Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri sportive Free Bet 2024

Bonusul sub forma de freebet il intalnim din ce in ce mai des la casele de pariuri. Fie ca este vorba de un bonus de inregistrare sau de freebeturi oferite in urma unor promotii, acestea par destul de tentante. Asta mai ales deoarece freebeturile trebuie rulate o singura data. 

Cele mai bune case cu pariuri gratuite

Casa de pariuri Bonus Recenzii
Aceste pozitii sunt platite de casele de pariuri

Top 3 cele mai bune case de pariuri cu freebet

Betano 

 • Este probabil cea mai buna casa de pariuri cand vine vorba de freebeturi. Bonusul de inregistrare nu se acorda sub forma de freebet, insa Betano prezinta mai multe promotii pe saptamana in care bonusul se acorda sub forma de freebet. Este vorba despre misiunile saptamanale de tenis sau de misiuni de fotbal in vederea anumitor competitii. De asemenea, freebeturi pot fi castigate si in urma unei rotiri zilnice gratuite sau in urma unui concurs gratuit (Betano Master).
 • Cat despre bonusul de bun venit, acesta este de 100% din valoarea primei depuneri, pana la 300 lei. Bonusul va fi activat imediat dupa depunere. Bonusul si depunerea trebuie rulate de 5 ori. Sau, cu alte cuvinte, bonusul trebuie rulat de 10 ori. Cota minima a unui pariu/bilet este 1.65. Cerintele de rulaj trebuie indeplinite in termen de 90 zile. 
 • Multi utilizatori sunt cuceriti de oferta bogata avuta de Betano. Ma refer in special la numarul de optiuni de pariere oferite pentru un eveniment, dar si la numarul de competitii, respectiv de sporturi. De asemenea, ne bucura faptul ca putem plasa pe un bilet doua sau mai multe pariuri din acelasi meci. Mai mult, aceste selectii dintr-un singur meci pot fi combinate cu alte evenimente, Betano fiind deocamdata singura casa de pariuri ce permite asta. 
 • Nu putem trece cu vederea nici transmisiunile live, Betano oferindu-ne ocazia de a vedea aproape toate derbyurile, indiferent de sport. In fiecare zi, nu doar in weekend, sunt sute de transmisiuni live oferite de Betano.
 • Nu ne putem plange de lipsa metodelor de plata la Betano. Aici poti depune si retrage prin card bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard, dar si cash in anumite magazine, prin transfer bancar sau chiar prin telefon. De mentionat ca daca alegi metodele de plata cash sau prin telefon, poti efectua doar depuneri, nu si retrageri. Retragerile prin VISA Instant, transfer bancar, Skrill, Neteller si Paysafecard se proceseaza in cel mult 24 ore. 
 • Betano iti pune la dispozitie si o aplicatie de mobil atat pentru Android, cat si pentru iOS. Dispune de multe functii, inclusiv iti ofera posibilitatea de a paria in timp ce urmaresti in transmisiune directa un meci pe tot ecranul. Nu trebuie sa te loghezi de fiecare data cand accesezi aplicatia, la fel cum se intampla la alte case de pariuri.
 • Daca intampini o problema, poti vorbi cu operatori prin live chat, mail sau telefon. Adresa de mail este romania@betano.com, iar numarul de telefon este +4031630105. De asemenea, pe site este disponibila o sectiune de FAQ (cele mai intalnite intrebari), impreuna cu raspunsurile.

