Top 5 case pariuri online la care poti paria pe cartonase

Cand vine vorba despre analizarea unui meci de fotbal nu ar trebui sa va uitati doar la statisticile privind golurile din precedentele intalniri, ci si la alte aspecte, cum ar fi numarul de cornere, de cartonase etc. 
 
Asta fiindca nu de putine ori statisticile nu ne ajuta sa pronosticam cine va castiga respectivul meci, putandu-ne ajuta, in schimb, la plasarea unor pariuri pe numarul de cartonase sau de cornere. In cazul cartonaselor ar trebui sa analizam nu numai cele obtinute de adversare in ultimele partide, ci si cele acordate in ultimele dispute de arbitrul care oficiaza respectivul meci. De aici ne putem da seama daca acestuia ii place sa lase jocul liber sau sa penalizeze orice intrare mai dura sau orice simulare.
 

Aceasta varianta a parierii pe cartonase poate fi gasita la toate casele online de top din Romania, la unele insa numarul de optiuni fiind mai mare. De asemenea, sa spunem ca, in general, pariurile pe cartonase sunt disponibile doar in campionatele de top si in cupele europene, insa mai sunt si mici exceptii.
 

Unde gasim cele mai multe optiuni cu privire la avertismente?


Dintre toate aceste case pariuri online la care poti paria pe cartonase, cea mai bogata oferta o are Sportingbet (click aici pentru recenzie). Aici putem plasa pariuri interesante, cum ar fi numarul de cartonase galbene aratate la interval de 15 minute (sub/peste 0.5 si sub/peste 1.5), dar si cel din prima, respectiv a doua repriza, optiuni pe care nu le mai intalnim la alte case pariuri online licentiate in Romania. Pe langa asta, se gasesc pariuri si pentru numarul de cartonase galbene incasate de o echipa in fiecare dintre cele doua reprize, pentru numarul total de cartonase galbene, pentru echipa care este avertizata de cele mai multe ori si nu in ultimul rand pentru repriza in care vor fi aratate mai multe cartonase galbene. De asemenea, putem intui echipa care va primi primul cartonas galben. Concluzionand, Sportingbet este locul ideal pentru cei ce vor sa parieze pe avertismentele dintr-un meci.
 
Urmatoarele case de pariuri, avand in vedere ca prezinta o oferta identica a pariurilor pre-live, sunt Unibet (click aici pentru recenzie) si 888sport (click aici pentru recenzie). La acestea putem gasi aproximativ 10 optiuni, cele mai populare fiind numarul total de cartonase, echipa care va acumula cele mai multe cartonase sau handicap cartonase. De asemenea, aici se poate preciza si daca un anumit jucator va primi cartonas galben sau chiar rosu, daca va fi acordata vreo eliminare si echipa care o va primi.
 
Penultima pozitie in acest top 5 case pariuri online la care poti paria pe cartonase este Netbet (click aici pentru recenzie). Aici gasim aproximativ 5 tipuri de pariuri, dintre care enumeram: numarul total de cartonase, handicap cartonase sau echipa care va primi primul/ultimul avertisment.  
 
In fine, ultimul loc in acest clasament este ocupat de Winmasters (click aici pentru recenzie), care ofera aproximativ aceleasi pariuri ca Netbet.  Este vorba despre echipa care primeste primul/ultimul cartonas, care va fi numarul total de cartonase (under/over) sau handicap asiatic.
 

Vreo casa de pariuri  ofera avertismente si pentru Liga 1?


Desi nu se afla in topul nostru din cauza numarului mic de optiuni pe cartonase, merita sa amintim si casa de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), aici putand plasa aceleasi pariuri ca in campionatele de top. Este vorba despre numarul total de cartonase (over/under), daca se va acorda un cartonas rosu sau daca se va primi avertisment inainte sau dupa un anumit minut din prima repriza (de regula, intre 23:00 si 27:00).
 
Trebuie sa spunem insa ca momentul afisarii ofertei privind avertismentele poate fi diferit, in functie de campionat. Spre exemplu, in Premier League numarul de cartonase apare mai devreme decat in Ligue 1. In ziua meciului insa, aceasta oferta ar trebui sa fie disponibila pentru toate ligile.