Reclamatii
Neintemeiate

Eroare Blackjack

23 mai 2017, 17:31
3

In timp ce ma jucam black jack offline , pe siteul celor de la superb , pe miza de 50 de lei , am intampinat o eroare prin care am pierdut 50 de lei , am zis ca dau refresh la pagina si totul o sa revina de unde a ramas , nici o sansa , am pierdut cei 50 de lei. Imi mai incerc norocul cu 50 de lei , aceasi problema , inca 50 de lei pierduti , contactez support chat si imi zic frumo ca daca nu am poza nu au ce face , nu se poate verifica (ca si cum nu au arhiva / log unde sa vada exact ce s-a intamplat) . Ok , hai ca mai incerc sa joc poate imi da eroarea iar si le fac poza sa-mi inapoieze banii , de data asta pe miza de 25 de lei . In cele din urma apare eroarea si ce sa vezi , dupa ce le trimit poza imi zic ca o sa fiu contactat eu de ei cand s-a ajung la un raspuns din partea lor. A trebuit sa-mi pierd toti banii din cont sa le demonstrez lor ca totusi am avut o problema dar nasol , ca banii nu-i primesc inapoi . Jalnici , prefera sa piarda un jucator fidel de cat sa-mi inapoieze banii. Plus nu mai zic de felul in care vorbesc cei din chat support , la misto , sa te inchida cu orice , le zic frumo ce s-a intamplat si ma iau cu "Daca aveti dovada va rugam sa o trimiteti pentru a putea verifica."

Comentariul administratorului
Nu sunt dovezi pentru a verifica eroarea.
Apreciez , vreau sa mentionez ca am primit 25 de lei inapoi pentru ca am avut poza , dar aia 100 de lei cand mi s-a intamplat sa primesc eroarea nu mai conteaza? Nu e prima data cand patesc asa ceva , la sloturi primeam "Fara Conexiune" de multe ori , dar ziceam ca pentru 1 leu nu are rost sa ma certc cu ei. Daca nu se ajunge la un raspuns favorabil din partea lor am de gand sa fac o plangere si la ONJN.
Din pacate, neavand dovezi nu putem face prea multe. Asa cum ti-am recomandat si in privat, te poti indrepta spre o casa de pariuri online cu vechime in domeniu si sansele sa mai intampini astfel de probeleme se diminueaza. Lista caselor de pariuri licentiate o poti consulta aici: intelbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/. Multumim, si nu uita sa lasi feedback pe pagina case de pariuri Superbet, astfel incat fiecare parior care vrea sa parieze la aceasta agentie, sa aibe informatii suficiente, reale, corecte, si sa poata decide daca merita sau nu.
Salut,
Multumim ca ai apelat la noi! Vom lua legatura cu ei sa vedem ce putem rezolva.
Te tin la curent.
Copy the token