Starburst - un slot faimos de cazino online

Vazut drept unul dintre cele mai interesante sloturi lansat de furnizorul NetEnt, Starburst este un joc de cazino online foarte popular în România.

Starburst - informatii generale

Lansat la 12 noiembrie 2012, jocul ca la aparate Starburst te invita sa intri intr-o lume interesanta, concentrata pe stralucire.

Daca ar fi sa luam in calcul toate elementele unui slot vechi de aproape zece ani, atunci putem spune ca dipsune de toate ingredientele pentru a ajunge unul dintre cele mai populare sloturi ale furnizorului NetEnt. Tocmai datorita aspect este prezent putem juca Starburst la majoritatea cazinourilor online licentiate pe teritoriul Romaniei.

 • Avand o grafica superioara, Starburst te intampina nu doar cu un ecran luminos si simboluri colorate, cat si cu o serie de castiguri acordate in 10 moduri diferite.
 • Spre deosebire de alte sloturi, platile se pot face in ambele sensuri.
 • Slotul dispune de o volatilitate scazuta, ceea ce inseamna ca acele castiguri mari ce pot ajunge pana la 600 X miza sunt prezente, insa vor fi rar intalnite.
 • Cele mai dese castiguri sunt acelea mici si medii, iar intreaga actiune se poarta pe 5 role X 3 randuri.

  Starburst - Simboluri si plati 

  Desi putem spune ca este un slot atipic luand in considerare modalitatea prin care se efectueaza platile, Starburst nu dispune de o varietate mare de simboluri.

  Este un plus pentru jucatorii noi, deoarece acestia se pot familiariza mai usor cu acest slot. Pietre de diferite culori sunt simboluri aducatoare de castiguri, dar nu sunt si simbolurile cele mai asteptate. Exista doua simboluri speciale ce pot genera castiguri notabile.

  Este vorba despre clasicul 7 pe care il regasim in foarte multe sloturi de pacanele online, cat si de simbolul BAR ce sunt cele mai bune doua simboluri ale slotului in materie de plati.

  Cea mai mare plata in timpul jocului de baza poate ajunge pana la 600 X miza. Exista insa si plati mai mici, totul depinde de simbolul stivuit pe una sau mai multe din cele zece linii de plata, dupa cum urmeaza:

  • 5 X BAR iti aduce un castig de pana la 250 fise pe linia pe linia de plata.
  • 5 X 7 Rosu iti aduce un castig de pana la 120 fise pe linia de plata.
  • 5 X Piatra galbena iti aduce un castig de pana la 60 fise pe linia de plata.
  • 5 X Piatra verde iti aduce un castig de pana la 50 fise pe linia de plata.
  • 5 X Piatra rosie iti aduce un castig de pana la 40 fise pe linia de plata.
  • 5 X Piatra albastra iti aduce un castig de pana la 25 fise pe linia de plata.
  • 5 X Piatra mov iti aduce un castig de pana la 25 fise pe linia de plata.

   Starburst - functii speciale 

   Starburst nu vine la pachet cu functii speciale deosebite.

   • Doar simbolul Wild este cel care face diferenta si face din jocul ca la aparate Starburst un joc interesant.
   • Acesta apare sub forma de stea colorata, poate fi stivuit pe rolele 2, 3 si 4. Se extinde pe o toata rola si genereaza o rotire suplimentara gratuita. Numarul maxim de rotiri gratuite este de 3. Acest simbol substituie toate celelalte simbolul ale slotului.

   Starburst - pe ce dispozitive poti juca

   Este un joc accesibil pe toate dispozitivele, atat cele precum PC/laptop-ul, cat si cele mobile. Datorita tehnologiei acum poti juca Starburst la cazino online in cele mai bune conditii, direct din confortul propriului camin.

   Exista aplicatii dezvoltate de cazinourile de top licentiate in Romania, unde ai acces la toata gama de sloturi indiferent de sistemul de operare al dispozitivului tau mobil. IOS, Android sau Windows, toate sunt disponibile.

   Starburst -unde poti juca în România

   NetEnt este unul dintre cei mai populari furnizori de jocuri de pacanele care activeaza si pe teritoriul Romaniei. Poti juca cele mai tari sloturi prin intermediul cazino-urilor online licentiate datorita Oficiul Naional pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Noi iti recomandam sa joci slot online Starburst la Unibet,  Vlad Cazino si NetBet.

   Nu uita de regula de aur a jocurilor de cazino online: nu juca niciodata mai multi bani decat iti permiti sa pierzi!

    

   Copy the token