Sizzling Hot Deluxe - cum il joci la cazino online

Un slot clasic prin definitie, Sizzling Hot Deluxe este dovada ca jocurile de pacanele cu fructe sunt printre cele mai populare pe care le poti gasi in cazinourile online.

Reprezinta varianta mult imbunatatita a unui slot care s-a lansat cu multi ani inainte. A fost lansat de GreenTube (Novomatic) in data de 13 noiembrie 2007 si este un joc cu volatilitate medie spre mare, insa fara caracteristici bonus.  Exista mai multe simboluri in acest joc menite sa-ti aduca un castig maxim de pana la 1.000 X miza. 

Slotul dispune de cinci role si trei randuri pe care sunt stivuite simboluri unul si unul, in mare reprezentate de fructe precum Pruna, Portocala, Lamaia, Pepene, Cireasa si Strugure.

Datorita RTP-ului de 95.66% iti poate aduce castiguri unul si unul, dar cel mult poti obtine pana la 1.000 X miza, iar pentru fiecare rotire in parte miza este diferita. Poti paria de la cativa zeci de bani si pana la cateva sute de lei pentru fiecare rotire completa.

Fiecare castig in parte este valid in momentul in care pe una din cele cinci linii de plata exista doua sau trei simboluri (dupa caz) consecutive de la stanga catre dreapta. Jocul are o grafica superioara si muzica specifica. Singurul simbol care leaga un castig si la doua simboluri stivuite pe linia de plata este Cireasa.

 Sizzling Hot Deluxe - Simboluri si plati

Fiind extrem de popular in randul amatorilor de jocuri de pacanele online si nu numai, Sizzling Hot Deluxe face parte din seria de sloturi cu fructe.

Totusi, cel mai asteptat simbol pe care il vrei pe linia de plata este celebrul 7 Rosu, unde o linie cu acest simbol iti aduce si castigul maxim al jocului de 1.000 X miza. Desi nu dispune de functii speciale exista un simbol Scatter reprezentat pe ecran de Steaua Aurie. 

Restul simbolurilor reprezinta fructele, care dau si tema jocului. Astfel, cele mai valoroase fructe sunt Pepenii si Strugurii, acestia fiind urmati pe linia de plata de Prune, Portocale, Lamai si apoi de Cirese. Castigurile rezultate in urma unei linii complete cu aceste simboluri sunt urmatoarele:

 • 5 X 7 Rosu iti vor aduce pana la 1.000 X miza pe o singura linie de plata
 • 5 X Pepene Rosu iti vor aduce pana la 100 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Strugure iti vor aduce pana la 100 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Scatter (Stea Aurie) iti vor aduce pana la 50 X miza.
 • 5 X Pruna iti vor aduce pana la 40 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Portocala iti vor aduce pana la 40 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Lamaie iti vor aduce pana la 40 X miza pe o singura linie de plata.
 • 5 X Cireasa iti vor aduce pana la 40 X miza pe o singura linie de plata.

Scatter si 7 Rosu sunt singurele simboluri pe care le putem considera speciale si pot fi stivuite unul singur pe fiecare din cele cinci role in parte. Restul de simboluri se pot stivui si trei pe aceeasi rola, ceea ce inseamna ca oricand poti obtine un intreg ecran cu acelasi simbol.

Caracteristici speciale Sizzling Hot Deluxe

Desi este un slot clasic cu cinci role si trei randuri, Sizzling Hot Deluxe vine alaturi de tine cu o functie foarte atragatoare.

 • Nu este vorba despre functia speciala care iti ofera rotiri gratuite ci despre...
 • Functia Gamble care iti permite sa pariezi castigul rezultat in ultima runda. Drept urmare, activarea acestei functii iti permite sa poti paria suma rezultata in runda respectiva.
 • O carte cu fata in jos va aparea pe ecranul de joc si tot ce trebuie sa faci este sa ghicesti culoarea ei. Ea poate sa fie Neagra sau Rosie si daca ghicesti culoarea, atunci suma pariaza se dubleaza.
 • Poti repeta de mai multe ori acest pariu daca nimeresti culoarea de fiecare data. Insa, daca nu ghicesti culoarea cartii, atunci functia se incheie si revii la jocul de baza.

   Sizzling Hot Deluxe - Joaca pe mobil

  Daca prima varianta a jocului este disponibila exclusiv in salile de jocuri terestre, Sizzling Hot Deluxe permite jucarea si pe dispozitivele mobile.

  Mai mult decat atat, multe cazinouri online licentiate in România au dezvoltat aplicatii pentru fiecare sistem de operare in parte. Lucrul acesta inseamna ca ti se permite sa joci atat pe mobil, tableta, fie pe oricare alt dispozitiv care ruleaza cu sistemul de operare IOS, Windows si Android.

  Unde poti juca Sizzling Hot Deluxe

  GreenTube este unul dintre cei mai renumiti si populari furnizori de jocuri de pacanele online , iar asta inseamna ca sloturile ce ii poarta amprenta sunt pe aproape orice platforma de top. Chiar iti recomandam sa joci Sizzling Hot Deluxe demo sau pe bani reali pe platforme precum Unibet, NetBet sau Betano, trei dintre cele mai populare si sigure cazino-uri online ce sunt licentiate in Romania.  Postat de:

  NicPopescu
  NicPopescu
  Managerul siteului
  Copy the token