Lista reclamatiilor la adresa Superbet

133

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 8

Rezultat incorect

Neintemeiate

Rezultat incorect

Neintemeiate

Bonus aniversar

Neintemeiate
Buna ziua! Am primit un Bonus aniversar de 2 ani de 500 de lei,am primit un mail cu termini și condițiile in care scria căci bonusul trebuie rulat de 6x pe o cota minima de 1,60. Mi-am făcut un bilet cu uncâștig in valoare 10.410 lei și a ieșit câștigător Deci suma de 500 de lei a fost rulată de 6x cum scrie in regulament,Dacă fac 500x6=3000 de lei,eu crezând căci am îndeplinit condițiile de rulare ale bonusului am încercat sa efectuez o retragere. Când am încercat sa efectuez retragerea nu am primit niciun mesaj prin caresa mi se comunice căci nu sunt eligibil pentru retragerea sumei din cont și căci voi pierde toții banii Am încercat sa fac retragerea,am vrut sa retrag 9091 lei și am dat retragere in agenție,am selectat agenția unde doresc sa retrag banii și când am apăsat pe retragere îmi scria cu roșu pe ecran ca pot efectua o retragere decât prim metoda prin care am depus banii.Asta fost tot ce am făcut,după aproximativ 15 minute am intrat iar pe site încercând sa îmi fac un bilet și am constat ca soldul meu din cont era 0 Mi-au dispărut toți banii din cont fără a primi niciun mesaj prim care sa fiu atenționat ca voi rămâne fără banii Luni voi merge la ONJN și voi depune o plăcere cu toate screenshot-urile pe care le am.Am discutat cu un avocat și voi deschide și un proces pentru a-mi recupera banii care îmi aparțineau Dacă era greseala mea înțelegeam sa mi se retragă toată suma din cont dar atâta timp cât eu rulez 10.410 lei și încerc sa efectuez retragerea și nu primesc niciun mesaj prin care sa fiu atenționat căci voi pierde banii dacă dau retragere mi se pare un abuz din partea superbet! Va mulțumesc!
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri