Explicatia termenului de GG la pariuri sportive

La anumite case de pariuri online, mai ales la cele ce beneficiaza si de agentii stradale, intalnim termeni ce dau batai de cap multora.

Unul dintre acesti termeni, sau, mai degraba, una dintre aceste prescurtari, este GG. Nu este chiar cea mai dificila prescurtare pe care o putem intalni la anumite case de pariuri. Majoritatea prescurtarilor de la pariuri sportive provin din fotbal, la fel fiind si acest GG.

Ce inseamna GG la pariuri sportive si cand il folosim?

Nu este foarte greu de intuit ce inseamna GG la pariuri sportive, chiar daca esti incepator la pariuri si nu ai auzit niciodata de acest termen. Daca ai mizat ca va fi GG intr-un anumit meci, pariul va fi castigator in cazul in care ambele formatii vor inscrie in acea partida. Sigur, daca vorbim de un meci eliminatoriu, eventualele reprize de prelungiri nu se vor lua in calcul in determinarea rezultatului, ci doar scorul dupa timpul regulamentar. Daca esti de parere ca nu vor marca ambele formatii selecteaza NG(G) sau, dupa caz, GG-nu.

5d288c3b60021_1562938427.jpg

Cand avem cote mici si cote mari pentru GG?

Teoretic, cand o partida de fotbal are o favorita certa cota pentru ca ambele sa marcheze in meci este una mare, dar si sansele destul de mici. Alternativ, daca avem parte de o partida echilibrata cota ca ambele sa inscrie ar trebui sa fie mica spre normala. Cand spunem cota normala ne referim la una cuprinsa intre 1.6 si 1.9. O cota mica este considerata una sub 1.5, iar una mare peste 2.1-2.2.

In cazul unui derby, in mod normal cota ca ambele formatii sa inscrie ar trebui sa fie mai mica decat cea conform careia nu vor marca ambele. Sigur, asta depinde si de campionatul in care se joaca derby-ul. Spre exemplu, in ligile nordice se joaca un fotbal deschis in general, nu doar la derby-uri. In schimb, in campionatele din sudul si sud-estul Europei, unde in general un derby se traieste cu pasiune, uneori prea multa, atmosfera din tribune fiind incendiara, nu intalnim prea multe reusite intr-o partida tare. Asta poate si pentru ca echipele se inchid, nedorind sa piarda puncte in fata adversarei, mai ales daca in liga cele doua oponente domina autoritar, iar orice pas gresit le poate costa scump.

Avem vreo alternativa pentru GG?

De regula, toate meciurile de fotbal ar trebui sa beneficieze de aceasta optiune, una cautata des de pariori. Sigur, daca ai ochit un meci din Uganda sau din Botswana oferta s-ar putea sa nu prezinte si aceasta optiune, ci numai cotele pentru rezultatul final si, poate, pentru Under/Over 2.5 goluri. Celor ce doresc sa fie mai prudenti si sa incerce o alternativa pentru GG, 2+ este pariul pe care noi il recomandam lor. Cu alte cuvinte, 2+ este echivalentul a Over 1.5 goluri, selectie corespunzatoare faptului ca in meci se vor marca minim doua goluri. Evident, cota este mai mica decat varianta GG, insa si riscul este mai mic. Astfel, daca vei plasa optiunea GG la agentii de pariuri online, care inseamna ca ambele formatii sa marcheze cel putin un gol, automat iti va iesi si pariul „Over 1.5 goluri”.

Obtine o cota de 2.00 din doua pariuri GG

In incheiere am dori sa va livram un pont, care speram sa va fie de ajutor. Mai sus am vorbit despre campionatele din partea de nord a Europei, ale caror meciuri se incheie frecvent cu goluri marcate de ambele parti. Acolo cota pentru ca ambele sa marcheze este aproximativ 1.4 sau chiar mai mica, in functie de campionate. Astfel, noi v-am recomanda sa incercati un GG combo pe un bilet format din doua selectii care sa aiba cota in jur de 1.4 pentru ca ambele formatii sa marcheze. Asta inseamna ca partida are mari sanse sa se incheie cu goluri de ambele parti.

Evident, partidele nu trebuie sa fie neaparat dintr-un campionat nordic, ci si dintr-un derby sau dintr-un meci in care ambele echipe au fie o ofensiva puternica, fie o defensiva destul de slaba. Amintim insa ca inainte de orice pariu pe care doriti sa-l plasati trebuie efectuata analiza celor doua echipe care se dueleaza. Asta inseamna ultimele rezultate de pe teren propriu/din deplasare, precedentele intalniri directe etc. 

Rezumat

  • Un pariu pe optiunea GG va fi castigator daca in acea partida de fotbal vor inscrie ambele echipe
  • Cand un meci este dezechilibrat cota pentru GG este mare, iar cand este echilibrat avem parte de o cota mica spre medie
  • Ofensiva si defensiva echipelor joaca un rol crucial in stabilirea cotelor pentru GG
  • In campionatele din nordul Europei si in derby-uri unde nu se creeaza o atmosfera incinsa tind sa se marcheze multe goluri
  • In partea de Est si Sud-Est a Europei, dar si in campionate in care cele doua combatante domina autoritar clasamentul, derby-urile nu inregistreaza atat de multe reusite
Copy the token