Despre strategia Martingale

Cea mai folosita strategie de catre pariori, cel putin de cei romani, o reprezinta Martingale, strategie la care urmatorul pas este destul de usor de calculat chiar si pentru cei care nu sunt foarte buni prieteni cu matematica.
 
Nu degeaba Martingale este cea mai folosita strategie, adoptand-o putand sa generam un profit destul de mare, in multe cazuri pentru ca asta sa se intample fiind necesara si o banca pe masura la acea casa pariuri online. Sigur, strategia Martingale poate fi aplicata si la o agentie offline, insa de multe ori aceasta implica un numar mare de pariuri intr-un timp relativ scurt, astfel fiind destul de enervant sa mergi la agentie ori de cate ori ai un pariu ‘’pe teava’’.
 

thumb_58f85abf73fff_1492671167.jpg
www.zentrader.ca
 

In ce consta strategia?


Dupa cum am relatat la inceputul articolului, aceasta strategie nu ofera mari batai de cap in ceea ce priveste calculele, o conditie esentiala pentru a o aborda fiind insa aceea de a dispune de o banca relativ mare. Strategia Martigale presupune ca pariul/biletul sa aiba o cota totala minima de 2.00, iar la fiecare pariu/bilet pierdut sa dublezi miza precedenta pana la urmatorul castig, pentru ca apoi sa o iei de la capat, daca doresti. In functie de banca pe care o ai la dispozitie poti seta miza de inceput la 1 leu, 2 lei, 10 lei sau chiar 100 lei, insa trebuie sa tii cont ca dupa cativa pasi ratati vei ajunge la un total al sumei cheltuite destul de mare.
 

Ce tip de pariu este mai sigur pentru aplicarea acestei strategii?


In general, nu suntem de acord cu plasarea mai multor pariuri pe bilet, deoarece sansele de castig ni se par mai mici decat daca ai miza un singur pariu. Spre exemplu, gradul de risc al unui bilet cu doua cote de 1.4 opinam ca e mai mare decat al unui pariu cu o cota de 2.00. Asadar, nu recomandam mai multe pariuri pe bilet cand aplicam vreo strategie, fie ca este vorba de aceasta sau de alta. Nu suntem de acord nici ca pariul sa aiba cota aproximativa 2.00 cand ne apucam de aceasta strategie si asta fiindca, in cazul unui pariu ‘’verde’’, profitul va reprezenta miza de start, lucru care nu este prea incurajator.
 
Cea mai buna strategie, astfel incat sa obtinem si un profit decent, opinam ca este parierea pe remize in cazul in care mizam pe evenimente fotbalistice din campionate. Daca strategia ar debuta odata cu startul respectivului campionat ar fi perfect. Astfel, vom cauta o formatie care sezonul precedent a obtinut foarte multe remize, iar acum vom miza pe X. De obicei, nu trebuie sa consumam multi pasi pentru a se intampla asta.
 
Daca vorbim despre tenis, sfatuim sa plasezi pariuri din acelasi turneu sau din turnee diferite pe victoria outsiderului, unul care sa aiba cota intre 2.5 si 2.8. Mentionam insa ca daca outsiderul are rezultate proaste spre foarte proaste in ultimele partide, nu ar trebui sa iei in calcul acest meci pentru a incerca strategia Martingale.
 

Concluzii

 
  • Strategia Martingale presupune dublarea mizei de fiecare data cand un pariu/bilet este gresit
  • Nu recomandam plasarea mai multor meciuri pe bilet cand vorbim despre aceasta strategie
  • Cota minima pentru a incerca strategia si pentru a genera profit la orice pas este 2.00