Cum poti castiga frecvent la tenis cu functia Cash out

Daca in urma cu aproximativ 3 ani, doar cateva case pariuri online puneau la dispozitia clientilor optiunea Cash Out, acum toate casele cu pretentii, inclusiv cele care au licenta pentru Romania, dispun de aceasta.
 
Detalii despre optiunea Cash Out, dar si care sunt cele mai bune case de pariuri la care o putem aplica gasiti in acest articol >>>
 
In general, optiunea Cash Out se foloseste  in cazul unui bilet in cadrul caruia au iesit castigatoare toate selectiile  si ‘’mai stai’’ doar in una, care e pe punctul de a incepe. In acel moment, suma pe care ai putea-o castiga este mai mare, chiar mult mai mare, dupa caz, decat cea investita, astfel ca pentru a scapa de grijile ultimului eveniment hotaram sa inchidem pariul. De indata ce am intreprins aceasta actiune suma castigata pana atunci, pe care, evident, o putem vedea in prealabil, va fi creditata in cont.
 
Sursa foto: www.soccerkeep.com
 
Optiunea merge aplicata insa si pentru un singur meci, nu doar pentru un bilet multiplu. Se poate opta pentru cash out la meciuri de fotbal, tenis, baschet, volei si hochei pe gheata. Dintre toate aceste sporturi, vom alege tenisul, actiunea fiind ceva mai dinamica acolo, cotele schimbandu-se destul de des, astfel existand sanse ca la intervale de cateva minute sau chiar secunde jucatorul favorit sa alterneze, referindu-ne aici strict la cotele caselor de pariuri si la cursul jocului.
 
Exact de aceasta alternare a favoritilor dorim sa profitam. Astfel, la inceputul unei zile ar fi ideal daca ne-am uita pe oferta casei de pariuri la care vom aplica aceasta ‘’tactica’’. Vom selecta, astfel, doar meciurile echilibrate de tenis masculin. Ar fi foarte bine daca aceste meciuri echilibrate ar pune fata in fata jucatori cu o serva buna. Asta deoarece in strategia pe care o vom adopta noi conteaza foarte mult serviciul.   
 
Vom astepta ca primul meci avut in lista sa inceapa pentru a debuta cu strategia noastra, asadar vom plasa pariuri live. Vom miza imediat dupa ce unul dintre jucatori va conduce cu scorul de 5-4 in primul set, iar cel condus va avea serviciul. Asta daca se va ajunge pana acolo, desigur.  Pariul va fi plasat pe jucatorul condus cu 4-5, cand oponentul ar trebui sa fie favorit la castigarea setului . Dupa cum probabil v-ati prins, pariul consta in faptul ca acesta va castiga primul set.
 

Cat vom castiga selectand optiunea Cash Out la momentul oportun?


Daca vorbim despre un jucator cu serva buna, probabilitatea este destul de mare ca el sa si-o pastreze, castigand, astfel, game-ul 10. La scor egal, cota jucatorului care a egalat scade fata de momentul in care am plasat pariul (la scorul de 4-5). Daca vom solicita Cash Out imediat dupa egalare, castigul nostru ar fi undeva pe la 5%, uneori mai putin, alteori mai mult, asta depinzand in mare masura si de scorul la care jucatorul s-a impus in acel game.
 
Un profit de 5% vi se poate parea putin si, intr-adevar, asa si este, dar, pe de alta parte, probabilitatea ca jucatorul care e condus cu 4-5 sa egaleze este una destul de mare, asta presupunand ca jucatorul respectiv beneficiaza de o serva buna, dupa cum am punctat si mai sus. Sigur, pariul poate fi plasat si la scorul de 5-6, dar si la tie-break, atunci cand se merge cap la cap, iar jucatorul pe care dorim sa mizam va egala daca isi va face serva.
 
Un dezavantaj la tie-break, in ceea ce priveste intentia noastra de a plasa pariul dupa un punct si de a selecta optiunea Cash Out la urmatorul punct, este acela ca pauza dintre puncte este una scurta, de regula. Daca adaugam asta la faptul ca din momentul in care plasam un pariu pana in momentul in care acesta este acceptat trec aproximativ 5 secunde, ne este destul de greu sa plasam un pariu in pauza dintre puncte, plus ca in aceasta pauza se pot schimba cotele, moment in care procesul trebuie luat de la capat.
 
Cu ajutorul functiei Speed Bet a aplicatiei Betano (atat pe Android si pe iOS), timpul de la plasarea pariului la acceptarea lui scade daca vei tine apasat pe cota (actiunea) dorita timp de doua secunde >>>
 

Cum reactionam daca jucatorul pe care am pariat isi pierde serva?


Dupa cum am specificat mai sus, rar se intampla ca un jucator cu serva buna sa si-o piarda la 4-5 intr-un set. Daca, totusi, se intampla asta, trebuie  sa ne impacam cu gandul si sa optam si in acest caz pentru cash out. In general pierderea va fi de aproximativ 50%, pierdere pe care, in opinia noastra, o vom recupera rapid daca vom continua cu aceasta strategie si pentru alte meciuri asemanatoare. In schimb, daca veti lasa pariul ‘’sa curga’’ si in al doilea set, sperand ca jucatorul pe care ati pariat va reveni, este posibil sa pierdeti intreaga miza in cazul in care acesta va ceda in minimum de seturi.
 

Concluzii

 
  • Strategia Cash outului se aplica pe meciuri de tenis masculin cel mai bine
  • Meciul trebuie sa fie unul echilibrat din punct de vedere al cotelor, fiind ideal ca ambii jucatori sa aiba o serva buna
  • La scorul de 4-5 in primul set vom miza pe faptul ca jucatorul care trebuie sa egaleze (cel care serveste) isi va castiga serviciul
  • Imediat dupa ce s-a intamplat asta vom selecta optiunea Cash Out, profitul fata de momentul in care am plasat pariul fiind de aproximativ 5%
  • Daca respectivul jucator nu va egala, oponentul castigand setul, este recomandat si in acest caz sa renuntam la pariu (selectand optiunea Cash out).
  • Rezultatele se vor vedea cel mai bine pe termen mediu si lung
 
Sursa foto Feat.: www.betstudy.com