DELETED_648b75e6040be
Bloguri
Comentarii3
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Retrageri aprobate - banii nu apar in cont
Efectiv nu mi se raspunde pe chat, iar pe email primesc acelasi raspuns standard. Aveti idee cum pot ajunge la o solutionare a problemei ?
14 iunie 2023
Retrageri aprobate - banii nu apar in cont
Efectiv nu reusesc sa primesc un status al problemei , doar ca o sa revina pe email, ceea ce nu se intampla.
A mai patit cineva asta cu Cashpot ? Cum ati solutionat ?
12 iunie 2023
Retrageri aprobate - banii nu apar in cont
Buna ziua. Da, asta fac de cateva zile deja. Astazi le-am trimis inclusiv un extras de cont ca dovada ca banii nu sunt la mine. Insa echipa de suport e total absenta
9 iunie 2023
Reclamatii
Buna ziua, Reclamatia e legata de https://cashpot.ro/. Am selectat Magnumbet pentru ca nu am gasit Cashpot in dropdown cu toate ca e operator licentiat(apare pe ONJN). Am 4 tranzactii aprobate de catre Cashpot, cea mai veche fiind din 30 mai 2023 iar cea mai recenta din 1 iunie 2023. Cele 4 tranzactii insumeaza 5400 RON. Inca nu am primit banii in cont cu toate ca acest tip de tranzactii se proceseaza foarte repede. Site-ul refuza sa ofere mai multe informatii pe langa raspunsul standard de "Retragerile dvs. au fost procesate cu succes. După validarea solicitărilor banii se vor regăsi în contul dvs., în 1-5 zile lucrătoare în funcție de banca cu care colaborați". Am contactat banca, care e Revolut , si mi-au confirmat ca nu exista nici o tranzactie "pending"initiata de acest comerciant si ca in general, banii ar fi trebuit sa fi ajuns in cont deja ( pentru acest tip de tranzactie) De asemenea m-au asigurat ca nu exista nici o problema cu contul meu. Doresc sa localizez transferul si sa primesc confirmarea ca intr-adevar a fost trimis catre contul meu corect si ca nu exista probleme. Insa nu pot trece de echipa de suport, care trateaza situatia cu superficialitate oferind doar raspunsuri standard, mai rau decat un chat-bot. Multumesc !
Utilizatorul este blocat

DELETED_648b75e6040be

Copy the token