Pareri Favbet

Aceasta pagina contine feedback-ul pariorilor despre casa de pariuri online Favbet. Te rugam sa lasi si tu un feedback - astfel vei ajuta alti pariori sa ia o decizie corecta. Apreciem toate feedback-urile pe care pariorii le lasa pe site-ul nostru si nu le stergem in niciun caz, cu exceptia spam-ului, sau atunci cand feedback-ul nu prezinta nicio valoare pentru alti pariori.

Recenzii 5

Adauga feedback
Puncte forte:
O casa foarte ok. Cote super ok, speciale jmechere in special cele cu cartonase si cornere. In concluzie o casa de pariuri buna unde gasesti toate meciurile cu cote super ok, platforma usoara si rapida
Puncte forte:
Platforma ok, statisticile sunt bomba din meci si din timpul desfasurarii meciului sunt bomba rau, cote foarte ok, oferta este foarte buna..de multe ori am gasit meciuri in live pe care alte case nu le ofereau. O casa ok unde merita sa joci
Puncte forte:
Au un site care arata foarte bine, multe meciuri in oferta, cote foarte bune. Dar ceea ce mi- a placut foarte tare si am ramas la ei, este faptul ca retragerea a fost extrem de rapida..gen azi am retras si maine am avut banii in cont. Tineti-o tot asa!! 
Puncte forte:
cote foarte bune. oferta de pariuri diversificata + multe speciale pe care nu le gasesti la alta casa.
Puncte forte:
nimicEste o casa de pariuri care cu greu poate fi numita asa .
Puncte slabe:
Experienta neplacuta cu aceasta casa de pariuri. Comunicare deficitara. Am avut contul auto exclus definitiv din august 2020 si ei mi au trimis in decembrie emailuri promotionale, incalcand Hg 111. Explicatia lor, o eroare umana. De unde deduc ca ei trimit mailurile manual ca altfel nu mi explic ce inseamna asta. In fine, nu se poate discuta cu ei, sau cel putin eu n am avut cu cine sa discut. Sa vedem acum ce masuri iau si autoritatile statului.