Al3x4ndru
Bloguri
Comentarii10
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Validare Retragere
8900 de lei.
24 martie 2019
Validare Retragere
S-a rezolvat!
11 martie 2019
Validare Retragere
Mi s-a transmis ca au fost procesate cu succes toate documentele si contul a fost validat. Acum astept validarea retragerilor.
7 martie 2019
Validare Retragere
Am luat legatura prin intermediul serviciul asistenta online cu un alt coleg, Desigur ca acesta a verificat contul si mi-a cerut sa trimit alt extras de cont si sa specific ca il trimit in loc de factura la utilitati. Hotarati-va! De 3 zile tot ma invartiti pe toate partile. Daca eram de rea-credinta eu cred ca nu raspundeam tuturor solicitarilor. Vreau sa vad si din partea reprezentatilor NetBet seriozitate, asa cum si ei doresc din partea jucatorilor.
6 martie 2019
Validare Retragere
Daca va vine sa credeti.. Mi s-au solicitat iar aceleasi documente pe care le-am mai transmis cu doua zile in urma prin e-mail. Mi se pare incredibil. Nu stiu daca sa rad sau sa plang. NetBet.. Va faceti de ras
6 martie 2019
Validare Retragere
Cand e in interesul lor, iti raspund imediat.. banii depuși ii accepta fara sa aiba nevoie sa verifice identitatea in vreun fel si cand vine vorba sa faca ei plata, hopa, stai asa ca trebuie verificată identitatea. Am mai facut retrageri la ei dar pe alt card si nu a fost nevoie decat de extras de cont din cate imi aduc aminte. Acum ca e vorba de o suma un pic mai mare, in jur de 9.000 de lei, intarzie si dau dovada de neseriozitate. E rușinos..
6 martie 2019
Validare Retragere
In condițiile in care le-am explicat destul de clar in e-mailurile trimise ca nu am pe numele meu..
6 martie 2019
Validare Retragere
Se pare ca cei de la NetBet nu prea comunica unii cu altii.. Am primit raspunsuri de la 3 persoane diferite pe e-mail si se contrazic unii pe altii. Unul imi spune ca e de ajuns extras de cont, altul sa trimit si factura de utilități. Le-am trimis si acum primesc alt mail dupa ce i-am intrebat eu in ce stadiu se afla validarea si mi-au spus raspuns:
“Pentru validarea contului, ulterior validarea retragerilor este necesar să ne trimiteți copia unei facturi de utilităti pe numele dvs., emisă în ultimele șase luni și pe care să fie mentionată adresa inregistrată pe site.
6 martie 2019
Validare Retragere
Va multumesc!
6 martie 2019
Validare Retragere
Au trecut aproape 48 de ore de cand am trimis e-mailul.
6 martie 2019
Reclamatii
Bună ziua! Am efectuat 6 retrageri în decurs de 3 zile la NetBet și aceștia mi-au solicitat documentele necesare pentru verificarea identității. Initial mi-au cerut copie dupa buletin si factura de utilități.Deoarece nu mai locuiesc la adresa din momentul creării contului, le-am explicația situatia si le-am transmis toate documentele necesare. (buletin, factura utilități). Am primit doua raspunsuri, unul in care mi s-a spus ca este de ajuns doar un extras de cont pentru a valida retragerile, dupa care am mai primit un raspuns sa trimit o factura de utilități mai recenta. Am trimis extrasul de cont si alta factura mai noua si deocamdata nu am primit niciun raspuns.
Copy the token