Cum pariem pe scor corect la fotbal

Va spun din start ca optiunea “scor corect” nu este una dintre preferatele mele in materie de pariuri sportive si va sfatuiesc ca nici voi sa nu faceti o pasiune din ea.

Totusi, optiunea exista, iar la “scoala pariurilor” va punem in tema cu toate variantele de pariere existente. Asa ca, in acest articol voi vorbi despre aceasta optiune si despre cum o putem pune , totusi, in slujba pariorilor.

Ce este optiunea “scor corect” la pariuri sportive?

Pur intuitiv, optiunea “ scor corect” inseamna sa anticipezi scorul cu care se va incheia un meci de fotbal. Adica, sa previzionezi exact cate goluri marcheaza atat gazdele cat si oaspetii in acea disputa.

In principiu, “a ghici” scorul corect al unui meci de fotbal tine prea mult de hazard, de noroc. E destul  de greu sa analizezi un meci de fotbal din punct de vedere al scorului cu care s-ar putea incheia. Iar ceea ce nu pot controla in domeniul pariurilor sportive, incerc, cu obstinatie, sa evit.

Vom vedea insa ca exista abordari cu ajutorul carora sansele noastre de castig la case de pariuri online pentru acest tip de pariu pot creste considerabil.

Reguli de baza pentru pariul “scor corect”

O sa incerc sa scot in evidenta, mai  ales, partile bune ale acestui tip de pariu:

  • Pariul “scor corect” ne poate aduce cote mari, atractive, in deplina consonanta cu riscul pe care ni-l asumam;

  • Eventualele prelungiri sau loviturile de departajare de la 11 metri nu se iau in considerare la acest tip de pariu;

  • Pot exista variante de pariere pe scor corect atat la pauza, cat si pentru intreg meciul;

  • Daca meciul este suspendat, de obicei miza se ramburseaza pentru acest tip de pariu. Regulile privind acest aspect sunt, totusi, diferite, de la o casa de pariuri la alta. De aceea, este necesar sa consultam regulamentrul casei de pariuri inainte de a plasa un astfel de pariu. 

Tipuri de pariuri “scor corect”

  • Scor corect la final de meci –acest pariu presupune ca pariorul sa anticipeze scorul corect cu care se va incheia meciul ( timp regulamentar). 

  • Scor corect la pauza – acest pariu se refera la scorul corect dupa prima repriza a meciului.

  • Scor corect pauza/final- acest pariu presupune ca pariorul sa anticipeze atat scorul de la pauza cat si cel de la final. Este un pariu multiplu, care are o cota mult mai mare decat cele simple, dar si nivelul de risc creste exponential.

  • Scor corect si marcator – Este un alt pariu multiplu ce presupune ca pariorul sa anticipeze scorul corect dar si primul marcator sau un marcator din acel meci, in functie de tipul pariului. Daca jucătorul pe care pariați nu va juca in acel meci, acest pariu primeste cota 1. In schimb, in acest caz, va fi considerat un singur pariu, acela pe scorul corect al meciului.

Înainte de pariere, asigurați-vă ca ati studiat cu atentie  scorurile meciurilor directe dintre cele doua echipe, desi acest lucru nu vă va garanta succesul. Dupa cum spuneam, cota de hazard, dupa parerea mea, mult prea mare pentru acest tip de pariuri.

Scor corect multiplu

O sa pun accent pe aceasta optiune de pariere pentru ca este mai aproape de profilul meu, de parior care cauta mereu sa minimizeze riscul pariurilor pe care le face.

Optiunea “Scor corect multiplu” inseamna ca pentru scorul corect al partidei avem trei sau chiar patru variante, ceea ce face, in mod firesc, ca sansele noastre de castig sa creasca. 

Cea mai cunoscuta varianta a acestui tip de pariu este “1-0, 2-0 sau 3-0”. Asta inseamna ca, daca rezultatul final al meciului ales este unul dintre cele trei vareiante alese, pariul este castigator.

