Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri sportive cu bonus fără depunere 2024

Dacă locuiești în România sau pur și simplu ai rezidență aici află că există nenumărate bonusuri la pariuri sportive unde poți juca pe banii operatorului. Trebuie doar să te informezi care sunt acele case de pariuri cu bonus fără depunere, iar în acest articol îți prezentăm cele mai bune astfel de agenții de pariuri. Promoțiile și bonusurile fără depunere se acordă exclusiv la casele de pariuri online.

În general, bonusurile sunt o practică des întâlnită de către operatorii de pariuri sportive online. Printre această gamă de promoții sunt platforme unde poți beneficia de bonusuri fără depunere. Winbet, Superbet, Get's Bet sunt trei dintre cele care oferă asemenea recompense pentru pariori.

Cele mai bune site-uri de pariuri sportive cu bonus fără depunere

Casa de pariuri Bonus Recenzii
Aceste pozitii sunt platite de casele de pariuri


Top 3 site-uri de pariuri sportive cu bonus fără depunere

Winbet

Un jucător interesant de pe piața de pariuri sportive online și offline, Winbet vine cu o serie de oferte și promoții destinate clienților vechi și noi. 

Spre exemplu, orice client nou care alege să valideze contul primește 20 RON Pariu Gratuit, fără rulaj și fără depunere. Verificarea contului se poate face ușor prin accesarea „Profil – Verificarea Documentelor”. După ce procesul este finalizat accesezi „Profil – Ofertele mele” și alegi bonusul dorit.

Oferta de pariere Winbet

Pariorii au de ce să aleagă Winbet, având în vedere că le oferă meciuri și piețe de pariere pentru partide destinate iubitorilor a peste 30 de sporturi. Bineînțeles, piesa de rezistență rămân evenimentele destinate pasionaților de fotbal, tenis și baschet, trei dintre cele mai populare sporturi și fără de care industria ar fi mult în scădere.

Oferta Winbet la fotbal

Casa de pariuri Winbet pune mult accentul pe meciurile din Premier League cărora le oferă sute de opțiuni de pariere. Leeds – Liverpool la o primă vedere nu este un meci derby, dar există 670 de piețe active, comparativ cu doar 160 câte are un meci din Super Liga România.  Nu lipsesc nici pariurile speciale pe jucători, cote mărite, pariurile pe handicap, rezultat final, cartonașe galbene și multe altele.

Oferta Winbet la tenis

Nu ratează nici măcar un meci de tenis indiferent de nivelul la care se joacă. Fie turnee ITF, Challenger sau ATP/WTA, acestea fac parte din oferta Winbet la tenis. Un meci dintr-un turneu precum ATP Barcelona are aproximativ 40 de piețe active pentru variante pre-live. Când vorbim despre pariuri live, atunci număr opțiunilor crește.

Oferta Winbet la baschet

Aproape 500 de pariuri pentru un meci de NBA este absolut incredibil. Atâtea piețe de pariere am regăsit pentru meciul Philadelphia 76ers - Brooklyn Nets, care nu este deloc un meci de top. Opțiunile provin din categorii precum Handicap-uri, Puncte, Reprize, Sferturi, Jucători și Pariuri speciale. Totodată, există și posibilitatea ca un parior să își creeze propriul său pariu prin intermediul Bet Builder.

Metode de plată Winbet

Metodele de plată ce pot fi accesate de către un utilizator al platformei Winbet România sunt nenumărate. Contul poate fi alimentat prin cardul de credit sau debit, datorită portofelului electronic (Skrill/Neteller), Paysafecard sau direct în agențiile Winbet. În schimb, retragerile se pot face doar prin trei metode (card, portofel electronic, direct în agenție).  

Metodă de depunere Limite Timp de transfer
Card credit/debit 20 – 50.000 lei Instant
Skrill 20 – 50.000 lei Instant
Neteller 20 – 50.000 lei Instant
Paysafecard 20 – 4.600 lei Instant
Agenția Winbet 5 – 45.000 lei Instant

Retragerile pot fi efectuate doar prin card bancar de credit/debit, Skrill și Neteller, duoă cum urmează.:

Metodă de depunere Limite Timp de transfer
Card credit/debit 60 – fără limită 24-72 ore lucrătoare
Skrill 60 – nelimitat lei Instant
Neteller 60 – nelimitat lei Instant

Aplicație mobilă Winbet

În prezent, Winbet nu are dezvoltată o aplicație pentru mobil.