Netbet

 • Casa de pariuri Netbet este una dintre putinele case de pariuri care acorda bonus de inregistrare sub forma unui freebet. Este vorba despre un freebet in valoare de 100 lei. Acesta il vei primi dupa efectuarea primului pariu, ce trebuie sa fie de minim 100 lei. Este ca un fel de pariu fara risc, doar ca in acest caz vei primi freebetul indiferent daca pariul a fost sau nu castigator. Depunerile prin Skrill si Neteller nu se califica la promotie.
 • Pariul trebuie sa fie singur pe bilet, la o cota minima de 1.5. Freebetul este creditat in termen de 24 ore de la inregistrarea pariului. Acesta trebuie pariat pe o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Freebetul trebuie consumat in termen de 9 zile de la acordarea lui.
 • Totodata, la Netbet poti castiga un freebet saptamanal de 50 lei la fotbal, tenis, dar si la baschet. Pentru a-l primi la fotbal, trebuie sa mizezi in fiecare saptamana minim 300 lei pe meciuri de fotbal, la o cota minima de 1.8. Miza minima a unui pariu trebuie sa fie 1.8. La tenis si baschet conditia mizei minime e aceeasi. La tenis cota minima a unui pariu este 1.5, iar la baschet este 1.7. De asemenea, in ceea ce priveste baschetul vei primi freebetul doar daca ai 3 pariuri necastigatoare intr-o saptamana. La fiecare dintre cele 3 promotii trebuie sa optezi inainte de a plasa vreun pariu. 
 • Oferta la Netbet este una foarte bogata in ceea ce priveste numarul de sporturi disponibile. Nici la optiunile pentru meciuri individuale Netbet nu sta deloc rau. Aici gasim si transmisiuni sportive, insa destul de putine si pentru competitii modeste. Un punct slab il reprezinta lentoarea incarcarii paginilor, lucru ce poate deveni destul de enervant uneori. 
 • In ceea ce priveste metodele de plata, Netbet ofera destule. Este vorba de card bancar, Skrill, Neteller, transfer bancar, OKTO.Cash/Top Pay, Smith&Smith, dar si Revolut. Deocamdata, Netbet este singura casa de pariuri ce ofera Revolut ca metoda de plata. De punctat ca prin Revolut poti efectua doar depuneri, nu si retrageri. La Top Pay retragerea se proceseaza in maxim 24 ore, La Skrill, Neteller, Paysafecard si prin SMITH&SMITH se proceseaza in 2-4 zile. Prin card bancar se proceseaza in 4-8 zile, iar prin transfer bancar in 4-12 zile.
 • Netbet dispune de aplicatie de mobil atat pentru Android, cat si pentru iOS. In aplicatie poti opta pentru un Cash Out total sau partial. Cash Outul partial inseamna ca poti opta pentru returnarea in cont a unei parti din miza/castig, in vreme ce cealalta ramane activa. In plus, daca descarci aplicatia si plasezi un prim pariu prin aceasta ai ocazia de a primi un pariu fara risc de 50 lei. 
 • Ai si optiunea SnapBet in aplicatie, cu ajutorul careia poti miza pe gol in urmatoarele 30 secunde sau 1 minut la meciurile de fotbal importante.  
 • Operatorii Netbet pot fi contactati prin Live Chat, direct de pe site completand un formular sau chiar prin Whats App. Numarul de Whats App este +40752481152. Inainte de a contacta operatorii, te sfatuim sa accesezi sectiunea FAQ. Poate vei gasi acolo raspunsul la intrebarea ta.

