Slotul Burning Hot - tot ce trebuie sa stii

Evolutia sloturilor online a fost una foarte buna in ceea ce priveste furnizorul bulgar EGT. Un joc care a ajutat acest furnizor sa cresca in popularitate este si Burning Hot. Alaturi de Shining Crown si 5 Dazzling Hot sunt printre cele mai cautate sloturi de cazino online ce poarta amprenta EGT.

Burning Hot - informatii generale

Poate ca EGT nu este printre top 3 furnizori de jocuri de pacanele online din industrie, dar a demonstrat ca stie cum sa ajunga la inima jucatorilor romani.

In 2014 a luat o decizie foarte buna si a lansat jocul ca la aparate Burning Hot, un slot clasic prin definitie care vine cu mai multe versiuni. 

De atunci, multe siteuri cazino licentiate din România au introdus jocul Burning Hot în portofoliul lor.

Cel pe 5 linii de plata este varianta de baza, care si ofera plati pe masura. Volatilitatea jocului este scazuta spre medie, RTP-ul are 96.45%, iar cel mai mare castig oferit poate ajunge pana la 3.000 X miza. 

Este interesanta si modalitatea de pariere. Poti alege ca fiecare rotire completa in parte sa fie in valoare de 0.20 bani si pana la ordinul sutelor de lei, depinde de cazino-ul online unde alegi sa joci. Intreaga actiune a slotului se poarta pe un ecran viu colorat si unde simbolurile sunt stivuite pe cinci role X trei randuri, iar modalitatea de plata se poate face in cinci moduri diferite.

Liniile sunt fixe. De asemenea, pentru ca un castig sa fie valid ai nevoie de doua sau trei simboluri (dupa caz) pe o linie de plata, dar de la stanga catre dreapta.

Burning Hot - simboluri si plati

Furnizorul EGT a reusit sa tina steagul sus prin lansarea jocurilor ca la aparate cu fructe printre care regasim si familia Burning Hot. Piesa de rezistenta este trifoiul cu patru foi care este unul dintre cele trei simboluri speciale existente si care apare exclusiv pe rolele 2, 3 si 4.

Acesta este un simbol WILD si care substituie toate celelalte simboluri cu exceptia celor Scatter si este expandabil pe intreaga rola.

Celelalte doua simboluri speciale sunt Scatter Stea Mov si Scatter Dolar Auriu. Stea Mov apare exlcusiv pe rolele 1, 3 si 5, in timp ce Dolarul Auriu poate fi stivuit pe toate cele cinci role, aducand dupa sine castiguri pe masura.

Celelalte simboluri in stransa legatura cu tema sunt fructele. Cele mai mari castiguri cand vine vorba despre aceste simboluri sunt Pepenele Rosu si Strugurele, insa cel mai cautat este celebrul Sapte Rosu ce ofera si cel mai mare castig al jocului. Pruna, Portocala, Cireasa si Lamaia vin si ele cu o serie de castiguri interesante si care iti pot aduce cifre considerabile in dreptul balantei, dupa cum urmeaza:

  • 5 X Sapte Rosu iti aduce un castig ce poate ajunge pana la 600 X miza per linie de plata.
  • 5 X Dolar Auriu iti aduce un castig ce poate ajunge pana la 100 X miza.
  • 5 X Pepene Rosu iti aduce un castig ce poate ajunge pana la 100 X miza per linie de plata.
  • 5 X Strugure iti aduce un castig ce poate ajunge pana la 100 X miza per linie de plata.
  • 5 X Clopot Auriu iti aduce un castig ce poate ajunge pana la 40 X miza per linie de plata.
  • 5 X Pruna iti aduce un castig ce poate ajunge pana la 20 X miza per linie de plata.
  • 5 X Portocala iti aduce un castig ce poate ajunge pana la 20 X miza per linie de plata.
  • 5 X Lamaie iti aduce un castig ce poate ajunge pana la 20 X miza per linie de plata.
  • 5 X Cireasa iti aduce un castig ce poate ajunge pana la 20 X miza per linie de plata.

Burning Hot este unul dintre putinele sloturi care iti ofera posibilitatea ca pe intreg ecranul, respectiv pe cele cinci role sa fie stivuit acelasi simbol. Asta se aplica exclusiv cand vine vorba despre Pruna, Lamaie, Portocala si Cireasa, ceea ce inseamna 5 linii de plata castigatoare.

 

Burning Hot - functii speciale

Putine sunt sloturile cu 5 linii de plata fixe care sa vina la pachet si cu functii speciale cu rotiri gratuite, dar Burning Hot nu se regaseste printre acestea.

Asta nu inseamna ca nu te poate surprinde cu o serie de castiguri interesante, insa se poate intampla asta datorita faptului ca este un slot de pacanele online cu jackpot de tip mystery. Jackpot Cards pe numele lui este o functie ce poate fi declansata aleator exclusiv in sloturile ce poarta amprenta furnizorului EGT.

Pe ecranul de joc apar 12 carti cu fata in jos. In acel moment trebuie sa potrivesti trei simboluri identice intorcand fiecare carte pe rand si vei castiga jackpot-ul din dreptul simbolului potrivit. In total sunt patru jackpoturi progresive cu valori cuprinse intre cativa zeci de lei si pana la ordinul sutelor de mii de lei, in functie de cazino.

O alta functie interesanta pe care o regasesti in slotul de pacanele online Burning Hot este functia Gamble. Aceasta permite parierea ultimului castig rezultat la final de runda.

Odata activata, pe ecran apare o carte cu fata in jos careia trebuie sa ii ghicesti culoarea. Poate sa fie Rosie/Neagra si daca nimeresti culoarea se dubleaza miza pariata, insa daca acea culoare indicata nu corespunde functia se inchide, castigul este pierdut si revii la jocul de baza.

Poti juca Burning Hot pe mobil?

Da! Poti juca Burning Hot pe mobil indiferent de cazino-ul unde alegi sa deschizi cont si nu doar atat, ci beneficiezi de aceeasi grafica superioara si castiguri pe masura. Au fost dezvoltate aplicatii dedicate atat dispozitivelor mobile cu sistemul de operare Android, IOS sau Windows. Telefon, tableta sau Ipad, toate sunt disponibile sa poti rula sloturile la cel mai inalt nivel.

Unde poti juca Burning Hot

EGT este cel mai popular furnizor de jocuri ca la aparate din Romania, oferind sloturi atat in mediul online, cat si in mediul terestru. De asemenea, cazino-urile online licentiate de ONJN stiu lucrul acesta, astfel ca poti juca Burning Hot aproape peste tot, dar noi iti recomandam sa optezi pentru a-l juca la Betano, Winner sau Vlad Cazino.


Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token