Lista reclamatiilor la adresa Winmasters

13

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 7

Buna ziua, pe 10 iunie am primit o oferta pe mail care stipula ca la plasarea unui pariu de min 100lei pe echipa care ar urma sa marcheze cele mai multe goluri la euro, clientul va primi cate un pariu gratuit de cate 25 de ron ptr fiecare gol marcat de echipa resp, la max 24h dupa marcarea golurilor. Astfel eu am pariat pe Belgia si azi 13 Iunie dimineata in jur de ora 10 am primit 3 pariuri. Nu le-am putut folosi insa. Indiferent de meciul sau meciurile pe care le alegeam (de la euro 2020) nu aparea optiunea de a alege pariul gratuit ca metoda de miza. Pariurile expira in 24 de h. Am contactat winmasters care mi-au zis ca trebuie sa citesc tc si ca pariurile sunt de 25 de lei si folosibile pe cote de min ceea ce zis sa selectez pariul ca optiune cand plasez miza, ceea ce deja le spusesem ca am incercat insa optiunea nu era acolo. Le am dat screenshot din aplicatie, mi-au zis ca suma care apare pe ecran nu e 25 de ron si ca trebuie sa selectez 25nu alta suma (suma de pe ecran era cea standard de 50, dar era irelevant pentru ca asa apare la orice pariu, iar clientul are optiunea de a selecta pariul gratuit cu valoarea lui in locul mizelor normale variabile. Le-am dat din nou screenshot de data asta punand eu manual 25 de ron ca sa vada ca NU am optiunea. Apoi, testand diverse combinatii am descoperit ca functioneaza doar pe meciuri live. Ceea ce NU este si NU a foat trecut in TC. Le am scris din nou si acum mi-au zis ca sunt pariuri gratuite folosibile doar live si DIN NOU sa verific TC. Bineinteles ca am facut asta si NU SCRIE NIMIC in TC despre limitarea pierdut jumatate de zi cu ei in polemica asta pe mail, cu nu stiu cate imagini si explicatii. Nu doar ca nu au rezolvat problema, dar au aratat ca nu cunosc functionalitatile de baza ale aplicatiei, nu cunosc TC proprii si m-au si mintit in fata. Pe langa aata pariurile expira maine dim la 10, si mi se pare aiurea ca prin aceasta pierdere de timp si oportunitatile de pariere pe care ma bazam. Vad ca sunt oameni si cu probleme mai mari dar totusi, nu imi dau seama ce sa le mai zic ca sa isi repare greseala si intre timp pierd mize. PS: atasez screenshoturi cu TC atat din linkul primit pe mail de la ei cu oferta cat si din pagina cu pariurile gratuite din cont. Plus mailul in care au mintit direct. Multumesc.
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri
Copy the token