Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de Pariuri pentru Cupa Mondiala 2022

Pe aceasta pagina vei gasi toate casele de pariuri pentru Cupa Mondiala 2022. Aici poti consulta si compara oferta de pariuri la casele de pariuri online autorizate din Romania. 


Top 8 case de pariuri pentru Campionatul Mondial 2022

Casa de pariuri Bonus Licență Recenzii
Aceste pozitii sunt platite de casele de pariuri

Cum alegem cele mai bune case de pariuri pentru Campionatul Mondial 2022

Oferta de pariuri pre-live

Majoritatea caselor de pariuri va prezenta sute de optiuni de pariere in vederea fiecarui meci de la Campionatul Mondial. Nu trebuie insa sa plecam de la premisa ca la casa care are cele mai multe optiuni de pariere vom gasi si tipurile de pariu care ne plac. Se prea poate ca o casa cu mai putin de 300 optiuni de pariere, sa spunem, sa aiba unul sau chiar mai multe tipuri de pariuri pe care nu le gasim in alta parte. Aici ne referim la statistici, performantele unui jucator, dar mai ales la pariuri speciale pentru respectivul meci.  

Oferta de pariuri live

Sigur, este greu sa ne dam seama inca de pe acum cat de bogata va fi oferta live pentru Campionatul Mondial la o casa de pariuri. In general, casele la care gasim oferte bogate pentru pariuri pre-live prezinta o oferta bogata si pentru cele live. Exista insa si cateva exceptii. Pentru a ne putea da seama de cat de bogata este oferta live a unui meci de la Campionatul Mondial, ar trebui sa ne uitam si sa comparam oferta live a primului meci de la turneul final. Acesta va avea loc pe 20 noiembrie. 

Promotii

Cu siguranta multe case de pariuri vor oferi promotii in vederea Campionatului Mondial. Unele vor fi foarte tentante, altele mai putin provocatoare. De asemenea, la unele case putem gasi mai mult de 5 promotii pentru turneul final, insa mai putin tentante, iar la altele putem gasi o singura promotie, insa foarte atragatoare.

Pe site-ul nostru veti gasi toate promotiile care conteaza, insa va sfatuim sa consultati si voi casele de pariuri. Nu este exclus sa gasiti cateva promotii cu premii modeste, care poate va starnesc insa interesul.

Pariuri antepost

Multa lume va dori sa plaseze pariuri antepost la acest Campionatul Mondial. Pariurile antepost sunt pariuri care se stabilesc dupa incheierea tuturor meciurilor de la turneul final sau, in orice caz, a mai multor meciuri. Aici nu ne referim doar la pariuri ce vizeaza castigatoarea finala sau golgheterul turneului, ci la pariuri ceva mai sofisticate, precum castigatoarea grupei, echipa ce are cea mai buna ofensiva, respectiv defensiva, runda eliminarii unei echipe etc. . 

Cote

Daca vei plasa doua sau trei pariuri la acest Campionat Mondial probabil ca nu te va interesa foarte mult acest aspect. In schimb, in cazul in care vei plasa zeci sau poate chiar sute de pariuri vei acorda sau ar trebui sa acorzi o atentie sporita cotelor. Spre exemplu, 70 pariuri castigate cu o cota medie de 1.7 si cu o miza de 100 lei, iti aduc un castig de 11 900 lei. In schimb, acelasi numar de pariuri cu aceeasi miza, dar cu o cota medie de 1.65 pe pariuri identice primului exemplu iti vor aduce un castig de 11 550 lei. 

Aplicatii de mobil

Este esential ca o casa de pariuri sa aiba o aplicatie de mobil in vremurile pe care le traversam. Majoritatea dispune de aplicatie de mobil. Unele case pot avea o viteza mai rapida de navigare in aplicatie, iar unele ceva mai lenta, asta in functie si de performantele telefonului tau. De asemenea, unele vor avea un design mai placut, lucru care te va ajuta sa navighezi cu usurinta printre sectiunile puse la dispozitie de respectiva casa de pariuri.

Case de pariuri ce ofera cele mai bune cote pentru Campionatul Mondial

In cazul in care doresti sa plasezi pentru un meci alte pariuri in afara rezultatului final nu este necesar sa compari intreaga oferta de la doua sau mai multe case de pariuri pentru a gasi cele mai bune cote. Este suficient sa compari cotele pentru rezultatul final. In general, casele ce ofera cote mai mari pentru rezultatul final au cote mai mari decat alte case si pentru celelalte tipuri de pariuri. 

