nairam80
Bloguri
Comentarii3
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Intarziere Verificare Documente
04.07.2022 Update
Situatia s-a rezolvat, am trmis aseara Card Confirmation de la Revolut, si astazi a fost aprobat si pot retrage prin ce metoda doresc.
Multumesc~
4 iulie 2022
Intarziere Verificare Documente
Update:
"Doresc sa va informez ca puteti retrage pe cardul 4****9692 sau sa trimiteti documentele pentru acesta:
- o poza clara, color, in care sa apara cardul si buletinul titularului cardului, toate in aceeasi poza (pentru card trebuie sa fie vizibile minim primele 6 si ultimele 4 cifre);
- o copie a unui extras de cont care sa contina cel putin o tranzactie, acceptata catre Superbet. Extrasul de cont il puteti descarca in format PDF daca detineti aplicatia Internet Banking sau il puteti solicita de la banca.
Copiile scanate si printscreen-urile nu sunt acceptate."

2022 acepeta depunere cu card virtual Revout( de unica folosint), dar pentru verificare vor poza la card langa buletin..
Le-am trimis extras cu tranzactia 100% datele corecte, nu ..ei vor poza la card langa buletin!!! Cu toate ca pe email chiar ei mi-au spus ca in cazul cardurilor virtuale Revolut trebuie doar sa descrc din aplicatie extrasul si sa il trimit.( peobabil un operator mai deschis la mimte, care e acum in concediu) Oare ce calificare au cei de la velificari..ii mai trimit la formari..?
Nu pot sa cred..
3 iulie 2022
Intarziere Verificare Documente
Nici macar atat. Ei vor doar sa valideze cele doua metode de depunere.
Incercarile de retragere au fost in agentie(deci cu buletinul), sau Skrill- metoda deja acceptata si verificata ( zeci de depozite)

Si in plus, din moment ce accepti o metode de depunere trebuie sa stii la perfectie cum funtioneaza! Vorbim de o casa cu pretentii, nr 1 in Romania.
Mentionez ca pana recent colaborarea cu Sb a fost excelenta.
3 iulie 2022
Reclamatii
Buna ziua! Sunt client SB de ani de zile, cu sute/mii de depozite/retrageri. Recent am facut 2 depuneri cu 2 carduri virtuale Revoult. Am trimis extrasele din Revolut pentru cele tranzactii, care contin nr de card, sumele depuse la SB cat si datele mele (aceleasi a la SB). Pe langa faptul ca nu am primit raspuns la email-urile cu extrasele trimise, mesajul pe chat e sa astept verificarea.. Au trecut 72 ore..cat isi asuma ei termenul maxim. Primesc robotic acelasi raspuns pe email; " O poza clara, color, in care sa apara cardurile 4****2995 si 4****9692 si buletinul titularului cardului, in aceeasi poza (pentru card trebuie sa fie vizibile minim primele 6 si ultimele 4 cifre)" Le-am trimis link despre cardurile virtuale de la Revolut: Cardurile virtuale de unică folosință pot fi create pe loc și sunt potrivite pentru tranzacțiile online care au loc o singură dată. Datele cardului tău virtual de unică folosință se vor regenera după fiecare tranzacție efectuată cu acesta, oferind astfel un plus de siguranță tranzacțiilor online și protejându-te împotriva fraudelor online cu cardul.

nairam80

Copy the token