Relații cu clienții Winbet

Există opțiunea de Live Chat  care permite intrarea în legătură cu un operator al departamentului de relații cu clienții. Timpul este foarte scurt, în doar un minut se efectuează legătura, dar lucrul acesta poate fi făcut și prin e-mail (contact@winbet.ro), fie la telefon (031.630.87.77)

Superbet

Văzut drept unul dintre cei mai buni operatori de pariuri sportive online și offline, Superbet vine să își surprindă clienții vechi și noi cu nenumărate oferte bonus și promoții. Pentru o mai bună înțelegere a site-ului și ce înseamnă platforma Superbet, operatorul oferă 25 lei fără depunere, dar și de ziua onomastică. Ești premiat cu 100 lei bonus de ziua de naștere pe care să îi rulezi de șase ori pe cotă minimă de 1.60.

Oferta de pariere Superbet

Oferta de pariere este una foarte variata și cuprinde nenumărate sporturi începând cu fotbal, tenis, baschet, hochei. În total sunt puțin peste 20 de sporturi accesibile pariorilor Superbet.

Oferta Superbet la fotbal

Fotbalul este sportul pe care se pariază cel mai mult, iar cei care aleg să mizeze pe acest sport sunt răsfățați cu nenumărate oferte, bonusuri și piețe de pariere. Spre exemplu, la un meci din Super Liga precum FCSB - Farul Constanța sunt 422 de opțiuni de pariere și asta în contextul în care sunt și alte pariuri speciale pe dueluri jucători, cornere, cartonașe galbene, etc.

Oferta Superbet la tenis

Nu este meci din tenis pe care operatorul să îl rateze sau să nu ofere măcar cotă pentru victorie. Sunt câteva opțiuni de pariere pe care poți paria pentru turnee de tenis peste medie, cum ar fi ATP Barcelona sau ATP Munchen. Oferta este mai stufoasă când vine vremea marilor competiții, respectiv turneele de Masters 1000 și cele de Grand Slam.

Oferta Superbet la baschet

În materie de baschet sunt acoperite cele mai interesante pariuri și asta chiar dacă sunt doar 73 de opțiuni la un meci de NBA. Campionatul nord-american este cel mai interesant și asta pentru că oferă multe piețe care îi vizează și pe jucători. Meciurile din NBA pot fi vizionate și în direct datorită funcției de streaming live.

Metode de plată

Sunt nenumărate metode prin care un utilizator poate să alimenteze contul său deschis la casa de pariuri online Superbet. Pentru fiecare metodă în parte se aplică taxe de 2% conform legii și există limite. Lucrul acesta se întâmplă în cazul depunerilor, deoarece în ceea ce privește retragerile sunt mai puține opțiuni disponibile.

Metodă de plată Taxe Timp de prelucrare Valoare minimă-maximă
Card bancar 2% Instant 20 RON – 45.000 RON
Transfer bancar 2% Cel mult 24 de ore 20 RON – nelimitat
Agenția Superbet 2% Instant 1 RON – 45.000 RON
Netelle 2% Instant 20 RON – 45.000 RON
Paysafecard 2% Instant 20 RON – 20.000 RON
Skrill 2% Instant 20 RON – 45.000 RON
Abon 2% Instant 25 RON – 45.000 RON
Okto Cash 2% Instant 20 RON – 45.000 RON

În privința retragerilor se restrâng metodele, deoarece prin Abon nu poate fi efectuată vreo retragere, la fel prin Okto Cash.

Metodă de plată Taxe Timp de prelucrare Valoare minimă-maximă
Card bancar - Între 3 și 6 zile 20 RON – 200.000 RON
Transfer bancar - Cel mult 24 de ore lucrătoare 20 RON – fără limită
Agenția Superbet - Instant 10 RON – 45.000 RON
Skrill - Instant 20 RON – 45.000 RON
Paysafecard - Instant 20 RON – 20.000 RON
Neteller - Instant 20 RON – 45.000 RON

Aplicația mobilă Superbet

Descărcată de peste un milion de utilizatori, aplicație Superbet se adresează tuturor utilizatori de dispozitive mobile cu sistemul de operare Android și IOS. Fiecare dintre aplicații pot fi descărcate din Google Play și App Store. Pasionații de pariuri cu dispozitive ce folosesc sistemul de operare Android sunt mulțumiți, 4.5 este ratingul pe care îl oferă, ceea ce înseamnă că este o aplicație foarte bine optimizată. 

