Lista reclamatiilor la adresa Winmasters

13

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 4

Buna seara va spun si eu povestea mea cu agentia minunata Winmasters Mi-am facut cont la ei , am jucat , am dat retragere dupa ce am castigat. Totul bine si frumos. Sunt sunat pentru verificare telefonica , raspund , vorbesc , totul ok. Trimit toate actele solicitate , buletin , card credit , etc . Totul ok Ulterior , mi se solicita o factura telefonica a numarului inregistrat pe site. Le spun frumos ca este o cartela sim prepaid , si nu exista asa ceva. Imi spun ca trebuie sa aduc o dovada ca acea cartela imi apartine. Ma supun prostiei lor (deoarece in Romania nu se inregistreaza cartelele sim cu buletinul ; te duci la orice carciuma de cartier si iti poti cumpara o cartela cu numar) . Trec prin aproximativ 3 centre Vodafone , unde sunt luat efectiv in gluma de catre angajatii Vodafone , acestia spunandu-mi ca nu au auzit de asa la centrul Vodafone de pe Vasile Milea , unde acelasi lucru l-am patit , dar efectiv am inceput sa ma cert cu ei , pentru ca riscam sa pierd banii , eu fiind conditionat sa revin cu dovada in 48 de ore . Intr-un final , sunt de acord sa imi dea o hartie cum ca sunt inregistrat cu acea cartela in sistem. Fac o poza la acea hartie , le-o trimit domnilor , si primesc inapoi raspuns ca acea hartie trebuie sa fie color ( pur si simplu asa mi-au printat cei de acolo ) . Mai fac un drum la ei , ii rog sa printeze color (practic , doar logo-ul era color ) , le trimit pe mail poza , si primesc raspuns ca documentul este fals si ca acest cont este inchis definitiv. Ce pot face? Clar scopul lor de la bun inceput a fost sa nu imi dea banii , dar vazand ca nu au de ce sa se lege , si eu aducandu-le la cunostinta absolut tot ce mi-au solicitat , mi-au trantit acest raspuns in fata. Va rog sa ma ajutati . Nu este o suma tocmai mica. Nu este corect ce se intampla . Este un abuz . Le-am trimis poze cu cartela , le-am trimis poze cu dovada de la Vodafone , i-am sunat de pe numarul meu (deci clar este numarul meu ATATA TIMP CAT EU SUN DUPA EL ) . Chiar este un abuz nesimtit . Ce pot face? Multumesc
in data de 16-07-2018 o amica buna de-a mea a incercat sa faca un cont la o casa de pariuri si a ales intamplator winmasters ... a decurs super ok toate ca vizitand site-ul am vazut ca au cotele cele mai mici dar avand in vedere ca aveau sporturi galice si fotbal australian a sters aceste probleme .... fine apoi a facut depunerea pentru bonusul de 555 ron plus pariul gratuit de 40 lei,,,,dar surpriza a fost instintata ca ar fi incalacat termenii si conditiile si ca nu va beneficia de nici un bonus si ca, contul va fi inchis permanent dupa cateva discutii aprinse a primit un raspuns de maidan..."NU MAI INSISTATI CA RASPUNSUL E FINAL SI FACEM CE VREM NOI" ok i-am zis sa se calmeze ca poate chiar o fi inclacat acele reguli poate in trecut un fost iubit sau ceva de genul asta a facut un cont pe numele ei etc .. zis sa o ajut sa fie sigura si am plecat acasa . azi am facut eu personal un cont acasa pe numele meu . nemaiavand alte conturi si culmea nici sansa ca cineva sa faca in locul meu nu a fost findca am fost permanent plecat deci exclus asa ceva , distanta de amica mea era de cativa zeci de km deci exclus ip-ul telefonul nou, card nou totul nou.. nimic care fi fost folosit inainte la o alta inregistrare pe site.. surpriza fix acelas raspuns aceias atitudine .. incalcat articolul 2.3 sau ceva de genul (mai precis conturi multiple) .. aceatsa firma inseala oamenii cu oferte practic mincinoase .. facut sesizare la ONJN si in curand voi vorbi si cu un avocat . pentru mine ci pentru toti ce au fost si urmeaza sa fie inselati de catre acesti sarlatani
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri
Copy the token