Cum poti profita de optiunea Scor Corect Multiplu la fotbal

Multe dintre casele de pariuri licentiate in Romania prezinta o oferta bogata in ceea ce priveste meciurile de fotbal, mai ales cele din campionate importante. Anumite optiuni creeaza dificultati chiar si in randul pariorilor experimentati, ca sa nu mai vorbim de cei incepatori, motiv pentru care sunt des evitate.

Una dintre aceste optiuni vizeaza scorul corect multiplu in meci. Daca in urma cu aproximativ 5 ani de zile optiunea era destul de rar intalnita, in prezent ea se gaseste constant la cateva case de pariuri.

Cotele pentru selectii sunt destul de mari, la fel si sansele de castig, aspect ce reprezinta o combinatie perfecta pentru pariori. Pentru cei ce nu cunosc termenul de scor corect multiplu, sa spunem ca pentru fiecare varianta aleasa ai 3 sau 4 posibilitati de castig, toate referindu-se la scorul corect al partidei.  

In general, o casa de pariuri pune la dispozitie intre 8 si 12 astfel de variante in vederea unui meci. Pe doua dintre variante putem paria ca gazdele, respectiv oaspetii castiga cu 1-0; 2-0 sau 3-0, pe alte doua ca se impun cu 2-1; 3-1 sau 4-1 si asa mai departe.

Cat de avantajos este acest tip de pariu?

De obicei, cota cea mai mica dintre aceste variante este cea conform careia echipa favorita se impune cu 1-0; 2-0 sau 3-0. Spre exemplu, intr-o partida in care echipa favorita este cotata cu 1.4 la victorie, cota cea mai mica este 2.95, corespunzatoare variantei prin care aceasta se va impune cu 1-0; 2-0 sau 3-0. Urmatoarea cota este 3.9, corespunzatoare faptului ca echipa favorita va invinge cu 2-1; 3-1 sau 4-1.

Intr-un meci mai echilibrat, in care favorita are cota 2.2 la victorie, iar outsidera 3.2, cota cea mai mica in ceea ce priveste scorul corect multiplu este cea conform careia echipa favorita va castiga cu 1-0; 2-0 sau 3-0, aceasta fiind 4.35. Varianta este urmata tot de cea conform careia favorita va invinge cu 2-1; 3-1 sau 4-1 (5.25).

Case de pariuri la care gasim optiunea scor corect multiplu

Dupa cum am precizat la inceputul articolului, in ultimii ani multe case de pariuri au implementat aceasta optiune, ea fiind nelipsita de la majoritatea caselor importante. Casa de pariuri a momentului, Betano, dispune de 12 variante pentru acest tip de pariu, unul care se gaseste in sectiunea „Speciale” a unui meci de fotbal. Casele de pariuri online Netbet si Winmasters beneficiaza si ele de acest tip de pariu, tot in categoria „Speciale” a meciului respectiv, aici avand posibilitatea de a alege intre 8 variante de pariere. La casa online Sportingbet optiunea se afla in categoria „Scor corect” a unui meci de fotbal, beneficiind de 11 variante.

Cum efectuam o analiza pentru a plasa acest tip de pariu?

Trebuie sa recunoastem, nu este chiar usor sa anticipam rezultatul unui meci, insa o studiere riguroasa a statisticii respectivului meci ne-ar ajuta mult.

Prin studierea statisticii intelegem consultarea ultimelor partide de pe teren propriu, respectiv din deplasare ale echipelor care se intalnesc, insa si consultarea ultimelor intalniri directe de acasa/din deplasare.

Evident, ne referim la rezultatele din aceeasi competitie in care se va disputa meciul respectiv. Ideal ar fi ca din aceste ultime rezultate ale echipelor sa le pastrezi doar pe cele obtinute contra formatiilor de valoare apropiata cu a adversarului. Spre exemplu, degeaba luam in calcul rezultatele Sevillei cu Barcelona si Real Madrid daca ea acum joaca impotriva lui Valladolid.

Strategie scor corect multiplu

In ceea ce priveste pariurile strategiile sunt foarte importante, aplicandu-le avand sanse mai mari de castig decat daca ai paria haotic.

Dupa cum am observat mai sus, cotele pentru optiunea „scor corect multiplu” sunt destul de mari, impunandu-se, astfel, o strategie. Daca inca nu stii cum poti profita de optiunea Scor Corect Multiplu la fotbal, iti recomandam sa cauti o partida in care echipa favorita are cota 1.2-1.25, daca vorbim despre gazde si 1.1-1.15 daca vorbim de oaspeti.

Vom consulta statistica, dupa care putem plasa nu unul, ci doua pariuri, dintre care doar unul poate fi castigator. Primul pariu va fi cel conform caruia echipa favorita va castiga cu 1-0; 2-0 sau 3-0, iar al doilea cel conform caruia se va impune cu 2-1; 3-1 sau 4-1.

Cota ca o echipa cu 1.2 la victorie sa se impuna pe teren propriu cu 1-0; 2-0 sau 3-0 este aproximativ 2.9, iar ca sa se impuna cu 2-1; 3-1 sau  4-1 este aproximativ 4.00. Este foarte probabil ca un asemenea meci sa se incheie cu unul din cele 6 scoruri.

Ai grija insa ca echipa favorita sa nu fie prea ofensiva, fiindca altfel ar putea castiga cu o diferenta mai mare de 3 goluri. Trecand la calcule, in cazul in care vom plasa 100 lei pe faptul ca favoritii se vor impune cu 1-0; 2-0 sau 3-0 vom putea castiga 290 lei. Pentru a avea acelasi potential castig si daca favoritii se vor impune cu 2-1; 3-1 sau 4-1 ar trebui sa mizam 72.5 lei. Constatam ca vom genera un profit de 117.5 lei daca va iesi unul din cele 6 rezultate. Pe termen mediu si lung aceasta strategie are foarte mari sanse sa iti genereze un profit consistent.

Rezumat

  • O varianta scor corect multiplu cuprinde 3 sau 4 scoruri corecte
  • Casele de pariuri ce beneficiaza de aceasta optiune sunt Betano, Netbet, Sportingbet si Winmasters
  • Pentru a plasa un astfel de pronostic este recomandat sa consulti ultimele intalniri directe cu gazdele pe teren propriu, dar si precedentele partide de pe teren propriu, respectiv din deplasare ale echipelor care se vor intalni
  • Este foarte probabil ca o formatie ce are cota 1.2 la victorie sa se impuna cu 1-0; 2-0; 3-0; 2-1; 3-1 sau 4-1


Pariaza la casa online ce are cele mai multe variante >>>