Efbet

 • La Efbet bonusul de inregistrare consta in oferirea unor pariuri fara risc sub forma de freebet in urma primelor doua depuneri. Astfel, pentru prima depunere primesti un pariu fara risc de maxim 500 lei. In urma celui de-al doilea depozit vei primi un pariu fara risc de pana la 250 lei. Un pariu fara risc inseamna ca miza se va rambursa sub forma de freebet doar daca pariul plasat de tine este necastigator. Pentru primirea freebetului contacteaza operatorii prin live chat sau mail. Castigurile generate din utilizarea freebetului trebuie rulate de 3 ori pe o cota minima de 1.2. 
 • O promotie interesanta, pe care nu am mai intalnit-o pana acum, consta in oferirea unor pariuri gratuite zilnice. Acestea se vor acorda prin tragere la sorti. La extragere vor participa toti cei ce au efectuat o depunere de minim 50 lei ziua precedenta. In urma fiecarei extrageri se vor acorda 10 pariuri sportive gratuite, a cate 50 lei fiecare.
 • Totodata, mai poti obtine un freebet si pentru activitatea ta parioristica. Astfel, poti fi ales pentru a primi un freebet in functie de mai multe criterii, cum ar fi: data inregistrarii, activitatea ta pe site, frecventa depunerilor etc. Alternativ, poti fi ales complet aleatoriu. Freebetul astfel obtinut trebuie rulat o singura data pe o cota minima de 1.5.
 • Aplicatia Efbet se poate descarca atat de pe telefoanele cu Android, cat si de pe cele cu iOS. Pentru a o descarca scaneaza un cod QR, pe care il gasesti pe site. Alternativ, o poti descarca intrand pe site, insa doar de pe mobil. Odata ce vei accesa siteul, iti va aparea in partea de sus optiunea de descarcare a aplicatiei.
 • La Efbet poti plati prin metodele clasice de plata. Ma refer la card bancar (VISA, Mastercard, Maestro), Skrill, Neteller, Paysafecard. La acestea se adauga si plata in locatii fizice cu bani cash, prin metodele OKTO.Cash/Self Pay sau direct din agentiile offline Efbet. De precizat ca prin Okto.Cash/Self Pay si Paysafecard nu se pot procesa retrageri. Daca efectuezi retrageri prin agentii acestea se proceseaza in maxim 24 ore. Prin Skrill si Neteller acestea se proceseaza in 1-4 zile lucratoare, iar prin card bancar in 1-5 zile lucratoare. 
 • Operatorii pot fi contactati prin live chat, mail, telefon sau Whats App. Numarul de telefon este 031 96 35, iar adresa de mail este support@efbet.ro. Numarul de Whats App este 0732815109. Totodata, pentru reclamatii poti completa un formular direct de pe site. 

Ce este un free bet (pariu gratuit)?

 • Bonusurile caselor de pariuri online oferite sub forma de free bet par mai avantajoase decat cele cu rulaj, cel putin la prima vedere. Valoarea unui free bet trebuie rulata o singura data. De regula, valoarea unui freebet oferit de o casa de pariuri nu depaseste 100 lei. Unele case de pariuri pot impune o cota minima pentru rulajul freebetului, in vreme ce altele nu au o asemenea cerinta.
 • De regula, freebetul trebuie rulat in maxim 7 zile. Unele case de pariuri cer insa ca rulajul sa fie efectuat in maxim 3 zile sau chiar in termen de 24 ore de la primirea lui. Daca pariul plasat cu freebetul este castigator, in cont vei primi doar profitul, nu si valoarea freebetului. 
 • Cele mai multe case ofera direct un free bet ca recompensa in urma unei promotii sau ca bonus de inregistrare. Altele ofera un pariu fara risc sub forma de free bet, intalnind asta in special in cazul bonusurilor de inregistrare. Un pariu fara risc inseamna ca freebetul va fi acordat doar daca pariul, plasat din banii tai, va fi necastigator. In caz ca pariul va fi castigator, pariul fara risc se considera consumat, iar suma pariata nu se va mai rambursa. 

Avantajele unui free bet pariuri sportive

Singurul dezavantaj real al unui freebet este acela ca in caz de castig, valoarea acestuia nu se va rambursa in cont, ci doar profitul. Cu alte cuvinte, pentru a obtine in cont valoarea freebetului acesta trebuie pariat la o cota de 2.00.

 • Principalul avantaj al freebetului il reprezinta acela ca trebuie rulat o singura data. Multe case de pariuri impun o cota minima pentru rularea unui freebet, lucru pe care nu l-as vedea neaparat ca pe un dezavantaj. Aceasta cota minima nu depaseste valoarea 2.00 la nicio casa de pariuri. Daca ai paria o cota mai mica de 2.00 vei putea obtine un profit mai mic decat valoarea freebetului. Nu stiu cat de mult te-ar putea incanta acest lucru, avand in vedere ca valoarea unui freebet la o casa de pariuri este, oricum, destul de mica. 
 • Un alt avantaj al acordarii unui freebet se gaseste la unele case de pariuri, nu la toate. Conform acestuia, se permite ca freebetul sa fie impartit in mai multe pariuri. Asta inseamna ca valoarea unui freebet poate fi utilizata pe mai multe pariuri, nu pe unul singuri. 

