Bonus de bun venit Sportingbet pariuri sportive

Bonus de bun venit
Bonus
Fără limite de timp
A ramas pana la final
x15
Pariu
From 2
Cote de pariu
7 zile
Timp de pariu
Depunere minima

Sportingbet este unul dintre operatorii cu vechime pe piața pariurilor sportive și cazinourilor online din România, fiind parte din grupul Entain Limited ce deține licența încă din 2017. 

Ca orice platformă online care se respectă, există și un bonus de bun venit Sportingbet pentru jucătorii noi. Mai jos vă voi prezenta bonusul de bun venit oferit de Sportingbet la pariuri sportive, alături de condițiile de rulaj și celelalte cerințe.

Ce este bonus de bun venit Sportingbet la pariuri sportive?

Bonusul este sub forma de sold bonus și este pentru acei jucători care efectuează primele depuneri pe site-ul Sportingbet. Bonusul reprezintă procente din depunerea efectuată, pentru primele 3 depuneri: Sportingbet bonus pariuri de 50% până la 200 lei din prima depunere, 50% până la 200 lei pentru a doua depunere și 100% până la 100 lei pentru a treia depunere.

Cum să obțineți Bonus de bun venit Sportingbet la pariuri sportive?

 1. Creați-vă un cont sau logați-vă în contul de joc dacă aveți deja un cont creat pe care nu ați avut nicio activitate până la acel moment
 2. Efectuați o depunere de minim 20 lei prin cardul bancar: depunerile efectuate prin alte metode nu vor fi eligibile pentru activarea bonusului!
 3. Bonusul se va activa automat, astfel că puteți deja să pariați pe evenimente Live sau Premeci cu cotă de cel puțin 2.00
 4. Utilizează bonusul și depunerea efectuată doar la pariuri sportive și în maxim 7 zile de la activarea bonusului de bun venit Sportingbet pentru a îndeplini condițiile de rulaj!

Termeni și condiții Bonus de bun venit Sportingbet la pariuri sportive de până la 500 lei

Orice jucător, indiferent că este mai nou sau deja experimentat în domeniul pariurilor sportive și cazinourilor online trebuie să știe că este necesar ca înaintea accesării oricărui tip de bonus să citească Termenii și Condițiile platformei și ale campaniei promoționale pe care dorește să o acceseze. De aceea, vă voi prezenta cele mai importante condiții ale bonusului de bun venit la pariuri sportive oferit de Sportingbet:

 • Oferta este valabilă doar pentru jucătorii înregistrați după 19 ianuarie 2022 pe platforma Sportingbet
 • Depunerea minimă ce deblochează bonusurile din pachetul de bun venit este de 20 lei
 • Pentru activarea bonusului, depunerea trebuie să fie efectuată doar prin intermediul cardului bancar
 • După activarea promoției, banii depuși și suma bonus trebuie rulate de 15 ori pe cotă de cel puțin 2 
 • Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 7 zile de la activarea bonusului de bun venit Sportingbet
 • Se acordă 50% până la 200 lei din prima depunere, 50% până la 200 lei pentru a doua depunere și 100% până la 100 lei pentru a treia depunere
 • Poți beneficia de bonusurile 2 și 3 doar dacă nu ai înregistrat o retragere înaintea efectuării depunerii de calificare

La ce evenimente sportive pot să folosesc acest bonus de bun venit Sportingbet la pariuri sportive?

Sportingbet este o platformă dedicată în mare parte pariurilor sportive, iar gama de sporturi este extrem de variată. 

Pe lângă clasicele pariuri pe Fotbal sau Tenis, poți paria, Live sau Premeci, pe Fotbal American, Hochei, Jocuri Galice sau Polo pe apă. 

Pe toate acestea și multe altele puteți paria pentru a îndeplini rulajul bonusului, cât timp se respectă condițiile de miză și de cotă.

Care sunt cerințele de rulaj pentru acest tip de bonus?

Pentru Bonusul de Bun Venit la Pariuri Sportive, cerințele sunt destul de permisive și acceptabile, întrucât este necesar să pariați pe orice sport din ofertă, iar rulajul total al depunerii și bonusului este x15. Trebuie totuși să țineți cont și de cota minimă care trebuie să fie cel puțin 2.00.

Metode de plată acceptate la Sportingbet

Sportingbet oferă o multitudine de metode de plată, pe care jucătorii le pot utiliza pentru a juca la Pariuri Sportive sau Cazinou Online: Card de debit/credit, Skrill, Paysafecard, Neteller sau Transfer Bancar. 

Totuși, dacă vreți să activați bonusul de bun venit la pariuri sportive de la Sportingbet este neapărat necesar ca depunerea să fie efectuată exclusiv prin intermediul cardului bancar, în caz contrar bonusul nu va putea fi activat. 

Joc Responsabil la Sportingbet

Sportingbet este un operator cu vechime pe piața din România, astfel că echipa acestora cunoaște faptul că Jocul Responsabil este una dintre cele mai importante aspecte pe care operatorii de pariuri sportive trebuie să pună accent în relația cu jucătorii.

Conform informațiilor de pe site, Jocul Responsabil la sportingbet are la bază trei elemente:

 • Siguranța Jucătorului
 • Siguranța Jocului
 • Protecție împotriva dependenței de joc: cercetare - prevenire - intervenție

Este foarte important să conștientizăm când, cum și cât să jucăm și de asemenea să realizăm că jocurile de noroc trebuie tratate ca un mod de divertisment, nu ca o sursă de venit.

Concluzie

Bonus Sportingbet la pariuri sportive poate ca nu este unul care sa te entuziasmeze prea mult, nici suma totala nu este una ridicata, la care se adauga celelalte conditii ale bonusului, nici acestea prea prietenoase. Insa iti poti incepe experienta de pariere profitand de acest bonus si urmand o strategie pusa la punct, alaturi de un joc responsabil, cu siguranta vei avea o experienta placuta de pariere la inregistrarea pe platforma Sportingbet sau daca erai deja inregistrat, insa nu ai mai efectuat o depunere.

Avantaje bonus de bun venit Sportingbet Dezavantaje bonus de bun venit Sportingbet
Bonusul se activează automat la depunere Cota minimă pentru rulaj este de 2.00
Cerința de rulaj nu este una ridicată (x15) Poți beneficia de bonusurile 2 si 3 doar dacă nu ai efectuat deja o retragere anterior
Copy the token