Cum sa joci Book of Gold: Double Chance

Cu o tema interesanta ce te poarta prin lumea Egiptului Antic, slotul Book of Gold: Double Chance apartine unuia dintre cei mai in voga furnizori ai momentului, Playson.

 Book of Gold: Double Chance - date generale

Lansat in data de 16.10.2018, jocul de cazino online Book of Gold: Double Change vine la pachet cu o serie de castiguri interesante. Slotul are o tema interesanta si care aduce aminte de sloturi foarte cunoscute. Egiptul Antic este tema si principalele simboluri aducatoare de castiguri fabuloase reprezinta simboluri din acea perioada.

Playson este un producator care a lansat mai multe sloturi din seria Book of Gold, insa Double Change este un slot cu 5 role si 3 randuri.

 • Poti castiga cel mult de pana la 2.000 X miza si platile se vor face pe 10 linii.
 • Exista mize pentru fiecare jucator in parte, de la cele mai mici si pana la cele cu doua zerouri.
 • Volatilitatea este ridicata, iar RTP-ul  este 95.04%, ceea ce inseamna ca predomina castigurile mici si dese, insa oricand te poate surprinde si castigul maxim.

  Book of Gold: Double Chance – Simboluri si plati

  Vorbim despre un slot a carui tema este Egiptul Antic si atunci evident ca simbolurile care te intereseaza din toate punctele de vedere sunt in stransa legatura cu tema.

  Book of Gold: Double Chance este un joc de pacanele online ce aduce a Book of Ra Deluxe, insa apartine altui furnizor.

  Sunt tot 10 linii de plata, iar cel mai mare castig pe care il poti obtine este de pana la 2.000 X miza. Zeul Soarelui, Cartea Aurie, Faraonul, sunt doar cateva dintre simbolurile slotului ce au stransa legatura cu tema.

  Lucrurile sunt foarte simple, avand in vedere ca vorbim despre un slot de cazino online care are un corespondent in unul dintre cele mai populare jocuri, respectiv Book of Ra Deluxe. Lucrul acesta inseamna ca il poti intelege mult mai bine si platile sunt relativ asemanatoare, dupa cum urmeaza:

  • 5 X Scatter (Cartea aurie) iti aduce un castig de pana la 200 X miza per linie de plata.
  • 5 X Faraon iti aduce un castig de pana la 200 X miza per linia de plata.
  • 5 X Ra (Zeul Soarelui) iti aduce un castig de pana la 100 X miza per linie de plata.
  • 5 X Ochiul lui Horus iti aduce un castig de pana la 50 X miza per linie de plata.
  • 5 X A/K iti aduce un castig de pana la 12 X miza per linie de plata.
  • 5 X Q, J, 10 iti aduce un castig de pana la 8 X miza per linie de plata.

   Book of Gold: Double Chance: functii speciale

   • Exista o functie speciala care se poate declansa datorita simbolului Scatter.
   • Cel putin trei astfel de simboluri stivuite pe cele cinci role la finalul unei rotiri complete vor aduce 10 rotiri gratuite cu simbol expandabil.
   • Inaintea inceperii functiei speciale se vor alege aleator doua simboluri, iar in timpul celor 10 rotiri gratuite acestea iti vor putea aduce castiguri substantiale.
   • Acele simboluri pot fi stivuite pe toate cele cinci role. In functie de valoarea lui pot fi suficiente si doua simboluri pentru a beneficia de plata.
   • Pentru ca sunt simboluri expandabile, lucrul acesta inseamna ca odata stivuit pe o rola, intreaga rola se va transforma in acel simbol si poate lega castiguri fara ca acele simboluri sa fie consecutive pe liniile de asta pentru ca sunt platite independent de liniile de pariu.
   • Functia este redeclansabila, dar numarul maxim de runde din Rotiri Gratuite este limitat la 50 runde.

    Pe ce dispozitive mobile joci Book of Gold: Double Change

    Dat fiind faptul ca suntem in era tehnologiei, jocul de pacanele online  Book of Gold: Double Change j este disponibil in mai multe variante. Il poti juca atat in varianta pe PC sau laptop care este una clasica, insa il poti incerca si pe dispozitivele mobile.

    Sunt multe cazino-uri online care iti pun la dispozitie si aplicatii bine optimizate unde sa joci cele mai populare sloturi online.

    De asemenea, exista aplicatii atat pentru dispozitivele care folosesc sistemul de operare Android, IOS, cat si pentru cele cu Windows.

    Unde poti juca Book of Gold: Double Chance

    Playson nu este un provider accesibil asa cum se intampla in cazul EGT spre exemplu. Totusi, exista acest slot disponibil la mai multe dintre cazino-urile online licentiate de Oficiul National al Jocurilor de Noroc in Romania (ONJN).

    Drept urmare, iti recomandam sa il incerci la NetBet si Unibet, doua dintre cele mai vechi si populare cazinouri online licentiate din Romania .

    Copy the token