Ce semnifica pariul DNB si care sunt agentiile online unde il gasim

Pariurile tip DNB (draw no bet) reprezinta pe scurt o optiune mai precauta pentru pariurile pe soliste. In cele ce urmeaza vom discuta despre semnificatia acestui tip de pariu, cum ne poate ajuta si la ce case de pariuri il gasim.

Ce este pariul Draw No Bet + 1 exemplu simplu

In momentul in care ne decidem sa plasam un pariu de tip DNB, avem la dispozitie doua optiuni: DNB 1 sau DNB 2

Daca pariem DNB 1, mizam pe victoria echipei gazda – la o cota mai mica decat solist – insa in cazul unei remize, primim miza inapoi. Acelasi lucru se aplica si in cazul pariului DNB 2. Practic, putem pierde acest pronostic doar daca echipa pe care am mizat este infranta. Spre exemplu, avem meciul Real Madrid vs Barcelona in care madrilenii au o cota de 2.50 la victorie. La DNB 1 vom avea o cota de 1.80. Sa presupunem faptul ca mizam 100 RON pe acest pronostic (DNB1). Exista 3 scenarii posibile:

  • Real Madrid castiga, iar suma returnata este de 180 RON
  • Partida se incheie la egalitate, iar suma returnata este de 100 RON
  • Real Madrid pierde, iar miza este pierduta complet. 

Evident, in cazul in care am fi pariat 1 solist, iar Real Madrid s-ar fi impus – castigul era unul mult mai atractiv (250 RON). Totusi, in astfel de partide extrem de echilibrate, scopul pariorilor este acela de a minimiza riscul. Cu ajutoul pariului DNB exista 2 scenarii in care nu vei pierde banii.

Unde putem gasi pariurile DNB si ce alte denumiri mai au?

Majoritatea operatorilor online licentiati in Romania au in oferta acest pariu de tip DNB. Este o optiune foarte populara printre pariori, precum alegerile de solisti, total goluri, sansa dubla, handicap sau ambele marcheaza. Iata cateva case de pariuri care ofera optiunea Draw No Bet, insa sub o alta denumire:

  • Unibet – 1 2 (mizele vor fi returnate in caz de egal)
  • Betano – niciun pariu pe egal
  • Betfair – pariu fara egal
  • Netbet – miza rambursata pentru egal. 

Pariuri DNB pe un bilet combo

Pentru scenariul in care plasam un pariu single de tip DNB totul este clar in cazul remizei. Primim integral miza inapoi si practic biletul nu a existat. Ce se intampla in cazul in care ai plasat un bilet cu 3 evenimente, iar una din alegeri este de tip DNB?

Ei bine, daca acea partida se incheie la egalitate, vei primi cota 1 la evenimentul respectiv, iar cota biletului zilei se va recalcula fara acel eveniment. Practic, este ca si cum ai plasat biletul combo doar cu celelalte doua partide. 

Ce strategii de pariuri utilizeaza DNB? 

Easy Money si Martingale sunt doua strategii des intalnite intre pariori. Cele doua pot fi utilizate si cu pariul DNB, dar nu exista o garantie a succesului. 

In ceea ce priveste Easy Money, se poate paria DNB pe o favorita ce in mod normal la solist are o cota de 1.50-1.60. Astfel, la DNB se acorda o cota de 1.10-1.15 si teoretic este foarte greu sa se aplice al treilea scenariu (cel in care este pierduta toata miza). 

Cat despre Martingale, ei bine celebra metoda presupune dublarea mizei in cazul unui esec. Singurul lucru pe care DNB il schimba aici este acela ca scad sansele de a pierde fata de scenariul in care mizam pe solisti. 

In concluzie, Draw No Bet reprezinta doar o optiune mai sigura fata de solist. Evident, fiecare parior este resposabil de alegerile sale de mize si de riscurile la care isi supune bugetul. 

Copy the token