Mai jos vom prezenta cinci dintre cele mai bune case de pariuri ce ofera cele mai bune cote pentru meciurile de la Campionatul Mondial. Am comparat in acest exemplu cotele pentru rezultatul final al meciurlui de deschidere Quatar - Ecuador.

Case de Pariuri Quatar - Ecuador Bonus
Logoul casei de pariuri Favbet - legalbet.ro

Quatar: 3.60

Egal: 3.31

Ecuador: 2.00

5 250 RON
Logoul casei de pariuri Conticazino - legalbet.ro

Quatar: 3.60

Egal: 3.30

Ecuador: 2.05

Logoul casei de pariuri Get's Bet - legalbet.ro

Quatar: 3.60

Egal: 3.30

Ecuador: 2.05

600 RON
Logoul casei de pariuri Mozzart Bet - legalbet.ro

Quatar: 3.80

Egal: 3.35

Ecuador: 2.05

1 750 RON
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Quatar: 3.55

Egal: 3.40

Ecuador: 2.15

500 RON

Cele mai bune bonusuri pentru CM 2022

Deocamdata este prea devreme pentru a ne putea pronunta in vederea bonusurilor pentru Campionatul Mondial. Chiar si asa, vom intocmi un top al caselor de pariuri care intuim ca vor acorda cele mai multe bonusuri si vor avea cele mai multe promotii. Cand am intocmit acest top am luat ca punct de reper promotiile de la turneele finale trecute.

  • Betano

Ne asteptam sa fie casa care sa ofere nu neaparat cele mai multe, cat cele mai de calitate promotii. Ne asteptam aici inclusiv la o aplicatie de mobil conceputa special pentru Campionatul Mondial, aplicatie unde putem plasa pronosticuri pentru concurs complet gratuit. De asemenea, cu siguranta vor fi misiuni privind anumite meciuri, misiuni care au ca recompensa freebeturi. Sa nu uitam de promotia ce o avem la meciuri importante, care ne valideaza pariul castigator daca echipa pe care am plasat pariul conduce la un moment dat la o diferenta de doua goluri.

  • Unibet

Alta casa de pariuri care opinam ca va impresiona placut la turneul final in ceea ce priveste promotiile si bonusurile este Unibet. Ne asteptam aici la un turneu special pentru Campionatul Mondial, turneu cu premii cash destul de consistente.

  • Superbet

Daca vorbim de promotii la Superbet pe durata Campionatului Mondial, am inclina spre organizarea unei tombole, la care utilizatorii sa obtina bilete in functie de suma rulata pe meciurile de la turneul final. La fel ca Betano, Superbet ofera si ea posibilitatea incasarii intregului castig inca din timpul partidei daca echipa pe care am pariat conduce la doua goluri diferenta. Sa nu uitam nici de binecunoscutul bonus dublu, in urma caruia vom primi bonusuri pentru fiecare bilet castigat cu 6 sau mai multe evenimente. Momentan, acesta porneste de la 5%, putand ajunge la 150% din castig. 

  • Netbet

La Netbet nu este exclus sa avem parte de un concurs gratuit cu premii totale substantiale, concurs la care ni se va cere sa alegem clasamentul final al grupelor, precum si desfasurarea ulterioara a turneului. De asemenea, Netbet poate prezenta si promotii la care recompensa consta intr-un freebet sau intr-un bonus cu rulaj. 

  • Favbet

Desi aparuta de curand pe piata pariurilor online, Favbet este casa de pariuri care ne poate surprinde placut in ceea ce priveste promotiile. Preferam sa nu anticipam ce tipuri de promotie va lansa Favbet in vederea Campionatului Mondial, insa avem ceva asteptari de la aceasta casa de pariuri, care a acordat bonusuri saptamanale la depunere in ultima vreme. 

Cote pentru castigatoarea Campionatului Mondial

Echipele cu traditie cu numeroase titluri mondiale in palmares in decursul istoriei sunt si la aceasta editie cotate cu prima sansa la cucerirea trofeului. Brazilia este marea favorita la titlu, iar Franta si Anglia completeaza top 3-ul favoritelor privind strict prin prisma cotelor oferite de agentiile online din Romania.

Intrebari comune si raspunsuri (FAQ)

❓Cand are loc Campionatul Mondial 2022?

Meciul de debut al turneului final se va desfasura pe 20 noiembrie 2022, iar finala pe 18 decembrie 2022.

❓Cate echipe din Europa sunt la CM 2022?

Din cele 32 echipe prezente la Campionatul Mondial, 12 sunt din Europa.

❓Cum pot viziona meciurile de la CM 2022 in transmisiune directa?

Campionatul Mondial va fi transmis in direct de posturile de televiziune TVR 1 si TVR 2.

Postat de:

Copy the token