Cum si unde jucam Lucky Lady’s Charm Deluxe

Un joc interesant si feminin totodata, cu o multime de farmece norocoase si plati interesante, jocul de casino online Lucky Lady’s Charm Deluxe este varianta moderna a unuia dintre cele mai clasice jocuri de pacanele.

 Ecranul de joc este reprezentat de un lac idilic si a unor dealuri, iar totul in jur este invaluit de un roz menit sa atraga mai mult femeile decat barbatii.

Este un slot atractiv din toate punctele de vedere si cu siguranta toti jucatorii vor vrea sa obtina cel mai mare castig posibil de pana la 4.633 X miza.

Asta inseamna un potential urias pentru un slot cu volatilitate ridicata, RTP 95.13%. Exista multiple mize pentru fiecare tipuri de jucatori, caracteristica principala in jocurile ce apartin furnizorului GreenTube. Intreaga actiune este purtata pe 5 role si 3 randuri, iar castigule vin pe 10 linii de plata.

Lucky Lady’s Charm Deluxe simboluri

Pe langa grafica superioara si celelalte cifre ale slotului, principala atractie ramane castigul si acesta este generat de mai multi factori.

 • In primul rand depinde foarte mult de simbolul consecutiv existent pe una dintre cele zece linii de plata.
 • Cel mai mare castig posibil este de pana la 4.633 X miza, dar exista si multe alte castiguri mici si dese, comparativ cu acesta care poate sa vina o singura data per sesiune.
 • Jocul arata ca unul clasic, dar vine cu multe simboluri diferite si pe care oamenii le asociaza cu norocul.
 • Unul dintre simboluri este o potcoava, dar mai sunt simboluri care platesc si care sunt asociate cu norocul, precum trifoiul.
 • Sunt mai multe categorii de simboluri, respectiv cele obisnuite, cele in stransa legatura cu tema sloturi, cat si simbolurile speciale: Wild si Scatter.
 • In total sunt sunt 13 simboluri care atrag castiguri unul si unul, in functie de numarul lor si de liniile castigatoare.
Depunere minima 40 RON
1200 RON
100% la primele doua depuneri + 100 Rotiri Gratuite
Pariaza

  Lucky Lady’s Charm Deluxe tabel plati

  Fiecare slot in parte are avantajele si dezavantajele sale, insa in jocul de pacanele online Lucky Lady’s Charm ai un ecran interesant de joc, cat si plati pe masura.

  Ele depind in mare de simbolurile platitoiare pe cele zece linii platitoare si pot sa vina cu sume considerabile si in jocul de baza, cat si in timpul rotirilor gratuite.  Toate simbolurile sunt aducatoare de castiguri, pana si cele considerate speciale, dupa cum urmeaza:

  • 5 X Wild (Femeia blonda) iti vor aduce un castig de pana la 900 X miza.
  • 5 X Scatter (Globul roz de cristal) iti vor aduce un castig de pana la 500 X miza.
  • 5 X Gargarita iti vor aduce un castig de pana la 75 X miza.
  • 5 X Pandantiv iti vor aduce un castig de pana la 75 X miza.
  • 5 X Potcoava iti vor aduce un castig de pana la 40 X miza.
  • 5 X Ban auriu iti vor aduce un castig de pana la 25 X miza.
  • 5 X A/K iti vor aduce un castig de pana la 12.5 X miza.
  • 5 X 9 iti vor aduce un castig de pana la 10 X miza.
  • 5 X J/Q/10 iti vor aduce un castig de pana la 10 X miza.

   Lucky Lady’s Charm Deluxe - functii speciale 

   Un joc complet prin definitie nu este doar acela care iti ofera castiguri mari, ci si cele care beneficiaza si de functii speciale. Astfel, jocul de cazino online Lucky Lady’s Charm Deluxe le are pe toate si iti ofera posibilitatea declansarii a 15 rotiri gratuite cu multiplicator X 3.

   Totul este posibil daca la finalul unei rotiri completa sunt stivuite cel putin trei simboluri Scatter pe ecranul de joc. Acesta pot fi stivuite una singura per rola, dar 3 X Scatter pe langa declansarea functiei specialei vine la pachet si cu un castig de 5 X miza.

   Functia este redeclansabila, iar daca in timpul celor 15 rotiri gratuite sunt din nou stivuite alte trei simboluri Scatter, alte 15 jocuri sunt adaugate. Nu exista un numar limitat de repetari, iar ele se pot repeta la infinit.

   Lucky Lady’s Charm Deluxe - pe ce dispozitive mobile il joci

   Cum Lucky Lady’s Charm Deluxe este varianta mult imbunatatita a variantei clasice lansate de GreenTube si care a fost mult timp disponibila si in salile terestre de sloturi, acum lucrurile s-au schimbat. Nu doar grafica este de ultima generatie, ci ai si pobilitatea de a juca acest slot atat in varianta clasica, pe PC sau laptop, dar si pe mobil sau alte dispozitive.

   Multe cazino-uri iti ofera posibilitatea de a juca slotul preferat pe mobil, Ipad sau tableta.

   Nu conteaza sistemul de operare, daca e Windows, IOS sau Android, uneori chiar ai aplicatii mobile dedicate special sistemului de operare al dispozitivului tau.

   Unde poti juca Lucky Lady’s Charm Deluxe

   Slotul este disponibil la aproape toate cazinourile online licentiate in Romania conform Oficiului National pentru Jocuri de Noroc. Exista posibilitatea de a-l juca la NetBet, Betano sau Superbet, trei dintre operatorii de top pe care ii gasesti in tara noastra si pe care si noi ii recomandam.

   Totodata, slotul marca GreenTube poate fi jucat atat in varianta pe bani reali, dar fiecare cazino online iti ofera si posibilitatea sa il incerci jucand in varianta demo.

   Ca de fiecare data, te sfatuiesc sa joci cu prudenta, in limita stricta a bancii pe care o aloci lunar jocurilor de cazino!

    

    

   Postat de:

   NicPopescu
   NicPopescu
   Managerul siteului
   Copy the token