  Cum sa obtii un pariu gratuit pas cu pas?

  Pentru a putea castiga un freebet trebuie sa participi la o promotie sau sa efectuezi o depunere. Pentru asta, evident, trebuie sa fii inregistrat la acea casa de pariuri. Mai jos vom arata pasii care trebuie urmati pentru a putea obtine un freebet.

  O conditie primordiala pentru obtinerea unui bonus in general la o casa de pariuri, nu neaparat a unui freebet, o reprezinta bifarea casutei conform careia doresti sa fii contactat prin mail sau SMS cu privire la bonusuri si promotii. Aceasta actiune se poate efectua in momentul inregistrarii sau ulterior, din contul tau.

  • Verifica-ti contul

  Sunt case de pariuri care nu te lasa sa participi la vreo promotie daca nu iti verifici mai intai contul. Pentru asta trimite prin mail (sau dintr-un formular aflat pe site), copia dupa buletin, pasaport sau permis auto. Verificarea identitatii trebuie efectuata obligatoriu in termen de 30 zile de la inregistrarea la casa de pariuri. Cu cat o trimiti insa mai repede, cu atat mai bine. Plus ca unele case de pariuri iti ofera o recompensa pentru verificarea identitatii. In cazul in care nu iti verifici contul in termen de 30 zile, acesta iti va fi inchis.

  • Indeplineste conditiile promotiei

  Cele mai multe promotii ne cer sa pariem pe unul sau mai multe meciuri pentru a primi freebetul. Ai grija sa citesti cu atentie termenii si conditiile promotiei inainte de a o accepta. La multe case de pariuri trebuie sa apesi un buton pentru a o accepta, buton care se gaseste in pagina promotiei.

  Apoi plaseaza pariurile conform termenilor si conditiilor. Pariurile pentru promotie se vor lua in calcul doar dupa ce ai apasat butonul de participare. Daca vorbim de bonus de inregistrare sau fara depozit sub forma de online betting free bet, este posibil sa ti se ceara introducerea unui cod fie la inregistrare, fie din contul tau.

  • Plaseaza freebetul conform conditiilor de rulaj 

  Dupa ce ai primit freebetul, plaseaza un pariu conform cerintelor freebetului. Aici nu prea ai cum sa faci ceva gresit, deoarece daca plasezi un pariu neconform cu cerintele, valoarea freebetului nu va fi activa pentru acel pariu. Vei putea paria cu freebetul doar daca indeplinesti cerintele acestuia. Trebuie doar sa fii atent la intervalul de timp in care trebuie folosit freebetul. Atentie, foarte multe case de pariuri iti cer ca pariul folosind freebetul sa fie validat, nu doar plasat, in acel interval de timp.

  Freebeturi vs bonusuri normale la pariuri

  Este greu de stabilit ca freebeturile sunt mai bune decat bonusurile cu rulaj sau invers.

  • In opinia mea, daca esti parior incepator ti s-ar potrivi freebeturile. In schimb, daca ai acumulat ceva experienta ca parior, merita sa te axezi pe bonusuri la pariuri sportive cu rulaj.

  De ce spun asta? 

  • Deoarece valoarea free betului nu trebuie rulata decat o data, lucru usor de efectuat. Pana la urma, daca pierzi pariul cu freebetul, pierzi doar oportunitatea de a castiga, nu si banii din cont. In schimb, in cazul bonusului cu rulaj riscurile sunt mai mari, iar un parior cu experienta are sanse mai mari sa evite aceste riscuri. 
  • Pe de alta parte, este vorba de un rulaj destul de mare, iar daca te pricepi la pariuri asta ar putea sa iti genereze un profit destul de mare. Sigur, daca nu esti foarte inspirat sau calm in acea perioada ai putea cu usurinta sa pierzi nu doar bonusul oferit, ci si toti banii din cont. 
  • Concluzionand, persoanele incepatoare in ale pariurilor, dar si cele mai prudente, ar prefera un freebet in locul unui bonus cu rulaj. In schimb, cele cu experienta in pariuri sau celor carora le place riscul nu ar spune nu unui bonus cu rulaj. Sigur, in luarea deciziei conteaza mult termenii si conditiile acelui bonus. 
  • Aici ma refer in special la cota minima la care trebuie sa plasezi un pariu, insa si la cotele oferite de acea casa de pariuri. Fiindca s-ar putea, spre exemplu ca o optiune ce are cota 1.7 la alte case de pariuri sa aiba cota 1.5 la casa la care ai tu de rulat bonusul, iar cota minima de rulaj sa fie 1.6. Asemenea discrepante intre cotele caselor de pariuri se intampla in special in cazul pariurilor live. 