Relații cu clienții Superbet

Din experiență proprie vă spun că Superbet are unul dintre cele mai operative și cooperante departamente de relații cu clienții dintre toți operatorii de pariuri sportive online. Orice nelămurire poate fi rapid rezolvată prin contactarea unui operator prin Live Chat fie prin WhatsApp la numărul 0725.154.154 care este destinat doar pentru mesaje scrise și prin e-mail la suport@superbet.ro. Mai mult, există și o secțiune de „Întrebări frecvente”.

Get's Bet

Gets Bet este unul dintre acele case de pariuri online care vin să le ofere clienților săi un bonus fără depunere, acesta fiind doar unul dintre bonusurile si promotiile atractive oferite de operator. Suma nu este foarte mare, dar 25 de lei fără să faci practic nimic este mai mult decât bine. Într-adevăr, se cere verificarea contului, proces care oricum este obligatori și trebuie efectuat în cel mult 30 de zile de la prima depunere. Realizarea lui te ajută să poți retragere sume de bani și să depui mai mult de 200 euro. 

Oferta de pariere Get's Bet

Lucrurile sunt foarte bune în ceea ce privește casa de pariuri Gets Bet când vine vorba despre opțiunile de pariere și numărul de sporturi (34+) la care oferă acces. Într-adevăr, mereu este loc de mai bine, însă chiar și așa acoperă ce este mai important.

Oferta Get's Bet la fotbal

În fiecare zi oferta cea mai stufoasă vine din fotbal, acolo unde meciurile cele mai importante au parte și de peste 600 piețe de pariere. Aici sunt vizate cel mai mult meciurile din top 5 campionate ale Europei și partidele din cupele europene. Peste/sub 2.5 goluri și alte piețe, pariuri speciale, ambele marchează, faulturi, cornere și multe alte opțiuni sunt disponibile pentru aceste dueluri.

Oferta Get's Bet la tenis

Unul dintre cele mai populare sporturi când vine vorba despre pariuri și nu numai, tenisul este foarte bine tratat de către operatorul Gets Bet și pentru meciurile cele mai interesante pune la dispoziția pariorilor și 100 de pariuri sau mai bine. Să câștige setul, peste/sub număr game-uri, handicap seturi,  handicaă game-uri, număr seturi sunt printre cele mai utilizate.

Oferta Get's Bet la baschet

Când vine vorba despre baschet, Gets Bet are una dintre cele mai vaste oferte cu peste 300 de pariuri pentru meciurile din NBA. Pe de altă parte este oarecum normal pentru că este campionatul pe care se pariază cel mai mult, iar clienții Gets Bet pot opta pe victorie, peste/sub puncte,  statistici jucător, player combis, pariuri pe echipe, pariuri pe sferturi.

Metode de plată Get's Bet

Pentru a te putea bucura de serviciile oferite de către casa de pariuri Gets Bet poți alimenta prin mai multe metode, cum ar afi card Bancar, Paysafecard, OktoCash și agențiile Gets Bet. În ceea ce privește utilizatorii metodei OktoCash aceștia au limita 20 lei minimum și 2.500 lei maximum, idar în restul celorlalte metode limitele sunt identice: minim 10 lei depunere și 10.000 lei maximum.

În privința metodelor de retragere acestea pot fi efectuate doar prin card bancar, paysafecard și agenție. În funcție de metoda aleasă existe și limite la retragere:

 • Agenție Gets Bet: 10 lei minim, 9.000 lei maxim/tranzacție.
 • Card Bancar: 20 lei minim, 20.000 lei maxim/tranzacție.
 • Paysafecard: 50 lei minim, 20.000 lei maxim/tranzacție.

Aplicația mobilă Get's Bet

Operatorul a dezvoltat și o aplicație mobile interesantă destinată atât utilizatorilor de dispozitive cu sistem de operare Android, cât și IOS. Se poarte descărca de pe site printr-o simplă apăsare pe pictograma „Descarcă aplicația Android” și Descărcați de pe App Store”.

