Reclamatii
Rezolvat

Intarziere Verificare Documente

3 iulie 2022, 13:32
5

Buna ziua! Sunt client SB de ani de zile, cu sute/mii de depozite/retrageri. Recent am facut 2 depuneri cu 2 carduri virtuale Revoult. Am trimis extrasele din Revolut pentru cele tranzactii, care contin nr de card, sumele depuse la SB cat si datele mele (aceleasi a la SB). Pe langa faptul ca nu am primit raspuns la email-urile cu extrasele trimise, mesajul pe chat e sa astept verificarea.. Au trecut 72 isi asuma ei termenul maxim. Primesc robotic acelasi raspuns pe email; " O poza clara, color, in care sa apara cardurile 4****2995 si 4****9692 si buletinul titularului cardului, in aceeasi poza (pentru card trebuie sa fie vizibile minim primele 6 si ultimele 4 cifre)" Le-am trimis link despre cardurile virtuale de la Revolut: Cardurile virtuale de unică folosință pot fi create pe loc și sunt potrivite pentru tranzacțiile online care au loc o singură dată. Datele cardului tău virtual de unică folosință se vor regenera după fiecare tranzacție efectuată cu acesta, oferind astfel un plus de siguranță tranzacțiilor online și protejându-te împotriva fraudelor online cu cardul.

Suma: 500 RON
04.07.2022 Update
Situatia s-a rezolvat, am trmis aseara Card Confirmation de la Revolut, si astazi a fost aprobat si pot retrage prin ce metoda doresc.
Multumesc~
Update:
"Doresc sa va informez ca puteti retrage pe cardul 4****9692 sau sa trimiteti documentele pentru acesta:
- o poza clara, color, in care sa apara cardul si buletinul titularului cardului, toate in aceeasi poza (pentru card trebuie sa fie vizibile minim primele 6 si ultimele 4 cifre);
- o copie a unui extras de cont care sa contina cel putin o tranzactie, acceptata catre Superbet. Extrasul de cont il puteti descarca in format PDF daca detineti aplicatia Internet Banking sau il puteti solicita de la banca.
Copiile scanate si printscreen-urile nu sunt acceptate."

2022 acepeta depunere cu card virtual Revout( de unica folosint), dar pentru verificare vor poza la card langa buletin..
Le-am trimis extras cu tranzactia 100% datele corecte, nu ..ei vor poza la card langa buletin!!! Cu toate ca pe email chiar ei mi-au spus ca in cazul cardurilor virtuale Revolut trebuie doar sa descrc din aplicatie extrasul si sa il trimit.( peobabil un operator mai deschis la mimte, care e acum in concediu) Oare ce calificare au cei de la velificari..ii mai trimit la formari..?
Nu pot sa cred..
Nici macar atat. Ei vor doar sa valideze cele doua metode de depunere.
Incercarile de retragere au fost in agentie(deci cu buletinul), sau Skrill- metoda deja acceptata si verificata ( zeci de depozite)

Si in plus, din moment ce accepti o metode de depunere trebuie sa stii la perfectie cum funtioneaza! Vorbim de o casa cu pretentii, nr 1 in Romania.
Mentionez ca pana recent colaborarea cu Sb a fost excelenta.
Comentariul a fost editat
Salut. Cred că i-ai cam încurcat cu aceste carduri virtuale. Soluția e să insisti cu solicitarea ta. Depunerea va fi, probabil, acceptata, dar trebuie sa ai grija apoi la retragerile cu aceste carduri.
Copy the token