Pariuri pe faulturi, eliminari si alte infractiuni in fotbal

Atunci cand iti alegi evenimentele din fotbal pentru biletul la pariuri, nu e nevoie sa te limitezi doar la cele mai comune piete de pariere, cum ar fi rezultatul final sau numarul de goluri. Pentru a profita de oferta larga adusa de casele de pariuri online, poti sa te axezi si pe pariuri speciale si sa mizezi pe infractiunile comise intr-o partida. Vorbim aici despre faulturi, cartonase, penalty-uri si eliminari.


Ce consideram fault la fotbal?

Faultul in fotbal este actiunea prin care un jucator comite o infractiune, iar aceasta este sanctionata de arbitru. Aici ne referim la stoparea adversarului prin metode neregulamentare (faultul propriu-zis, cum este inteles de cei mai multi pasionati de fotbal), cat si de hent. In “caseta tehnica” de dupa meci, ofsaidul, simularile, dar si tragerile de timp nu se vor pune la rubrica “faulturi”, desi arbitrul opreste jocul si atunci cand ele sunt comise.

Tipuri de pariuri pe faulturi

Cele mai multe case de pariuri n-au diversitate atunci cand vine vorba de faulturi. De obicei, gasim linii pentru „peste/sub” o anumita limita pentru faulturi in total, cat si pentru „peste/sub” pentru fiecare formatie in parte. 

De asemenea, pariorii mai au optiunea sa aleaga care echipa va comite cele mai multe infractiuni in decursul celor 90 de minute.

Mai multe variante pentru pariori sunt disponibile la ofertele pe cartonase.

Se poate miza la agentii de pariuri online pe numarul total de cartonase, pe numarul total de cartonase per echipa gazda sau oaspete,  ori pe care formatie va incasa mai multe cartonase (aici avem si varianta egalitatii, in cazul in care ambele echipe primesc acelasi numar de cartonase). Intervalul de timp al acordarii primului cartonas sau pariuri „ peste/sub” cartonase pe intervaluri de timp sunt alte variante de pariere.

Stim cu totii ca unii fotbalisti sunt mai predispusi la a fi avertizati, din cauza stilul de joc sau a pozitiei lor din teren. De aceea, bookmakerii ofera si aceasta posibilitate, de a miza daca un jucator va incasa un cartonas in partida respectiva.

Mai exista optiunea de a paria pe cartonase incasate in prima sau in a doua repriza. Si aici avem doua variante (total sau per echipa). 

Inainte de a paria pe cartonase, trebuie sa consultati regulamentul casei de pariuri. Si sa fiti atenti la ce pariati. 

Unele case de pariuri ofera spre pariere oferta “total cartonase”, in timp ce la altele gasim “total cartonase galbene”. 

Pentru a doua varianta se iau in calcul doar cartonasele galbene incasate de jucatori, nu si cele rosii. Alta dilema pentru pariori este cea legata de banca de rezerve. Chiar si fotbalistii de pe margine pot incasa cartonase, asa ca este indicat sa va uitati ce prevede, in aceasta situatie, regulamentul casei de pariuri la care aveti cont.

Ponturile pe cartonas rosu aduc cote mari, asta deoarece o eliminare nu vine niciodata usor. In functie de duritatea duelurilor de pe teren, cota pentru un cartonas rosu ar trebui sa fie undeva peste 3.00. 

Prezenta unui penalty in meci poate aduce un castig frumos daca pariorul alege sa mizeze pe acest aspect. Interesant e si faptul ca cele mai multe case de pariuri ofera varianta live pentru transformarea sau ratarea penalty-ului chiar atunci cand el este acordat.

Ce sa iei in considerare cand pariezi pe faulturi

Sunt multe optiuni la pariurile pe faulturi si cartonase, insa varianta cea mai buna poate fi aleasa daca esti atent la urmatoarele detalii:

  • Ia in considerare valoarea celor doua echipe. O formatie mai slaba va avea mingea mai putin si astfel va faulta mai des incercand sa o recupereze; 

  • Bazeaza-te pe statistica individuala. Unii jucatori incaseaza cartonas aproape in fiecare partida si sunt abonati la faulturi comise;

  • In prima repriza, faulturile dure sunt, de regula, ceva mai rare, iar arbitrii vor tine cartonasele in buzunar, preferand sa lase jocul mai lejer; 

  • Nu uita de importanta partidei. Un meci pentru un trofeu va avea parte de multa tensiune, ceea ce inseamna ca faulturile si cartonasele vor aparea, teoretic, mai usor;

  • Tine cont de statistica arbitrului. Unii centrali nu tolereaza intrarile dure sau care nu au legatura cu mingea si nu ezita sa arate cartonase foarte repede;

  • “Derby-urile” au “prioritate” la pariurile pe cartonase/faulturi. Indiferent de situatia din clasament, o partida intre doua rivale va genera tensiune atat in tribune, cat si pe teren.

Alege casa de pariuri cu atentie

Nu toate casele de pariuri ofera piete multiple pe cartonase si faulturi. Daca in cazul cartonaselor, sunt putine care n-au introdus in oferta aceasta piata, liniile pe faulturi apar de obicei la meciurile importante. 

La casa de pariuri Betano, putem gasi o mare varietate de optiuni de pariere pe faulturi atunci cand pariem pe Premier League, Bundesliga, Europa League, Champions League si chiar Liga 1. Alte case demne de luat in seama la acest capitol sunt Unibet, sau Superbet.

Pariurile pe faulturi, cartonase si eliminari sunt o optiune viabila mai ales pentru pariorii care sunt pasionati de statistici. Nu omiteti niciodata studiul amanuntit al meciurilor pe care le jucati la pariuri sportive, aceasta este o conditie sine-qua-non pentru a obtine profit din aceasta pasiune.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token