Reclamatii
Nerezolvat

nu vor sa imi dea banii de pe o retragere

15 ianuarie 2018, 20:43
6

Doresc sa va spun ca am depus in data de 300 lei prin metoda de plata paysafe si am primit un bonus de 225 lei pe care l-am rulat in cateva zile si am ajuns la suma de 4000 lei. Dupa care am efectuat o retragere in data de si am primit raspuns prim email ca sa le trimit documente sa imi verifice contul pe care le-am trimis duminica duminica am primit raspuns ca totul este in regula si am efectuat o retragere de 4000 lei prin paysafe. In data de am incercat sa intru pe cont si scria mesajul acces denied. Am contactat suportul care mi-a spus ca numarul de telefonul nu este corect. Numarul nu mai era corescpunzator deoarece mi-a fost furat telefonul si am uitat sa schimb numarul. Insa nu m-am putut intelge cu cei de la suport care nu mai vor sa imi dea banii. Am vorbit cu ei la telefon insa ei spun ca nu sunt eu persoana care detine contul. M-au întrebat ultimele pariuri plasate sa le spun insa nu mi le mai aduceam aminte deoarece eu pariez zilnic cate 50 pariuri pe mai multe site-uri. Am incercat sa mai iau legătura cu ei insa nu vor să mai discute cu mine. Mentionez că am trimis absolut toate documentele si doveziile ca eu sunt titulara fac lucrul acesta deoarece sunt fata asa cred eu. Am facut o plangere la ONJN insa nu am primit inca raspuns. Va rog daca puteti sa ma ajutati!!! Multumesc!!! (am mai multe retrageri la ei insa nici una mai mare de 1000 lei care mi-au fost acceptate)

Milan
0
Salut. Nu esti prima si nici ultima persoane care are probleme mari cu Winmasters, iar sansele sa primesti banii sunt destul de mici.
Comentariul a fost editat
Multumesc echipei intelbet.ro pentru interes. Astept si eu raspunsul celor de la ONJN. In caz ca o sa fie negativ vreau sa stiu cum pot sa ii dau in judecata? exista avocatii specializati sau pot sa merg la orice avocat? Astept raspuns. Multumesc!
Salut, in mod normal orice avocat ar putea sa te ajute. Sa speram ca se rezolva la ONJN. Bafta in continuare!
Comentariul a fost editat
Salut,
Din pacate reprezentantii casei de pariuri sunt "greu de gasit".
Am trimis un mail catre ei, insa nici pana astazi nu am primit un raspuns.
Din punct de vedere al relatiilor de colaborare cu noi, in calitate de afiliati, dar si cu clientii, Winmasters nu este cea mai buna optiune.
Cat despre reclamatia pe care ai facut-o deja la ONJN din cate inteleg, stai linistit, vei primi un raspuns cu siguranta. Chiar daca un pic mai tarziu, dar sigur vei primi un raspuns.
Ne pare rau ca nu putem face mai mult, dar unde nu exista vointa si colaborare din partea casei de pariuri, sunt slabe sanse sa reusim sa gasim o rezolvare.
Si noi, la randul nostru, am incheiat colaborarea cu aceasta casa de pariuri, cu toate ca am considerat de bun simt fata de utilizatorii site-ului nostru sa lasam pagina casei de pariuri Winmasters pe site, si sa nu ii scoatem de tot. Sunt oameni care pariaza la Winmasters si le respectam alegerea. Din respect pentru utilizatorii nostri, am pastrat aceasta pagina pe site. Dar noi, propriu-zis, am incheiat colaborarea cu ei.
Sper sa gasesti o rezolvare la ONJN!
Salut,
Ne interesam si revenim cu un raspuns.
Copy the token