5 Dazzling Hot - cum si unde poti juca si castiga

Intotdeuna sloturile pe cinci linii de plata au avut mereu succes, iar de lucrul acesta a tinut cont si furnizorul EGT atunci cand a lansat 5 Dazzling Hot pentru cazinouri online.

5 Dazzling Hot -informatii generale

 • Lansat de EGT pe 10 iulie 2014, slotul 5 Dazzling Hot te invita sa te bucuri de un ecran colorat si o grafica superioara multor sloturi asemenatoare ale altor furnizori.
 • Slotul acesta este unul dintre cele mai de succes jocuri cu cinci linii de plata fixe ale acestui furnizor.
 • Pe langa faptul ca dispune de simboluri de fructe si traditionalul 7 Rosu, jocul are si un simbol Scatter.
 •  Mizele sunt diferite in functie de fiecare parior in parte, de la 0.20 RON si pana la 100 RON per rotire completa.
 • Beneficiaza de o volatilitate scazuta-medie, insa cel mai mare castig de care te poti bucura este de pana la 1.000 X miza.
 • Intreaga actiune se desfasoara pe cinci role si trei randuri, iar platile se pot face in cinci moduri diferite, dar cu conditia ca simbolurile pe linia de plata sa fie consecutive de la stanga catre dreapta. Cel putin doua sau trei simboluri (dupa caz) sunt suficiente sa obtii un castig.
 • RTP-ul este 95.74%.

  Simboluri si plati 5 Dazzling Hot

  Sunt mai multe tipuri de simboluri platitoare in jocul de pacanele online 5 Dazzling Hot.

  Fructele sunt Prune, Lamai, Cirese, Portocale, Pepene si Struguri, dar mai exista si alte doua simboluri diferite de acestea, insa cu plati dintre cele mai mari. C

  u toate ca nu este un joc cu functie speciala care sa-ti aduca rotiri gratuite, exista un simbol Scatter (Stea Aurie) care plateste pana la 50 X miza si apare o singura data pe fiecare din cele cinci role.

  7 Rosu este simbolul de top, el iti ofera cel mai mare castig al jocului, respectiv pana la 1.000 X miza.

  Toate simbolurile fructe pot sa umple cele cinci role si astfel sa ofere un castig pe masura, dar pentru ca acest castig sa fie valid ai nevoie de cel putin trei simboluri sau doua in cazul Cireselor consecutive pe linia de plata, de la stanga catre dreapta. In functie de simbolul stivuit, platile pot fi urmatoarele:

  • 5 X 7 Rosu iti va aduce pana la 1.000 X miza pe o singura linie de plata.
  • 5 X Pepene Rosu iti va aduce pana la 100 X miza pe o singura linie de plata
  • 5 X Strugure iti va aduce pana la 100 X miza pe o singura de plata.
  • 5 X Scatter iti va aduce pana la 50 X miza pe o singura linie de plata.
  • 5 X Pruna iti va aduce pana la 40 X miza pe o singura linie de plata.
  • 5 X Portocala iti va aduce pana la 50 X miza pe o singura linie de plata.
  • 5 X Lamaie iti va aduce pana la 50 X miza pe o singura linie de plata
  • 5 X Cireasa iti va aduce pana la 50 X miza pe o singura linie de plata.

  In cazul simbolurilor Pepene rosu, Strugure, Pruna, Portocala, Lamaie si Cireasa ai ocazia ca intreg ecranul, respectiv toate cele cinci role sa fie invaluite cu acelasi simbol si atunci toate cele cinci linii platitoare sa iti aduca un castig la finalul unei rotiri complete.

   5 Dazzling Hot - Caracteristici speciale

  O singura functie speciala are jocul acesta si nu iti aduce rotiri gratuite, ci permite sa dublezi castigul la final de runda. 

  • Functia Gamble iti permite sa faci lucrul acesta si odata ce activezi functia o carte cu fata in jos apare pe ecran si trebuie sa ghicesti daca este Neagra sau Rosie.
  • Daca ai indicat culoarea corecta atunci suma pariaza se dubleaza, dar daca nu ai indicat culoarea corecta functia se incheie, suma pariata este pierduta si revii in jocul de baza.
  • Avand in vedere ca este un joc ce poarta amprenta EGT, el vine la pachet si cu un jackpot misterios ce poarta denumirea Jackpot Cards.
  • Acesta Se declanseaza in mod aleator si in functie de cazino-ul online unde alegi sa joci acest slot iti ofera posibilitatea de a castiga unul dintre cele patru jackpot-uri progresive.
  • In momentul declansarii acestuia iti apar pe ecran 12 carti cu fata in jos, iar tu trebuie sa intorci si sa potrivesti trei simboluri identice.
  • Cand reusesti sa faci lucrul acesta vei castiga jackpot-ul din dreptul simbolului potrivit de tine care poate fi de la cativa zeci de lei si poate ajunge pana la cateva sute de mii de lei.

  5 Dazzling Hot de pe dispozitivul mobil

  Datorita tehnologiei acum poti juca 5 Dazzling Hot direct de acasa si totul pentru ca este disponibil pe dispozitivele mobile.

  Il poti juca in continuare in varianta clasica, respectiv pe desktop/laptop, insa si pe telefonul mobil, tableta, Ipad sau orice alt dispozitiv, indiferent de sistemul de operare.

  Chiar cazino-urile au dezvoltat astfel de aplicatii menite sa te ajute sa joci slotul preferat la cel mai inalt nivel, fie ca dispozitivul tau foloseste sistemul de operare IOS, Android sau Windows.

  Unde poti juca 5 Dazzling Hot

  Acesta este unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate EGT si automat tot mai multe cazinouri online licentiate in Romania l-au adoptat.

  Astfel, aproape ca il gasesti peste tot, insa pentru a beneficia de cele mai tari sume din dreptul jackpot-urilor misterioase iti recomandam sa joci 5 Dazzling Hot la NetBet, Superbet si Betano, trei dintre cele mai populare cazino-uri online licentiate in Romania.

  Copy the token