  Metode alternative de plata online

  Patru sunt metodele principale de plata preferate de romani, majoritatea caselor de pariuri dispunand de toate cele 4. Este vorba de plata prin card bancar, Skrill, Neteller si Paysafecard.

  VISA

  Cea mai populara metoda de plata o reprezinta cea prin card bancar. Multa lume prefera cardul VISA, tot mai multe carduri de acest gen fiind VISA Instant. Casele de pariuri au profitat de aceasta situatie, oferindu-le utilizatorilor retrageri mult mai rapide fata de cei care au carduri VISA simple, Mastercard sau Maestro. Astfel, majoritatea caselor de pariuri proceseaza in cateva ore, minute sau chiar instant retragerea celor ce beneficiaza de card VISA Instant. Toate casele de pariuri ofera acest tip de card ca metoda de plata.

  Mastercard

  Aici retragerile catre casele de pariuri se proceseaza in cel putin doua-trei zile lucratoare. La fel ca in cazul VISA, orice casa de pariuri ofera Mastercard ca metoda de plata. Atat depunerile cu Mastercard, cat si cele cu VISA sunt eligibile pentru obtinerea bonusului de bun venit. 

  Paysafecard

  Este o cartela preplatita, care poate fi gasita in anumite magazine sau chiar online. Suma pe care o platesti se va regasi si pe cartela. Aceasta are un cod de 16 cifre care trebuie introdus cand efectuezi un depozit la o casa online. Tine cont de faptul ca acea cartela are o data limita, care e tiparita pe cartela. Alternativ, iti poti crea gratuit un cont pe my.paysafecard.com, pentru a aduna acolo toate codurile cartelelor cumparate. Acestea se vor transforma in bani, pe care ii poti depune oricand doresti la o casa online. 

  Nu insa toate casele de pariuri te lasa sa retragi prin Paysafecard. La cele care te lasa retragerea se va procesa in termen de 24 ore de la efectuarea retragerii. De asemenea, daca depui prin Paysafecard, la multe case nu esti eligibil la bonusul de bun venit.

  Skrill

  Este un portofel virtual, cu o interfata prietenoasa. Retragerile prin Skrill se proceseaza in termen de 24 ore la majoritatea caselor de pariuri. Iti poti comanda chiar si card Skrill de pe site, in acest caz putand retrage direct de la bancomat banii din contul Skrill. Cu orice tranzactie efectuata la Skrill vei primi puncte, care pot fi schimbate ulterior in bani. La Skrill se percep insa si comisioane, in special la efectuarea unei retrageri in contul bancar. Trebuie spus ca nu la toate casele de pariuri esti eligibil la bonusul de bun venit daca efectuezi o prima depunere prin Skrill.

  Neteller

  La fel ca Skrill, este un portofel virtual, cele doua portofele avand multe similitudini. Si aici retragerea se proceseaza in cateva ore la majoritatea caselor de pariuri. Si in acest caz iti poti comanda un card Neteller. De asemenea, primesti puncte pentru fiecare tranzactie efectuata, insa vei plati, totodata, aceleasi comisioane ca la Skrill pentru retragerile in cont bancar. Nici aici nu esti eligibil la bonusul de bun venit daca efectuezi o prima depunere cu Neteller. 

  Cum se calculeaza castigurile din freebeturi? 

  Din lista bonusurilor oferite de casele de pariuri, freebetul are cele mai facile conditii de rulaj. Acesta trebuie rulat o singura data. Nu toate casele de pariuri iti impun o cota minima pentru pariurile cu freebetul. 

