Reclamatii
Neintemeiate

Bonus aniversar

4 ianuarie 2019, 16:30
5

Buna ziua! Am primit un Bonus aniversar de 2 ani de 500 de lei,am primit un mail cu termini și condițiile in care scria căci bonusul trebuie rulat de 6x pe o cota minima de 1,60. Mi-am făcut un bilet cu uncâștig in valoare lei și a ieșit câștigător Deci suma de 500 de lei a fost rulată de 6x cum scrie in regulament,Dacă fac 500x6=3000 de lei,eu crezând căci am îndeplinit condițiile de rulare ale bonusului am încercat sa efectuez o retragere. Când am încercat sa efectuez retragerea nu am primit niciun mesaj prin caresa mi se comunice căci nu sunt eligibil pentru retragerea sumei din cont și căci voi pierde toții banii Am încercat sa fac retragerea,am vrut sa retrag 9091 lei și am dat retragere in agenție,am selectat agenția unde doresc sa retrag banii și când am apăsat pe retragere îmi scria cu roșu pe ecran ca pot efectua o retragere decât prim metoda prin care am depus fost tot ce am făcut,după aproximativ 15 minute am intrat iar pe site încercând sa îmi fac un bilet și am constat ca soldul meu din cont era 0 Mi-au dispărut toți banii din cont fără a primi niciun mesaj prim care sa fiu atenționat ca voi rămâne fără banii Luni voi merge la ONJN și voi depune o plăcere cu toate screenshot-urile pe care le discutat cu un avocat și voi deschide și un proces pentru a-mi recupera banii care îmi aparțineau Dacă era greseala mea înțelegeam sa mi se retragă toată suma din cont dar atâta timp cât eu rulez lei și încerc sa efectuez retragerea și nu primesc niciun mesaj prin care sa fiu atenționat căci voi pierde banii dacă dau retragere mi se pare un abuz din partea superbet! Va mulțumesc!

Salut, din pacate pentru tine, casa de pariuri este acoperita de termenii si conditiile lor, cu care tu ai fost de acord in momentul in care te-ai inregistrat. Nu avem niciun argument prin care am putea avea castig de cauza cu ei...
Când am dat retragere trebuia sa îmi apăra un mesaj care sa ma atenționeze ca voi pierde bonusul dacă voi efectua retragerea
Asta am zis in comentariul precedent ca ar fi trebuit sa primesti un mesaj de avertizare. Iar ei au implementata chestia asta, dovada fiind in fotografia atasata unde atunci cand am dat sa retrag mi-a aparut mesajul acela.
Marius Gavan
Tipster
0
Rulat inseamna sa pariezi. Trebuia sa ai pariat 3000 lei, insa din ce zici tu ai pariat doar 500 lei. Pacat ca nu ai fost atent, mai ales ca iti permiteai sa pierzi chiar si 2500 lei din suma aia. Ei nu sunt obligati sa te anunte ca nu ai rulat bonusul atunci cand retragi. Desi eu am verificat chiar acum la contul meu in care azi am primit 50 ron bonus, iar in momentul in care vreau sa retrag primesc un mesaj in care imi spune ca voi pierde bonusul respectiv si am doua variante: Efectuez retragere sau Inchide fereastra. Din pacate nu cred ca te poate ajuta nici un avocat deoarece regulamentul e clar, iar tu nu l-ai respectat. Au ei regulamentul de partea lor in situatii mai complicate, asa ca acum pare o situatie simpla.
Milan
1
Salut,

Din pacate nu esti singurul care a facut o retragere, inainte ca bonusul sa fie rulat. In "Termenul de Valabilitate al Bonusului" scrie foarte clar:

"Dacă Jucătorul efectuează o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare a bonusului, fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia se vor anula."

Daca bonusul trebuia sa rulezi de 6 ori, inseamna ca trebuia sa joci cel putin 6 bilete! Practic, tu ai rulat doar o singura data, chiar daca castigul a depasit 500x6=3000 de lei.

E strict parerea mea!

Asteptam un raspuns oficial si din partea lor.