The Dog House - unde si cum se joaca


Slotul The Dog House apartine Pragmatic Play, unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de jocuri de pacanele online si are drept tema animalele, mai concret cainii.

The Dog House - informatii generale

Este un slot care nu se adreseaza doar iubitorilor de caini, ci este un slot cu adevarat solid si te vei convinge si tu de lucrul acesta.

 • Cainii in stilul desenelor animate sunt draguti si amuzanti in felul lor, dar acest slot iti prezinta povestea a patru rase de caini spusa pe cinci role si trei randuri.
 • Sunt 20 de linii de plata diferite si poti miza sume cuprinse intre 0.80 RON si pana la cateva sute de lei, in functie de cazino-ul online la care alegi sa il joci.
 • A aparut pe piata jocurilor de noroc in anul 2019, respectiv in data 05.03 si este un slot cu grafica deosebita, cat si cu o muzica specifica temei.
 • Volatilitatea este ridicata, iar RTP-ul jocului este de 95.51%. castigul cel mare poate ajunge pana la 6.750 X miza.

Simboluri si plati in slotul The Dog House

Multe cazinouri online România au în portofoliu slotul The Dog House. Pe un fond frumos colorat, slotul The Dog House este un slot interesant inca de la primul contact cu el. Patru rase de caini reprezinta simbolurile care dau si tema slotului si care ofera cele mai mari castiguri ale slotului.

Aceste simboluri sunt insotite si de alte simboluri in stransa legatura cu tema, cat si de simboluri obisnuite, des intalnite in jocurile ca la aparate cum ar fi K, Q, J, 10. 

Sunt si simboluri speciale ce fac orice joc sa fie mai interesant. Wild-ul face si el parte din suita de simboluri prezente in The Dog House de la Pragmatic Play si rolul lui este sa substituie toate celelelate simboluri cu exceptie Scatter-ului.

El apare pe rolele 2, 3, 4 si poate fi simplu sau insotit de un multiplicator de castig de pana la 3 X si castigul unei linii obisnuite care ar putea fi urmatoarea (in functie de simbol):

 • 5 X Rotwailler iti ofera un castig de pana la 37.5 X miza pe o singura linie de plata.
 •  5 X Pudel iti ofera un castig de pana la 25 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Pug iti ofera un castig de pana la 15 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Beagle iti ofera un castig de pana la 10 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Zgarda verde iti ofera un castig de pana la 7.5 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Os iti ofera un castig de pana la 5 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X A/K iti ofera un castig de pana la 2.5 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Q, J, 10 iti ofera un castig de pana la 1.25 X miza pe o singura linie de plata.

The Dog House - functii speciale

 • Jocul ca la aparate The Dog House vine insotit de o singura functie, dar este o functie oarecare, ci cea care iti aduce rotiri gratuite si posibilitatea de a pune mana pe cel mai mare castig posibil in acest slot.
 • Totul se invarte in jurul simbolului Scatter, cel care apare pe ecranul de joc sub forma unei amprente de picior de caine. Acest simbol apare exclusiv pe rolele 1, 3 respectiv 5, moment in care un set de 3 X 3 role se va invarti automat si va afisa numarul de jocuri gratuite in dreptul fiecarei celule.
 • Vei realiza numarul exact de rotiri gratuite in momentul in care aceste numere se vor aduna. In timpul Rundei de rotiri gratuite fiecare simbol Wild ce este stivuit pe rolele 2, 3 si 4 ramane pe ecranul de joc pe intreaga durata a functiei speciale. Acestea sunt simboluri Wild Sticky cu multiplicator aleatoriu sau simple. Functia nu este redeclansabila.

Poti juca The Dog House pe mobil?

Au trecut cativa ani din momentul in care cazino-urile online licentiate in Romania au inceput sa-ti ofere posibilitatea de a juca slotul favorit direct din confortul propriului camin. Poti face asta direct de pe PC/laptop, dar si folosind telefonul mobil, tableta, IPAd-ul, etc.

Sistemul de operare nu mai este un impediment si in sensul acesta s-a lucrat intens. Au fost dezvoltate aplicatii menite sa-ti ofere posibilitatea de a accesa slotul de pacanele online favorit atat cu dispozitiv care are sistem de operare Windows, IOS sau Android.

La ce cazino online poti juca The Dog House

Acum sloturile Pragmatic Play sunt un must have in oferta cazino-urilor online licentiate in Romania, deoarece clientul roman s-a orientat foarte mult si spre sloturile acestui furnizor. Astfel, vei putea juca slotul tau preferat printre care si The Dog House la aproape toate cazino-urile online, dar noi iti recomandam sa joci The Dog House demo sau in varianta pe bani reali la Publicwin, NetBet si Vlad Cazino.

Copy the token