  • Partea mai putin buna este ca nu vei primi in cont valoarea freebetului in cazul unui eventual castig, ci doar profitul. Spre exemplu, daca plasezi un free bonus bet de 50 lei pe o cota de 3.00, iar pariul este castigator, in cont nu vei primi 150 lei, ci doar 100 lei. 

  Concluzii

  • Multe case de pariuri si-au indreptat in ultimul timp atentia catre freebeturi. Nu neaparat ca bonus de inregistrare, cat ca o recompensa oferita in urma unei promotii. Freebetul trebuie rulat o singura data in termen de cel mult 7 zile. La unele case ti se va cere insa ca freebetul sa fie rulat in termen de 3 zile sau chiar 24 ore. Nu toate casele impun o cota minima pe care sa fie rulat freebetul. 
  • In cazul unui castig folosind freebetul, se va credita in cont doar profitul, nu si valoarea freebetului. Totodata, foarte putine sunt casele de pariuri care iti permit sa imparti freebetul in mai multe pariuri. Majoritatea iti cere ca intreaga valoare a acestuia sa fie plasata pe un singur pariu/bilet. In general, poti plasa mai multe selectii pe un bilet cu freebet, ori live, ori pre-live. 
  • Este greu de spus daca freebetul sau bonusul cu rulaj este mai avantajos. Sigur, fiecare parior prefera un tip de oferte bonus, in functie de experienta sa la pariuri, insa si de curajul pe care il are in acel moment.

  FAQ - Intrebari frecvente si raspunsuri

  ❓Poti sa dai Cash Out la un pariu/bilet la care ai folosit freebetul?

  Din cate am constatat pana acum, doar casa de pariuri Betano ne permite sa dam Cash Out unui bilet pentru care am folosit un freebet. Restul caselor de pariuri dezactiveaza aceasta functie. In aceste cazuri insa, valoarea Cash Outului este mult mai mica decat ar trebui sa fie in mod normal, lucru firesc, pana la urma.

  ❓Freebeturile expira?

  Orice freebet oferit de o casa de pariuri online poate fi pariat intr-un anumit interval de la incasarea lui. De regula, acest interval este de 7 zile, insa poate fi si de 72 ore sau chiar 24 ore. Majoritatea caselor de pariuri cere ca in acest interval freebetul sa nu fie doar plasat, ci si ca pariul sa fie stabilit.

  ❓Poti castiga bani din freebeturi?

  Poate pe termen scurt ideea de castig din freebeturi ti se va parea buna. Pe termen lung insa, este destul de greu de crezut ca te va mai incanta. In primul rand, pentru ca in cazul unui castig vei primi in cont doar profitul, valoarea freebetului fiind destul de mica. In al doilea rand, fiindca pentru a obtine freebetul trebuie sa indeplinesti niste cerinte, care nu sunt intotdeauna la indemana, putand pierde multi bani pana sa o indeplinesti.

  ❓Cand se ramburseaza un freebet?

  Foarte multe case de pariuri au o politica de rambursare a freebetului. Asta se intampla doar daca pariul plasat este stabilit cu o cota de 1.00 (amanat, retragere jucator, Draw No Bet). Sunt insa si case de pariuri care nu iti ramburseaza freebetul, chiar daca pariul in cauza primeste cota 1.00.

  ❓Pentru cate freebeturi pot opta?

  Daca vorbim de un freebet la inregistrare, acesta poate fi obtinut o singura data. Daca este vorba de un freebet obisnuit, destinat clientilor existenti, nu exista un numar limita de freebeturi pentru care poti opta. La unele case de pariuri poti avea in cont chiar si doua sau mai multe freebeturi in acelasi timp. 

  ❓Cum faci bani dintr-un freebet?

  Pentru a fructifica un freebet cat mai bine, ar trebui sa te orientezi catre un pariu cu o cota minima de 2.00. Sau catre un bilet cu mai multe selectii. Asta deoarece valoarea unui freebet este mica, in general, iar in cazul unui castig vei primi in cont doar profitul.

  Postat de:

  Copy the token