Lista reclamatiilor la adresa Superbet

154

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 85

Buna ziua ! In data de , am facut o depunere în contul meu, de 300 lei. Am jucat la jocul Shining Crown și am facut suma de 1000 lei. Am retras 700 lei din suma pe card și a mai rămas suma de 300 lei In contul de jucător, suma pe care am jucat-o și am urcat pana la 900 lei ( am retras iar 600 lei și am lăsat 300 în cont, pe care i-am pierdut) . Suma de 600 lei a fost aprobată și am primit banii în cont ( card Banca Transilvania) , însă suma de 700 lei ( retragere pe cardul BCR) , a fost refuzată. Am luat legatura cu zeci de operatori Superbet, atat in chat, cât și pe adresa de email , pentru că pe numărul pus la dispoziție pe cont, nu răspunde nimeni pe Whatsapp. Mi s-au cerut documente- buletin, carduri, extrase de cont, le-am trimis pe toate și au fost verificate și aprobate. Un operator îmi spunea că după verificarea documentelor voi avea banii în cont, ceea ce nu s-a întâmplat, alt operator de pe adresa de email îmi spune că este problema de la banca BCR. Am fost de 2 ori la banca și nu este de la ei problema ( nici macar nu a fost virata suma sau nefinalizata sau blocată, ca să refuze banca această retragere, practic ,în data de nu apare absolut nimic ), problema fiind de la Superbet. Am toate dovezile, conversații cu operatorii, capturi de ecran de pe Superbet, extrase de cont, convorbiri cu banca , absolut tot. Nu mi se pare normal !! Este o sumă foarte mică pentru voi, dar importanta pentru mine. Da, 700 lei. Astept, va rog, soluționarea acesteia. Am spus că merg mai departe să îmi fac dreptate, depun plângeri peste tot. Este hotie pe fata !
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri
Copy the token