Relații cu clienții Get's Bet

Serviciul de relații cu clienții este bine dezvoltat și le permite tuturor celor care au cont pe platforma Gets Bet și întâmpină o nelămurire să găsească un răspuns folosind mai multe metode:

 • Live Chat, care este și cea mai rapidă metodă. În doar un minut intri în direct cu un operator al departamentului și te va ajuta dacă problema întâmpinată este de competența lui.
 • E-mail: suport@getsbet.ro este folosit atunci când problemele sunt mai ample și necesită verificare atentă. Durează până la 24 de ore să primești un răspuns. 

Ce sunt bonusurile fără depunere?

Unul dintre avantajul de a juca la pariuri în mediul online este că poți beneficia de oferte una și una, implicit acele bonusuri fără depunere care sunt cele mai căutate. 

Nu este necesar să depui banii tai pentru acest tip de bonus, joci practic cu banii casei de pariuri. Scopul lor este acela de a le permite utilizatorilor noi să se familiarizeze cu oferta, dacă vorbim despre bonusurile caselor de pariuri online acordate clienților noi.

Cum să obții un bonus fără depunere pas cu pas

Bonusurile fără depunere reprezintă o întreagă categorie pentru că ar putea fi acordate la verificarea contului, fie de ziua onomastică. Spre exemplu, în cazul Superbet un bonus fără depunere este acordat de ziua onomastică și poate fi solicitat prin Live Chat. În ceea ce privește bonusul acordat ca urmare a îndeplinirii procesului de validare a contului trebuie urmați câțiva pași. Întreg procesul durează câteva minute:

 • Intri în contul de jucător.
 • Caută categoria încărcare documente
 • Atașezi fotocopia color a actului de identitate.
 • Aștepți ca operatorul să verifice actul de identitate și apoi beneficiezi de bonusul fără depunere.

Cum calculezi câștigurile din bonusuri pariuri fără depunere

În cazul bonusurilor caselor de pariuri fără depunere obținute ca urmare validării contului și unde primești un pariu gratuit (free bet), formula matematică este următoarea: câștig total minus valoarea pariului gratuite (free bet). În cazul unui bonus fără depunere obținut datorită zilei onomastice, suma finală este cea care a fost obținută după încheierea rulajului.

Metode alternative de plată

Să deschizi cont pe una dintre platformele de pariuri online este gratuit, dar este nevoie de o depunere pentru a putea retrage câștigurile de orice natură și atunci în funcție de platformă există mai multe sau mai puține metode. Găsești mai jos o listă cu cele mai populare metode de plată folosite în industria jocurilor de noroc.

Paypal

Este un serviciu prin care pot fi transferați banii online într-un mod mult mai ușor și rapid, iar procesul de deschidere al unui cont pe site-ul PayPal durează doar câteva minute și este foarte ușor. 

Pot fi efectuate și plăți online, transferuri de bani, primire de bani, însă când vine vorba despre depuneri pe platforme de pariuri sportive online este foarte greu de găsit un asemenea operator care să accepte PayPal ca metodă de plată.

Visa

Un card bancar poate fi făcut de orice persoane la una dintre băncile active de pe piața din România și nu numai. Visa este doar una dintre firmele care oferă astfel de servicii și  care conține Electron și Virtuion. Totodată este și una dintre cele mai populare metode de plată folosite peste tot pe planetă, inclusiv de către pariori. Este și una dintre cele mai sigure metode de plată.

Mastercard

Compania Mastercard oferă servicii financiar și este una dintre acele companii multinaționale care sunt printre cele mai populare în materie de carduri bancar. Face concurență metodei de plată prin card bancar Visași permite plata în siguranță către orice fel de servicii dorești. Pentru a depune ai nevoie de furnizarea datelor de pe card, nume, cele 16 numere, data de expirare și codul de siguranță.

Paysafecard

Trebuie să ai cont pe site-ul Paysafecard, care este una dintre cele mai utilizate metode de plată online preplătite și are un mod interesant de funcționare. 

Este și o alternativă pentru acele persoane care vor să joace la pariuri și nu au un card bancar, iar tot ce trebuie să facă este să meargă la unul dintre cele peste 500.000 de puncte de vânzare din lume și să cumpere un card preplătit cu valori între 25, 50, 100 și 300 lei. Apoi cardul preplătit se descarcă în contul deschis pe site-ul Paysafecard, iar de acolo se poate depune la orice casă de pariuri online.

Skrill

Intră la categoria portofel electronic și este una dintre cele mai sigure metode de plată online. Se poate folosi atât pentru cumpărături online, cât și pentru pariuri sportive. 

