Primul pariu la PublicWin

Publicwin este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul provizoriu de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin Decizia 1307 emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabilă din data de 1.08.2017.

Pasul 1 – Inregistrarea contului

Site-ul online al casei de pariuri Publicwin: www.publicwin.ro

Pentru creare cont, in partea dreapta sus a paginii principale vei gasi un buton, intitulat “Inregistreaza-te acum”. Odata apasat butonul ti se va deschide o singura fereastra, in care trebuie sa-ti introduci datele de utilizator, datele personale, precum si confirmarea lor.

  • Date utilizator: nume utilizator, parola, repetarea parolei, data nasterii, adresa mail, repetarea adresei de mail, selectarea unei intrebari personale (adresata de fiecare data cand vei efectua o retragere), introducerea unui raspuns personal, introducerea (copierea) unui cod ca o masura de siguranta.
  • Date personale: titular (domn/doamna), prenume, nume, strada, numarul strazii, codul postal, tara, orasul, numarul de telefon mobil.
  • Confirmare: confirmarea/infirmarea ca esti cetatean roman, CNP-ul (daca esti cetatean roman), confirmarea/infirmarea ca ai rezidenta fiscala in Romania, bifarea casutei conform careia ai implinit 18 ani si esti de acord cu termenii si conditiile, bifarea facultativa a casutei conform careia esti de acord sa primesti informatii (pe mail) din partea Publicwin. 

Dupa deschidere cont vei primi un mail pe adresa furnizata, iar pentru validare cont trebuie sa dai click pe linkul din mail.

thumb_5b6a9e4fee2ca_1533713999.jpg

Este necesar sa folositi numai date reale la inregistrare. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2 – Verificarea contului

Conform legii in vigoare, verificarea contului trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat.

Pentru verificarea contului trebuie sa trimiti o copie a actului de identitate (carte de identitate, pasaport sau permis de conducere). Documentul poate fi trimis direct de pe site. Pur si simplu acceseaza-ti contul, apoi selecteaza sectiunea “Verificare cont” din lista aflata in partea stanga. Fisierul trebuie sa aiba o marime de maxim 5 MB.  

thumb_5b6a9e938aafd_1533714067.jpg

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri 

Pentru efectuarea unei depuneri acceseaza sectiunea “Contul meu” din partea dreapta a paginii, iar din lista ce apare in stanga acceseaza sub-categoria “Depuneri”. 

Online poti depune prin cele mai cunoscute metode, aici fiind incluse cardul de credit/debit (VISA/Mastercard), portofelele virtuale Skrill si Neteller, prin Paysafecard sau prin transfer bancar, in vreme ce offline poti depune fara card in agentiile Publicwin. 

Suma minima

Depunerea minima este de 10 lei prin intermediul agentiilor, 20 lei prin Skrill, Neteller si Paysafecard, respectiv 50 lei prin card de credit si transfer bancar. Depunerea maxima este 10 000 lei prin Paysafecard, 20 000 lei prin Skrill si Neteller, 25 000 lei prin transfer bancar si prin cardurile de credit, respectiv 45 000 lei prin agentiile offline. 

5b6a9f2387b7a_1533714211.jpg

Pasul 4: Plasarea primului pariu

Pentru a plasa un pariu selecteaza categoria Sport, apoi sportul si competitia dorita din meniul aflat in stanga paginii. Meciurile din respectiva competitie le vei putea vizualiza pe centrul paginii, fiecare competitie prezentand cateva tipuri de pariuri. Odata ce ai ochit un tip de pariu care crezi ca ar putea fi castigator selecteaza-l pentru a-l plasa pe biletul de pariuri, bilet aflat in dreapta paginii. Daca doresti sa plasezi si alte pariuri pe bilet, repeta procedeul enuntat mai sus.

La Publicwin poti plasa pariuri single, bilete multiple sau pariuri tip sistem. Dupa ce ai adaugat toate meciurile pe bilet vei putea vedea cota totala, care se calculeaza ca produs intre cotele individuale. Plaseaza apoi miza in casuta aferenta, eventualul castig calculandu-se inmultind cota totala cu miza.

5b6a9f6ea7f8b_1533714286.jpg

Ca la majoritatea caselor de pariuri online ce dispun de agentii offline, miza minima la Publicwin este 1 RON.

Pentru mai multe informatii cu privire la particularitatile fiecarui tip de pariuri va recomandam articolul "Tipuri de pariuri".

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

Pentru a putea efectua o retragere selecteaza-ti contul, apoi sub-categoria “Retragere”. Poti efectua retrageri cu ajutorul cardului de credit, a portofelelor virtuale Skrill si Neteller, prin transfer bancar, insa si offline prin agentiile Publicwin. 

Cu exceptia transferului bancar, toate metodele iti cer ca inainte de retragere sa efectuezi o depunere. Retragerea minima din agentiile Publicwin este de 10 lei, cu ajutorul portofelelor virtuale este 20 lei, iar prin card bancar si transfer bancar este 50 lei. Retragerea maxima prin agentii este 45 000 lei, prin Skrill si Neteller este 20 000 lei, iar prin card si transfer bancar 25 000 lei. 

Timpul de procesare a retragerii prin agentii este de cateva ore, prin portofelele virtuale de 1-2 zile, prin card bancar de 3-5 zile, iar prin transfer bancar poate chiar depasi o saptamana. 

Nicio metoda de retragere nu percepe comision.

thumb_5b6a9fc16a4cd_1533714369.jpg

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token