Reclamatii
In afara competentei

Pariuri gratuite nefunctionale, angajati care nu cunosc aplicatia si TC

13 iunie 2021, 18:29
6

Buna ziua, pe 10 iunie am primit o oferta pe mail care stipula ca la plasarea unui pariu de min 100lei pe echipa care ar urma sa marcheze cele mai multe goluri la euro, clientul va primi cate un pariu gratuit de cate 25 de ron ptr fiecare gol marcat de echipa resp, la max 24h dupa marcarea golurilor. Astfel eu am pariat pe Belgia si azi 13 Iunie dimineata in jur de ora 10 am primit 3 pariuri. Nu le-am putut folosi insa. Indiferent de meciul sau meciurile pe care le alegeam (de la euro 2020) nu aparea optiunea de a alege pariul gratuit ca metoda de miza. Pariurile expira in 24 de h. Am contactat winmasters care mi-au zis ca trebuie sa citesc tc si ca pariurile sunt de 25 de lei si folosibile pe cote de min ceea ce zis sa selectez pariul ca optiune cand plasez miza, ceea ce deja le spusesem ca am incercat insa optiunea nu era acolo. Le am dat screenshot din aplicatie, mi-au zis ca suma care apare pe ecran nu e 25 de ron si ca trebuie sa selectez 25nu alta suma (suma de pe ecran era cea standard de 50, dar era irelevant pentru ca asa apare la orice pariu, iar clientul are optiunea de a selecta pariul gratuit cu valoarea lui in locul mizelor normale variabile. Le-am dat din nou screenshot de data asta punand eu manual 25 de ron ca sa vada ca NU am optiunea. Apoi, testand diverse combinatii am descoperit ca functioneaza doar pe meciuri live. Ceea ce NU este si NU a foat trecut in TC. Le am scris din nou si acum mi-au zis ca sunt pariuri gratuite folosibile doar live si DIN NOU sa verific TC. Bineinteles ca am facut asta si NU SCRIE NIMIC in TC despre limitarea pierdut jumatate de zi cu ei in polemica asta pe mail, cu nu stiu cate imagini si explicatii. Nu doar ca nu au rezolvat problema, dar au aratat ca nu cunosc functionalitatile de baza ale aplicatiei, nu cunosc TC proprii si m-au si mintit in fata. Pe langa aata pariurile expira maine dim la 10, si mi se pare aiurea ca prin aceasta pierdere de timp si oportunitatile de pariere pe care ma bazam. Vad ca sunt oameni si cu probleme mai mari dar totusi, nu imi dau seama ce sa le mai zic ca sa isi repare greseala si intre timp pierd mize. PS: atasez screenshoturi cu TC atat din linkul primit pe mail de la ei cu oferta cat si din pagina cu pariurile gratuite din cont. Plus mailul in care au mintit direct. Multumesc.

Suma: 75 RON
buna din nou. inca nu am noutati pe povestea cu pariurile de pe urma ofertei cu cele mai multe goluri, astept urm meci al belgiei. dar azi am.parte de alta aventura cu suportul de clienti. am primit 3 pariuri gratuite de pe urma altor oferte, doua ca urmare a sumelor pariate de mine in ultima saptamana pe euro 2020, si unul ca urmare a unei oferte tot ptr Euro si anume oferta Master Combo. asta presupunea un pariu combo cu meciuri de la Euro intre 11 si 13 iunie, si se credita un pariu gratuit de jumatate din valoarea mizei pariului Combo. zis si facut: plasat pariu combo, primit pariul gratuit azi noapte dupa terminarea tuturor meciurilor. dar supriza: pariul desi acum apare activ in contul meu (doar pana la.noapte cand expira), nu poate fi folosit. pentru ca la fel cu cele de ieri, NU apare in fereastra in care se plaseza mizele pe bilete. am.incercat cu diverse meciuri de la euro si nimic. le-am scris cu detalii cu poze cu tot. raspuns: ca trebuie folosit pe meciul Franta Germania, total random. evident ca nu merge nici pe acel meci macar, dar oricum in TC nu scrie asa ceva, ci scrie ca trebuie folosit pe meciuri din euro 2020. trimis din nou mesaj sa le explic si sa le arat TC. ca raspuns mi au zis ca poate fi folosit pe orice meci de la euro 2020. adica ce le spusesem eu din prima, doar ca NU poate fi folosit pentru ca NU APARE CA OPTIUNE DE MIZA. nu mai pot cu ei. ma gandesc ca sunt sanse sa il.pierd, sa expire pana sa il folosesc daca astia ma mai duc cu vorba pana diseara, pierd oportunitati de pariere si pe de alta partr ma gandesc cu groaza cate zeci de mailuri o sa mai scriu daca mai marcheaza Belgia.
Buna ziua! De 2 ani de zile sunt furat efectiv pe fata de aceasta firma. Am depus peste 80.000 de lei, rulaj peste 1000000 lei si in continuare ma fura pe fata, efectiv, dispar bani din cont la aproape fiecare refresh de pagina si la fiecare 5-10 rotiri la sloturi, cazinoul da fel si fel de erori. Am luat legatura cu, am incercat sa le trimit dovezi, deoarece fiecare sesiune de joc este inregistrata audio/video, dar refuza orice fel de colaborare. Mi au blocat accesul la serviciul clienti, iar la email nu raspund. Doresc sa ii actionez in instanta, deoarece detin toate dovezile necesare ca fura pe fata. Daca cineva doreste sa se alature unui dosar colectiv, il/o rog sa imi lase datele de contact pentru a putea sa le inaintam dosarul. Vad ca sunt foarte multe persoane fraudate de acesti hoti. Este inadmisibil asa ceva!
Salut. OK, asteptam vesti!
Legalbet ro am incercat sa depun o reclamatie aici, dar nu reusesc...care o fi problema?
Ca sa fiu corect: pana la urma, ulterior dupa alte cateva schimburi, mi-au corectat doua din cele 3 pariuri (unul il folosisem pe un pariu live mai mult ca sa verific daca merge). Desi cand au confirmat schimbarea au zis ca o fac pentru ca sunt ei de buna credinta. Daca erau de buna credinta sau macar conform cu propriile reguli, nu era nevoie de atata lupta. Ca sa nu mai spun ca desi le am cerut confirmare in scris ca acest lucru nu se va intampla si in urmatoarele situatii, ei au raspuns doar ca daca mai am probleme sa ii contactez.


