Canada vs Slovacia
Incheiat

Canada vs Slovacia: ponturi și pronosticuri hochei pe gheață Campionatul Mondial 23.05.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vă recomandă o partidă de hochei pe gheață din Campionatul Mondial, la o cotă de 1.57.

Joi, de la ora 17:20, Canada și Slovacia vor fi adversare în cadrul sferturilor de finală ale Campionatului Mondial. Se joacă la Praga, în O2 Arena.

Canada

  • Fără eșec în această ediție a Campionatului Mondial, Canada se îndreaptă spre un nou titlu. A reușit ca în ultima partidă din faza grupelor să dispună cu 4-3 de Republica Cehă. Meciul s-a decis în prelungiri.
  • Datorită prestației sale din cadrul Grupei A, selecționata de hochei pe gheață a Canadei a încheiat pe prima poziție, cu 19 puncte din 21 maxim posibile, 2 mai multe decât Elveția, ocupanta locului secund.
  • Tot ea a fost echipa care a înscris cele mai multe goluri în cadrul Grupei A. În decursul celor șapte confruntări, nord-americanii au marcat de 32 de ori.

Echipă probabilă:

Binnington – Parayko, Power – Mercer, McBain, Tanev

Antrenor: Tourigny A.

Slovacia

  • Parcă pe finalul primei faze de la Campionatul Mondial a lăsat-o mai moale. Așa se pot explica meciurile pierdute din precedentele două meciuri.
  • Slovacia a fost umilită de Suedia, 1-6 a fost scorul ultimului duel disputate în Grupa B, însă era dezinteresată pentru că era sigură de participarea în play-off.
  • Anterior meciului cu Suedia, Slovacia a pierdut cu 2-3 și în fața Letoniei. Meciul s-a decis în prelungiri. Până la urmă a încheiat pe locul 4 în Grupa B, cu 12 puncte.

Echipă probabilă:

Skorvanek – Ceresnak, Fehervary – Slafkovsky, Pospisil, Cehlarik

Antrenor: Ramsay C.

Canada - Slovacia: cote la pariuri și pronosticuri

Slovacia a înscris destul de puțin în faza grupelor și nu văd cum ar putea să elimine Canada. Din contră, după replica bună pe care a ținut s-o ofere în decursul celor șapte meciuri din grupe, selecționata nord-americană mă aștept să defileze și la finalul meciului să vedem o victorie categorică.

Prin intermediul Legalbet.ro descoperi avancronici pariuri sportive din toate ramurile, cât și bilete fotbal, cota 2 zilnică pe care le poți plasa la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Pariază responsabil!

Ponturi
Peste 5.5 goluri
Cf
Cote
1.57
Va fi acest pariu castigator?
Peste 5.5 goluri
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token