Totul despre slotul Starlight Princess

In cea de-a doua parte a anului 2021 slotul Starlight Princess si-a facut intrarea si a reusit ca in mai putin de un an sa devina un slot popular in Romania si pe care jucătorii de pacanele online il acceseaza des.

Starlight Princes - informatii generale 

Starlight Princess este o copie a slotului Gates of Olympus ce apartine aceluiasi producator, insa cu o alta tema. Principalul personaj este draguta printesa roscata ce pluteste in sus si in jos in partea drepta a ecranului.

Aceasta are aripi de inger si o bagheta magica pe care o foloseste sa arunce pe ecran multiplicatori de castig. Fanii manga se bucura de prezentarea ei vizuala, precum si de multe alte sunete interesante si plati consistente oferite de frumoasa printesa. Jocul este foarte popular în mai fiecare cazino online licentiat în România. 

 • Slotul ruleaza cu motorul Pay Anyway, ceea ce inseamna ca o plata poate fi acordata indiferent de pozitia simbolurilor pe ecranul de joc. Este ceva caracteristic Pragmatic Play, ale caror sloturi de top ruleaza de asemenea maniera. A fost lansat pe 10 septembrie 2021, atunci cand putem spune ca intr-adevar gama de sloturi video a castigat un joc. 
 • Ruleaza cu RTP 95.51%, avand o volatilitate ridicata si iti poate acorda un castig generos de pana la 5.000 X miza. De asemenea, actiunea se poarta pe sase role si cinci randuri.

Starlight  Princess - Simboluri si plati 

Pragmatic Play ne-a obisnuit sa ofere sloturi interesante menite sa atraga atentia si sa devina slotul preferat. Acelasi lucru il adopta si cand vine vorba despre Starlight Princess, slot menit sa atraga amatorii de manga shoujo. D

e asemenea, simbolurile interesante ale slotului contin simboluri stralucitoare, colorate si iti vor aduce castiguri unul si unul. 10 asemenea simboluri pot fi stivuite pe cele 6 role si 5 randuri pe care ruleaza slotul Starlight Princess al furnizorului Pragmatic Play.

Din cele 10 simboluri pe care le intalnesti pe ecranul de joc viu colorat, unul singur este simbol special pe care iti doresti stivuit de cel mult patru ori. Acesta este simbolul Scatter, singurul ce iti aduce rotiri gratuite. Insa, pana si simbolul special iti poate aduce castiguri substantiale, totul in functie de numarul simbolurilor. Astfel, platile sunt urmatoarele:

 • 12 sau mai multe simboluri X Soare Auriu iti vor aduce pana la 50 X miza.
 • 12 sau mai multe simboluri X Inima galbena iti vor aduce pana la 25 X miza.
 • 12 sau mai multe simboluri X Semiluna iti vor aduce pana la 15 X miza.
 • 12 sau mai multe simboluri X Stea Aurie iti vor aduce pana la 12 X miza.
 • 12 sau mai multe simboluri X Inima Rosie iti vor aduce pana la 10 X miza
 • 12 sau mai multe simboluri X Piatra albastra iti vor aduce pana la 8 X miza.
 • 12 sau mai multe simboluri X Piatra verde iti vor aduce pana la 5 X miza
 • 12 sau mai multe simboluri X Piatra turcoaz iti vor aduce pana la 4 X miza.
 • 12 sau mai multe simboluri X Piatra galbena iti vor aduce pana la 2 X miza.
 • 6 X simboluri Scatter iti vor aduce pana la 100 X miza.

Functii speciale Starlight Princess

Un asemenea slot popular si care poarta amprenta Pragmatic Play ne-a obisnuit sa vina la pachet cu functii speciale interesante.

Lucrul acesta se respecta si in slotul Starlight Princess, unul care recent a intrat pe toate platformele cazino-urilor online de top licentiate in Romania.

 • Simbolul care declanseaza Rotiri Gratuite este simbolul Scatter. Ai nevoie de cel putin patru astfel de simboluri ce apar sub forma Printesei cu parul roscat si care declanesaza 15 Rotiri Gratuite.
 • In timpul rotirilor gratuite exista posibilitatea ca suma de castig rezultata in urma unei singure colapsari sa fie multiplicata cu multiplicatori de la 2 si pana la 500 X.

Colapsarea va cotinua pana cand nu mai apar combinatii castigatoare, iar toate castigurile sunt adunate in contul jucatorului dupa ce se va incheia modul colapsabil.

 • Simbolurile multiplicatoare sunt patru la numar si prezente pe toate rolele. Acestea pot sa loveasca in mod aleator si in jocul de baza al unei runde de rotiri gratuite.
 • Valorile tuturor multiplicatorilor de pe ecran sunt adaugate impreuna si castigul total al secventei este multiplicat cu valoarea finala obtinuta.
 • Cand un simbol multiplicator loveste si rezulta o rotire castigatoare, valoarea multiplicator este adaugata la multiplicatorul total. In timpul unei runde pot exista mai multe simboluri multiplicator.
 • Functia este redeclansabila, iar la cel putin trei simboluri Scatter stivuite la final in timpul rundei de rotiri gratuite va aduce inca 5 rotiri gratuite.
 • De asemenea, functia o poti declansa si contracost in schimbul a 100 X miza.

Pe ce dispozitive poti juca Starlight Princess

Starlight Princess este un slot lansat recent si care te intampina cu o grafica superioara, linie melodica interesanta si drept urmare il poti juca si pe dizpozitivele mobile.

ndiferent de sistemul de operare al telefonului mobil, Ipad sau tableta, te poti bucura de Starlight Princess la cel mai inalt nivel. Exista si aplicatii pentru mobil dezvoltate special pentru dispozitive ce ruleaza pe sistemul de operare Android si/sau IOS.

Unde poti juca Starlight Princess in Romania

A fost recent introdus si la Unibet, ceea ce inseamna ca Starlight Princess il poti juca pe toate platformele de top ale cazino-urilor online. Iti recomandam sa incerci acest slot la cazino-uri online precum Unibet, NetBet si Betano, acesta oferindu-ti conditii dintre cele mai bune.

Sunt trei dintre cele mai complete, sigure si cu chat live cazinouri online unde pe loc gasesti raspunsul la eventualele tale curiozitati cand vine vorba despre sectiunea Cazino.

Oriunde ai juca, nu uita sa nu mizezi mai mult decat iti permiti sa pierzi.


Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token