Practic, așa cum am spus este un portofel electronic ce permite utilizatorilor unei platforme de jocuri să depună și să efectueze retrageri. Nu au nevoie decât de un cont deschis pe platforma Skrill pe care apoi să îl conecteze la contul deschis pe o platformă de pariuri sportive.

Cum deschizi cont Skrill

 • Accesezi site-ul Skrill
 • Completezi formularul unde se cere introducerea de date personale
 • Conectezi contul Skrill la contul de pariuri cu ajutorul adresei de e-mail folosită pentru crearea contului și îi atribui o parolă.

Neteller 

În prezent este una dintre cele mai cunoscute metode de plată și așa cum este cazul Skrill, Neteller se încadrează și ea la metode de plată prin intermediul portofelului electronic. Există taxe care se percep și prin folosirea acestei metode de plată, însă pentru a putea efectua operațiuni este nevoie de un cont deschis pe platforma Neteller căruia să îi fie atașat un card de credit sau de debit.

Cum deschizi cont la Neteller

 • Accesează Neteller.com și selectează „Join for free”.
 • Introduci nume, prenume, e-mail și parolă.
 • Click pe „Register Now” și contul Neteller este creat.

Termeni și condiții pentru bonusuri fără depunere pariuri sportive

De regulă, termenii și condițiile sunt relativ asemănătoare pentru bonusurile fără depunere, însă ne vom rezuma doar la termeni și condiții 25 lei fără depunere dacă verifici contul tău Gets Bet pentru a-ți face o idee despre ce înseamnă această categorie.

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții care au verificat contul.
 • Bonusul trebuie revendicat prin introducerea în categoria Bonusuri Active a codului bonus KYC25.
 • Pariul Gratuit poate fi utilizat pentru plasarea pariurilor pe cote minime de 1.50 sau pariuri combo la o cotă de minim 2.25, iar cota maximă pentru utilizarea Free Bet-ului este de 10.
 • Pariul Gratuit (Free Bet-ul) poate fi folosit pe orice sport, atât pre-meci cât și live și trebuie pariat integral.
 • Utilizatorul are 3 zile la dispoziție să folosească bonusul din momentul revendicării sale.
 • În cazul câștigurilor unui bilet plasat cu Pariu Gratuit câștigul net va fi calculat conform formulei: suma câștigată – valoarea pariului gratuit.

Rulajul pariului

Rulajul pariului presupune o condiție de bază pentru a putea retrage orice sumă care a intrat în contul de jucător ca urmare a unui bonus sau a unei promoții pentru care pariorul a optat. Depinde foarte mult de la o platformă la alta, deoarece sunt cazuri când rulajul poate fi doar 1X sau chiar 7 X valoarea bonusului plus depunerea.

Valabilitate

Așa cum probabil ți-ai dat seama dacă ai citit termenii și condițiile, valabilitatea depinde în funcție de fiecare operator. În cele mai multe rânduri 3 zile de la data revendicării bonusului este maximum admis pentru a putea rula sau folosi bonusul fără depunere. 

Miza maximă pentru îndeplinirea rulajului

Dacă bonusul este un pariu gratuit sau free bet așa cum mai este el cunoscut de cele mai multe ori rulajul nu există și presupune plasarea pe cote minime și maxime. Câștigul obținut nu mai trebuie rulat, deoarece dacă biletul plasat este câștigător atunci suma care va intra în cont va fi calculat astfel: câștigul total – contravaloare pariu gratuit/free bet.

Cotă minimă

Bonusul fără depunere impune niște reguli printre care și cotă minimă. la Bonusul fără depunere Winbet această cotă minimă eligibilă pentru plasarea unui pariu cu free bet-ul de 20 de lei este de 1.50 și doar în secțiunea live pe pariuri single.

Câștig maxim

Atunci când operatorii de pariuri sportive online au decis să ofere aceste recompense pentru clienți, au știut foarte bine ce fac. Există niște termeni și condiții foarte bine definiți, iar limite există până și când vine vorba despre bonusul de bun venit. 

În privința bonusului fără depunere există doar anumite limite, iar cel mai bun exemplu este bonusul fără depunere Gets Bet unde folosirea Pariului Gratuit nu trebuie să depășească cotă 10.00. Prin urmare, si suma maxima ce poate fi castigata este limitata. Apoi, dacă pariul este câștigător, suma obținută poate fi pariată cum dorește fiecare, nu mai există vreo limită de retragere sau cel puțin nu este specificată. Important e ca poti plasa pariuri cu banii casei de pariuri online.

