5 Lions Megaways - super slotul Pragmatic Play

Fiind un joc de cazino online cu tematica orientala, 5 Lions Megaways te invita sa joci a patra versiune a unui joc cu o astfel de tematica, dar dintre toate aceasta versiune a avut succesul cel mai mare. Se intampla datorita motorului Megaways si pare ca este cea mai buna alegere pentru furnizorul Pragmatic Play cel care a gandit acest slot.

5 Lions Megaways - informatii generale

 •  Pe de alta parte, exista si un mod negativ prin care a iesit in evidenta, faptul ca sloturile cu motor Megaways sunt cunoscute ca au multe linii de plata si posibilitatea unui castig enorm, insa aici poti obtine doar un castig maxim de pana la 5.000 X miza.
 • Este un slot complet prin definitie, avand in vedere ca vorbim despre 5 Lions Megaways ca despre un joc cu functii speciale, cat si muzica ambientala & grafica superioara. 
 • A aparut pe piata de jocuri de noroc in data de 14.06.2021 si are RTP 96.5%, cat si volatilitate ridicata. Pragurile de pariere sunt si ele pentru fiecare buget alocat in parte. Pot ajunge de la cativa bani per rotatie si pana la cateva sute de lei, respectiv 0.80 RON si pana la 400 RON. 
 • Slotul te intampina cu o schema de role 7-8-8-8-8-7, iar liniile de plata pot ajunge pana la 200.704.

  5 Lions Megaways simboluri si plati

  Multe cazinouri online au acest super joc în portofoliu. Exista multe simboluri, unele dintre ele reprezinta exact tematica jocului care este una orientala, cat si unele simboluri speciale, fie ele des intalnite in mai multe sloturi ce poarta amprenta Pragmatic Play si nu numai. Dragonul rosu este simbolul cel mai asteptat de jucatori, deoarece iti aduce cel mai mare castig al jocului.

  Pe langa el, care este incadrat la categoria simboluri in stransa legatura cu tema jocului le regasim si pe Pasarea cu gatul lung, Broasca verde, Pestele albastru sau Broasca testoasa. Pe langa aceste simboluri regasim si A, K, Q, J si 10, iar la categoria simboluri speciala regasim simbolul Wild si Scatter.

  Wild inlocuieste toate celelalte simboluri exceptand Scatter si apare doar pe rolele 2,3,4 si 5. Simbolul Scatter apare oriunde pe role si este reprezentat grafic de simbolul Ying si Yang. Platile acordate de aceste simboluri sunt urmatoarele:

  • 6 X Scatter (Ying & Yang) iti aduce un castig de pana la 100 X miza pe o linie de plata.
  • 6 X Dragon Rosu iti aduce un castig de pana la 25 X miza pe o linie de plata.
  • 6 X Pasare cu gatul lung iti aduce un castig de pana la 5 X miza pe o linie de plata.
  • 6 X Broasca verde iti aduce un castig de pana la 5 X miza pe o linie de plata.
  • 6 X Peste albastru iti aduce un castig de pana la 2.5 X miza pe o linie de plata.
  • 6 X Broasca testoasa iti aduce un castig de pana la 2.5 X miza pe o linie de plata.

   5 Lions Megaways functii speciale

   Interesant prin definitie, 5 Lions Megaways iti propune o functie speciala interesanta si anume cea care iti ofera posibilitatea de declansare a Rotirilor Gratuite. Odata ce ai parte de cel putin trei simboluri Scatter (Ying & Yang) stivuite pe ecranul de joc la finalul unei rotiri complete se va deschide un ecran de unde poti alege cea mai buna varianta a functiei speciale rotiri gratuite. Astfel, ai posibilitatea de a alege din urmatoarele optiuni:

   • 25 jocuri gratuite cu multiplicator 2X, 3X sau 5 X.
   • 20 jocuri gratuite cu multiplicator de 3X, 5X sau 8X.
   • 15 rotiri gratuite cu multiplicator de 5X, 8X sau 10 X.
   • 20 jocuri gratuite cu multiplicator de 5X, 8X sau 10 X.
   • 13 rotiri gratuite cu multiplicator de 8X, 10X sau 15 X.
   • 10 rotiri gratuite cu multiplicator de 10X, 15X sau 30X.
   • 6 rotiri gratuite cu multiplicator de 15X, 30 X sau 40 X.

   Lucrul acesta inseamna ca pe perioada desfasurii functiei speciala, iti poti alegere cea mai buna varianta pe perioada rularii ei.  In functie de numarul de simboluri stivuite poti castiga intre 3 X miza totala si pana la 100 X miza. Functia este redeclansabila.

   Poti juca 5 Lions Megaways si pe mobil?

   Datorita tehnologiei acum poti juca orice slot atat in varianta clasica pe PC sau laptop, cat si pe oricare alt dispozitiv. Aici includem atat telefonul mobl, cat si oricare alt dispozitiv, fie el tableta sau Ipad, indiferent de sistemul lui de operare.

   Fie ca acesta ruleaza cu IOS, Android sau Windows, cazinourile online de top licentiate in Romania au dezvoltat aplicatii inteligente care iti permit sa joci aceste sloturi la cel mai inalt nivel, printre care si 5 Lions Megaways.

   Recomandari: unde poti juca 5 Lions Megaways

   De regula gasesti sloturile marca Pragmatic Play la aproape toate cazino-urile online populare in randul jucatorilor romani. Insa, noi iti recomandam Unibet, Betano si NetBet, trei dintre cele mai interesante si complete cazino-uri online, unde gasesti si aplicatii pe mobil dezvoltate sa joci 5 Lions Megaways sau oricare alt slot la cel mai inalt nivel. Grafica superioara este si ea prezenta indiferent de cazino-ul unde alegi sa joci slotul favorit.

   Copy the token