Repet, stiu ca sunt probleme si la alte case, si multi useri cu probleme mult mai mari chiar la ei, dar asa un amatorism si ignoranta nu am vazut, sa nu isi cunoasca propriile reguli si sa nu respecte propriile T&C in mod atat de evident.

In fine, voi reveni cu informatii cand primesc urmatoarele pariuri gratuite (daca va fi cazul).
Am promis si revin cu detalii. Sunt acum convins 100% ca winmasters este casa de pariuri cu cele mai joase standarde. Pariurile gratuite de pe urma golurilor marcate ale favoritei mele s-au emis (corect ulterior primei instante).



Insa azi am probleme cu ei ptr alta situatie similara. Si anume: ei mai au acum o oferta numita Euro 2020 Booster. Oferta iti asigura un pariu gratuit ca procentaj din rulajul tau in saptamana respectiva. Aici sunt doua probleme.

In prima saptamana de Euro existau 3 sau 4 categorii la aceasta oferta. In esenta cu cat rulai mai mult, primeai un procentaj mai mare. Intre timp au modificat oferta si acum de vreo doua saptamani exista doar o singura categorie si anume:


1. Pentru un rulaj mai mare de 250 RON - vei primi un pariu gratuit de 20% până la 75 RON

Ma rog, basca ca au uitat sa scoata acel 1 din fata propozitiei si acum TC arata ca si cum cineva a intrat in ele, a selectat niste text, a dat delete si a lasat restul fix la fel ca si cum acel 1. mai e nr de ordine pentru o lista de conditii.

Ideea e ca eu in primele 2 saptamani am primit
pariuri gratuite, conform cu rulajul. Astazi cand trebuia sa primesc pariul gratuit conform cu saptmana trecuta... nimic. Am facut eu calcul manual si depaseam 250 de ron pariati sapt trecuta la cote peste 1.5. Le-am scris. Inca o data arata ca HABAR NU AU de propriile oferte, dar la modul aproape stupid.



Primul raspuns habarnist: "Va rugam sa ne comunicati ID-ul de pariu la care va referiti."


Le-am scris din nou polologhia cu oferta, ca nu am ce nr de pariu sa le dau fiindca nu e un pariu plasat sau primit, ci unul ne-primit pentru o oferta de rulaj.

Al doilea raspuns nu pot realiza daca e dovada de ignoranta sau nesimtire, nefiind prima data cand imi spun prostii sau ma mint in fata.

"Punctul din T&C oferta de bonusare Pentru un rulaj mai mare de 250 RON - vei primi un pariu gratuit de 20% până la 75 RON se refera la faptul ca nu puteti primi mai mult de 20% pariu gratuit din pariul zilei plasat, adicca daca ati plasat un pariu la meciul zilei de 250 ron nu puteti primi decat 50 ron,in nici un caz nu se refera la faptul ca ati mai fi eligibil pentru un pariu gratuit.

Va rog sa cititi cu atentie oferta de bonusare."

Eu sa o citesc??? Eu aproape o stiu pe de rost de acum. Este absolut clar pentru orice om care nu e analfabet ca cele doua oferte: Meciul zile si Euro 2020 Boost sunt separate. NU SCRIE NICAIERI ca ar depinde una de alta in vreun fel, si oricum eu am primit in fiecare sapt pana la asta pariul cuvenit.
Comentariul a fost editat
Copy the token