Reclamatii
Rezolvat

Validare incorecta Superbet

9 mai 2022, 17:27
3

Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva in legatura cu validarea unui pariu special : Ronaldo C. (Juve), total goluri jucatori, SERIA A 2021/22 - statistici - sub26,5 goluri marcate Am primit cota 1 la acest meci, desi el a jucat 1 meci, intrand pe teren pe urma transferandu-se!

Suma: 100 RON
Mentionez ca in footer era specificat ca : daca un jucator nu joaca nici-un meci, primeste cota 1, se ia in considerare intreg sezonul 2021/22 indiferent daca jucatorul se transfera la o alta echipa decat cea initiala, din aceeasi liga. Daca un jucator se transfera in alta liga golurile marcate in aceasta nu se iau in considerare! Va multumesc!
Salut. Trebuie să vezi dacă acest pariu era condiționat de un număr de meciuri jucate. Ia legătura cu cei de la Superbet și întreaba-i direct acest luceu.
I am intrebat, iar raspunsul lor a fost acesta :daca un jucator nu joaca nici-un meci, primeste cota 1, se ia in considerare intreg sezonul 2021/22 indiferent daca jucatorul se transfera la o alta echipa decat cea initiala, din aceeasi liga. Daca un jucator se transfera in alta liga golurile marcate in aceasta nu se iau in considerare!
Copy the token