Pareri Publicwin

Aceasta pagina contine pareri si recenzii despre casa de pariuri online Publicwin. Te rugam sa lasi si tu un feedback - astfel vei ajuta alti pariori sa ia o decizie corecta. Apreciem toate feedback-urile pe care pariorii le lasa pe site-ul nostru si nu le stergem in niciun caz, cu exceptia spam-ului, sau atunci cand feedback-ul nu prezinta nicio valoare pentru alti pariori.

Recenzii 3

Adauga feedback
Puncte forte:
Aproape nimic , totul este jalnic de la oferta la aplicatie la termeni si conditii la comunicare tot la rata de castig pe casino din 4 depuneri balanta nu a crescut peste suma depusa mizele fiind mici 
Puncte slabe:
Fugiti de ei , neprofesionalism total
Puncte forte:
retragerea mi-a fost totusi data in oarecum scurt timp
Puncte slabe:
Nu recomanda acesta casa de pariuri. Am facut initial un depozit de 150 de lei, apoi unul de 500, in aceeasi zi. Am pariat si am ajuns la 2500, tot in aceeasi zi, dupa care am fost limitat la 300 de lei pe pariu. In afara de asta, dupa ce am fost limitat, plasarea unui pariu a devenit o adevarata bataie de joc, necesitand uneori chiar si 2-3 minute de asteptare, timp in care se invartea un cerculet, si de cele mai multe ori la final aparea o eroare. Am jucat si la sloturi, unde in aceeasi zi, am ajuns la 8000 de ron. Am facut mai multe retrageri, pe care a trebuit sa le anulez pentru ca nu se confirmau. Am facut totusi o retragere apoi de 1000 de lei, si banii i-am avut in cont in mai putin de 48 de ore. Dar tot nu recomand. 
Puncte forte:
Imi plac cotele de la tenis!