Cash Out pentru un risc minimJocurile de noroc si pariurile sportive exista din cele mai vechi timpuri iar ele au reprezentat si reprezinta in continuare o sursa de castig dar in acelasi timp o modalitate foarte usoara de a pierde bani.

In ziua de astazi, cand ai acces la atata informatie, ar fi bine sa fii un jucator inteligent, iar casele de pariuri sustin si promoveaza foarte mult pariul responsabil.

Agentiile de pariuri online se pot gasi cu usurinta in mediul virtual, in asa fel incat si oamenii foarte ocupati sa isi poata satisface pasiunea de a paria.

Pariurile nu mai reprezinta demult un joc de noroc si atat, iar casele de pariuri stiu asta foarte bine si isi doresc sa isi mentina clientii fideli oferindu-le diferite posibilitati sa isi asigure castigurile sau sa isi minimalizeze pierderile cat mai mult cu putinta.

O astfel de optiune oferita de mai multe site-uri de pariuri online, dar nu de toate, este Cash Out sau mai pe intelesul tuturor inchiderea pariului inainte de terminarea cursei/ jocului, oferindu-ti un castig sigur (mai mic decat cel pe care l-ai fi avut daca mergeai pana la capat) sau o pierdere cat mai mica.

Asa cum am specificat optiunea Cash Out nu este oferita de toate casele de pariuri online, iar cu toate ca in mare parte regulile de utilizare ale aceste optiuni sunt la fel, fiecare agentie isi pastreaza dreptul de a impune propriile reguli.

Pentru a exemplifica voi mentiona cateva dintre cele mai importante case de pariuri online si voi specifica cateva detalii legate de modul de functionare a acestei optiuni.

Pe site-ul Betfair vei putea inchide un pariu pentru a putea avea mai mult control asupra castigurilor / pierderilor tale, fie ca este vorba de curse de cai, meciuri de fotbal sau de tenis.  Te poti retrage inainte de inceperea jocului, in timpul acestuia sau intre reprize. Acest site iti ofera posibilitatea de a retrage o parte din suma pariata iar restul sumei sa mearga inainte. De asemenea, administratorii site-ului iti ofera si ponturi cand ar fi momentul oportun pentru a incasa suma dorita accesand cu un singur click optiunea Cash Out.

O alta casa de pariuri, care a castigat multa popularitate in mediul virtual si nu numai, este Fortuna. Si aici intalnesti aceasta posibilitate, aceea de a a inchide pariul inainte de vreme. Aceasta optiune, denumita la ei Turbo Cash Out, este valabila atat pentru pariuri single, cat si pentru bilete sau pentru pariuri plasate pentru diverse concursuri de talente, atat de populare la noi.  Poti inchide un pariu si astfel sa detii controlul asupra castigurilor sau pierderilor tale si de pe varianta optimizata pentru mobil. Trebuie sa tii minte totusi, ca suma pe care o poti retrage se calculeaza in functie de sansele tale de castig.

NetBet este o alta agentie care ofera acest serviciu. Aici, in schimb, este specificat faptul ca pentru pariurile plasate in sistem nu poti accesa aceasta optiune. Pe site-ul agentiei vei putea vedea foarte clar mentionat la ce tipuri de pariuri poti folosi functia Cash Out in  avantajul tau. Pentru a fi mai clar voi specifica ca la cursele de cai, de exmplu, de aceasta optiune poti beneficia numai la pariuile single si doar pentru cele de tip Race Card sau Each Way.

Daca sunteti un pasionat de pariuri, sigur ati auzit de casa de pariuri Betano. Da! Betano ofera optiunea Cash Out pentru cei care plaseaza pariuri sportive in domenii ca fotbal, baschet, volei sau tenis indiferent daca sunt pariuri multiple sau simple. Cu toate acestea exista si aici o exceptie cum ar fi pariurile de tip sansa dubla.

Si 888 ofera optiunea Cash Out pe site. O diferenta fata de celelalte site-uri mentionate ar fi ca accepta utilizarea acestui avantaj doar pentru pariurile live. Indiferent daca este vorba despre fotbal, baschet, tenis, volei sau hochei, Cash Out reprezinta o alternativa pentru tine si pentru siguranta banilor tai.

Lista poate fi mai lunga de atat, iar in viitorul apropiat case de pariuri precum Superbet, Stanleybet sau Mozzartbet ar putea introduce acest beneficiu pentru fidelizarea clientilor lor.

Cu certitudine pe site-urile tuturor caselor de pariuri mentionate veti gasi cele mai mici detalii legate de posibilitatile existente pentru a  inchide un pariu inainte de final.

Este foarte bine ca exista o oferta atat de diversificata din care puteti alege.

Primul pas pentru a plasa pariuri ,, inteligente”, este sa analizati in detaliu topul caselor de pariuri legale pentru a putea alege exact ceea ce va avantajeaza, mai ales daca nu aveti experienta necesara.

Se spune ca cine nu risca nu castiga, dar atata timp cat putem micsora acest risc de ce nu am face-o?

Indiferent cat de experimentati ati fi in aceasta ,,lume” a pariurilor sportive, nu este necesar sa va pierdeti capul. Orice miscare in acest domeniu necesita o documentare serioasa pentru a va putea bucura de beneficiile acestui tip de joc, pentru ca exact asta este, un joc, nu un mod de viata sau o sursa de venit.