campionate de top (Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1). O casa de pariuri foarte dezvoltata si din acest punct de vedere este Betano. Aceasta prezinta cote pentru ca jucatorul sa marcheze in meci, pentru primul marcator, ultimul marcator, pentru ca respectivul jucator sa marcheze de doua ori sau chiar un hat-trick, dar si pentru ca jucatorul sa inscrie, iar echipa la care evolueaza sa castige.
 

Unde gasesc statistici pentru acest tip de pariu?


Sunt destule site-uri sportive care prezinta atat rezultatul final al unei partide, cat si marcatorii, insa nu atat de multe pentru meciurile si numarul de meciuri in care un anumit jucator a inscris. Foarte putine sunt cele la care gasesti aceste informatii. Asta ca sa nu mai vorbim de primul si ultimul marcator. Astfel, ar fi foarte bine ca inca de la inceputul campionatului sa intocmim o statistica, preferabil intr-un document Excel, cu privire la marcatorii echipei respective.
 
In general, cota pentru ca un jucator sa marcheze este peste 2.00, asta doar daca nu vorbim despre o jucatoare de top ce intalneste o adversara mult mai slaba. Astfel, am putea adopta strategia Martingale daca avem de gand sa mizam pe termen lung pe acest tip de pariu.
 
Mai multe detalii despre strategia Martingale gasiti aici >>>
 
Unii fotbalisti marcheaza mult mai des pe teren propriu, altii o fac in deplasare, astfel ca ar fi foarte util ca in acel document Excel sa notam separat golurile marcate pe teren propriu si cele de pe teren strain.  Pe scurt, cu cat mai multe detalii vei nota despre fiecare gol inscris, cu atat mai multe sanse ai sa anticipezi urmatoarea etapa in care respectivul jucator va puncta. Asta, desigur, daca vei analiza cu atentie statistica.
 
Sansele de gol sunt mai mari daca respectivul jucator se afla intr-o forma de invidiat, asta insemnand ca a marcat mai mult de doua goluri in ultimele 5 meciuri. Sigur, conteaza foarte mult si calitatea defensiva a echipei adverse. Daca aceasta este una precara, aspect coroborat si cu forma buna a celui pe care dorim sa mizam, probabilitatea este foarte mare ca jucatorul vizat de noi sa marcheze.
 
Nu in ultimul rand, nu trebuie sa neglijam nici istoricul intalnirilor directe a doua echipe. Nu de putine ori ne-a fost dat sa vedem un fotbalist care reuseste mai des sa marcheze impotriva unei anumite echipe decat impotriva celorlalte, lucru care se poate intampla din diferite motive. De asemenea, nu ar fi deloc rau daca am crea o statistica separata doar cu jucatorii care inscriu din penalty, dar si una privind penalty-urile comise/primite de catre o anumita echipa. In cazul in care adversara este destul de agresiva din acest punct de vedere, iar la echipa noastra exista un jucator care bate des penalty, sansele ca acesta sa marcheze cresc exponential.
 

Cum procedez daca vreau sa abordez tactica marcarii primului/ultimului gol de catre un anumit jucator?


O cota aproape tripla decat cea conform caruia acel jucator va marca este aceea care spune ca respectivul va marca primul sau ultimul. Evident, cota este ceva mai riscanta, insa si in acest caz o statistica detaliata a precedentelor goluri ne poate ajuta foarte mult in vederea deciziei de a plasa un pronostic pe acest tip de pariu. Cand spunem statistica detaliata ne referim la notarea primului, respectiv al ultimului marcator, insa aici nu ne referim si la golurile din penalty. Cota fiind mai mare in aceste cazuri, sansele unui castig mai mult decat multumitor nu neaparat pe termen scurt, cat pe termen mediu si lung devin si ele mai mari.
 

Concluzii

 
  • Pariurile pe marcatori se gasesc in meciurile din campionatele de top si foarte rar in meciuri din alte ligi
  • O statistica intr-un document Excel privind marcatorii, una cat mai detaliata, ar fi foarte utila
  • Un jucator poate excela contra unui anumit oponent, pe teren propriu sau in deplasare
  • Sansele unui gol sunt foarte mari daca respectivul jucator se afla in forma foarte buna, insa si daca formatia adversa traverseaza o perioada proasta din punct de vedere defensiv
  • Ar fi utila in privinta acestui tip de pariu si o statistica vizand numarul de penalty-uri batute de diversi jucatori, dar si numarul de penalty-uri comise de echipa adversa in acea competitie
  • Daca ai rabdare sa analizezi detaliat un meci si sa notezi (cat mai organizat) acele detalii intr-un document Excel, sansele unei alegeri castigatoare privind marcatorii cresc foarte mult.

Una dintre casele de pariuri cele mai bune cand vine vorba de pariuri pe marcatori este aceasta >>>

Sursa foto Feat.: www.indianexpress.com