Evenimente sau secțiuni eligibile

În privința evenimentelor eligibile pentru a plasa un pariu prin prisma bonusului fără depunere, de cele mai multe ori nu există restricții. Pariurile pot fi plasate atât pe cele mai populare sporturi, cât și prin prisma ofertei variate a celorlalte sporturi sau eSports.

Excepție fac acesle bonusuri fara depunere care se acorda cu ocazia unui eveniment sportiv anume, cand pariurile se pot face doar pe acel eveniment.

Tipuri de pariuri eligibile cu un pariu bonus fără depunere

Prin aceste bonusuri fără depunere operatorii nu caută să limiteze șansele pariurilor de a transforma bonusul în bani reali, ci îi încurajează să își pună în aplicare priceperea în materie de pariuri. Drept urmare, tipurile de pariuri eligibile sunt cele pe care se poate miza în regim pre-live și live. într-adevăr, sunt impuse doar cote minime de parere.

Concluzii

Înainte de a lua decizia să te instalezi pe o platformă de pariuri sportive online este foarte bine să cunoști toate amănuntele, să vezi dacă toate funcțiile sunt funcționabile și nu există erori. Cu alte cuvinte, chiar dacă nu ești adeptul bonusurilor, să aplici pentru bonusul de bun venit poate fi de bun augur pentru că te familiarizezi și cu site-ul, oferte, funcțiile, dar joci și pe banii operatorului.

FAQ - Intrebari frecvente si raspunsuri

❓Ce casă de pariuri online recomandati?

Superbet. Pentru tot pachetul pe care il ofera, dar si pentru bonusurile fara depunere. Este o casă de pariuri care vine în întâmpinarea clienților cu nenumărate oferte și multe piețe de pariere, dar și funcția Cash Out. Mai mult decât atât, atunci când vine vorba despre evenimente importante din toate sporturile sau doar meciuri din top 5 campionate de fotbal din lume pune la bătaie o ofertă variată de pariuri speciale.

❓Care este cea mai bună casă de pariuri online?

Depinde, sunt multe criterii de luat in seama. Aici putem enumera Superbet și Betano pentru simplul fapt că sunt și cele care oferă cele mai multe opțiuni de pariere pentru fiecare meci în parte și nu numai. Până la urmă nu există cea mai bună casă de pariuri, ci doar casa de pariuri care se mulează exact pe nevoile tale si pe strategia ta de pariere.

❓Cât de mare poate fi un bonus fără depunere?

Valoarea maxinma poate atinge si suma de 100 lei. De cele mai multe ori bonusul fără depunere se acordă pentru validarea contului, dar niciodată nu am întâlnit un bonus mai mare de 100 de lei și asta se întâmpla atunci când s-a introdus legea care obligă un utilizator să valideze contul de parior.

❓Cum revendic un bonus la înregistrare fără depunere pariuri sportive?

Foarte ușor. Așa cum am menționat anterior, bonusurile fără depunere oferite pentru pariuri sportive sunt de cele mai multe ori acordate atunci când se încheie procesul de validare al contului de parior. Este un proces obligatoriu pe care oricine care a deschis cont nou trebuie să-l facă. Pentru obtinerea bonusului fara depunere e necesar uneori sa introduci un cod bonus.

❓Pot revendica de două ori un bonus fără depunere pariuri sportive?

Nu. Bonusurile fără depunere sunt acordate atunci când cineva își deschide cont nou pe o anumită platformă. Chiar este specificat lucrul acesta în termenii și condițiile fiecărui bonus și se menționează că orice bonus de bun venit fără depunere sau cu depunere se acordă doar o singură data pentru fiecare cont în parte.

❓Pot să retrag câștigurile obținute cu un pariu online fără depunere?

Da. Sumele de bani câștigate datorită bonusului fără depunere pot fi retrase, dar în anumite condiții. Una ar fi ca dacă se solicită rulaj, acesta să fie îndeplinit și abia apoi să fie retrase sumele de bani. Sunt și cazuri mai rare ce e drept în care operatorul pur și simplu nu solicită rulaj, ci doar un singur pariu efectuat cu ajutorul acelui bonus fără depunere.

Postat de:

Copy the token