Avantajele pariului “scor corect multiplu”

  • Ganditi-va ca, in mod automat, riscul unui pariu “ scor corect multiplu” este de trei sau patru ori mai mic decat la un pariu classic “scor corect”, in functie de numarul de variante pe care il avem la “scor corect multiplu”

  • Cotele sunt destul de atractive. Sa consideram varianta de mai sus,in care echipa favorita ar castiga cu unul dintre scorurile 1-0; 2-0 sau 3-0. Daca echipa favorita are cota 1.50 pentru victorie simpla, cota pentru scor corect 1-0; 2-0 sau 3-0 este in jur de 3.00, ceea ce este foarte tentant. 

Cum analizam meciurile pentru “scor corect multiplu”?

Nu este deloc facil sa anticipam scorul corect al unui meci, insa o analiza riguroasa a statisticii acelei partide ne poate da indicia pretioase.

Asta ar insemna sa studiem ultimele partide de pe teren propriu ale echipei gazde, dar si cele din deplasare ale echipei oaspete, precum si ultimele rezultate directe dintre cele doua combatante.

Sigur ca istoria se repeta destul de rar intr-un meci de fotbal si ca pot aparea multe situatii neprevazute (o eliminare timpurie, o accidentare a vreunui jucator exponential, un penalty acordat prea usor sau neacordat) dar daca tot ne-am hotarat sa pariem in acest mod, trebuie sa avem cu adevarat temele facute.

Si nu uitati, avem totusi trei sau chiar patru variante de pariere, sansele de reusita sunt reale. 

Strategie  pentru “scor corect multiplu”

Am vazut deja, cotele pentru optiunea „scor corect multiplu” sunt bune, sa vedem cum putem profita de acest lucru . 

Vom cauta un meci in care echipa gazda este clar favorita si are o cota de 1.20-1.30.

Un pariu va merge catre scorul corect multiplu 1-0; 2-0 sau 3-0, la o cota de cel putin 3.00, iar un al doilea catre scorul corect  2-1; 3-1 sau 4-1, la o cota de aproximativ 4.00, ambele pentru echipa gazda.

Luam astfel in calcul sase scoruri probabile pentru acest meci, in care echipa gazda este favorita, ceea ce este o acoperire rezonabila a plajei de scoruri posibile pentru meciul considerat .

Sigur ca acel meci poate sa se incheie cu un alt rezultat decat cele luate in calcul de noi, dar, pe termen lung aceasta strategie are mari sanse de a fi profitabila.

Case de pariuri unde jucam “ scor corect multiplu”

Casele de pariuri licentiate in Romania si care tin cu adevarat la prestigiul lor, au in oferta lor aceasta optiune atragatoare, pe baza careia se pot construi strategii de pariere interesante, dupa cum am vazut mai sus.

Casa de pariuri Betano ne ofera cele mai multe variante pentru acest tip de pariu, pe care il gasiti in sectiunea „Speciale” a unui meci de fotbal, mai ales la ligile importante din Europa, cum sunt Premier League, La Liga, Serie A, sau Bundesliga. De asemenea, meciurile importante din Champions League si Europa League beneficiaza de o astfel de oferta. Chiar si meciurile din prima liga a Belarusului beneficiaza de opt astfel de variante pentru aceasta optiune de pariere.

Casa de pariuri online Netbet  ofera si ea opt variante ale acestui tip de pariu, pe care il gasim tot in sectiunea “Speciale” a partidei respective.  

La casa de pariuri Sportingbet, aceasta optiune demna de luat in calcul se gaseste in sectiunea „Scor corect” si ne ofera zece optiuni de pariere, cu trei sau patru variante de scor corect, dar si cu optiunea “echipa 1 sau echipa 2 castiga cu orice alt rezultat” decat cele foarte intalnite, oferite deja spre pariere. 

Asadar, optiunea clasica “scor corect” nu este una de recomandat pentru pariori, are prea multe variabile de luat in seama. Totusi, dupa cum am vazut in acest articol, varianta “scor corect multiplu”, sustinuta de o strategie potrivita, poate reprezenta o alternativa de pariere profitabila.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token