Verificare bilet Publicwin - afla rezultatul biletelor jucate la pariuri online si offline

La casa de pariuri online Publicwin verificarea biletului la pariuri sportive se efectueaza destul de usor, fie ca vorbim despre un bilet plasat pe site sau la o agentie stradala.

Ai plasat un bilet online pe site-ul Publicwin sau unul offline la o agentie Publicwin? Pentru a afla rezultatele pariurilor de pe biletul tau nu trebuie decat sa iti accesezi online biletul sau sa introduci un cod corespunzator. De asemenea, pe site-ul Publicwin poti consulta usor rezultatele pentru partidele incheiate, chiar daca nu ai plasat vreun bilet care sa contina respectivele partide.

Pariurile online castiga tot mai mult teren in detrimentul celor offline

Verificare rezultat bilet pentru pariuri plasate online

In cazul in care ai plasat un pariu/bilet pe site-ul Publicwin, insa nu ai timp sau rabdare sa urmaresti rezultatul in timp real, o poti face la finalul meciului consultandu-ti contul. Pentru asta trebuie sa te loghezi si sa accesezi sectiunea “Pariurile mele”, aflata in partea dreapta sus, langa sectiunea “Contul meu”, numele tau de utilizator si suma avuta in cont, respectiv sectiunea “Deconectare”.

thumb_5bc09f7dce8b9_1539350397.jpg

Acolo vei descoperi istoricul biletelor jucate de tine, putandu-le filtra astfel incat sa iti apara biletele in desfasurare, cele castigatoare, pierdute, cele din ultimele zile sau cele pe care le-ai jucat intr-o anumita luna. Un pariu/bilet contine: seria biletului, data si ora, miza, cota totala, castigul potential si castigul real (daca a fost castigator sau necastigator). Daca doresti sa vezi biletul detaliat apasa sageata care apare in dreptul biletului, in partea dreapta.

5bc09f8d95831_1539350413.jpg

Publicwin verificare bilet online pentru pariurile plasate in agentii

Au trecut cateva ore, zile sau chiar saptamani de cand ai plasat un bilet intr-o agentie Publicwin? Daca inca nu stii rezultatele si ai la indemana biletul, le poti verifica foarte usor, insa numai daca esti logat pe Publicwin. Nu trebuie decat sa accesezi platforma “Sporturi” de pe site. In dreapta se afla o casuta deasupra careia scrie “Verifica bilet”. Acolo trebuie sa scrii seria biletului offline jucat la Publicbet, serie formata din 14 cifre, pe care o gasesti deasupra tuturor evenimentelor de pe acel bilet. In dreptul seriei se afla si un cod format din doua litere si o cifra, insa acel cod nu este necesar sa-l trecem pentru a gasi biletul.

thumb_5bc09fa63a155_1539350438.jpg

Acest bilet ce va aparea in urma cautarii contine toate acele rezultate ale meciurilor, fie ele din fotbal sau din alte sporturi, care s-au disputat deja. Daca rezultatul a facut evenimentul tau sa fie castigator vei vedea o culoare verde in dreptul evenimentului, iar daca a facut sa fie necastigator vei vedea una rosie. De asemenea, pe bilet vei putea vedea data si ora la care a fost jucat, miza, cota si castigul potential.

5bc09fb1b3c8f_1539350449.jpg

Verificare rezultate pe site-ul Publicwin

Este zi de weekend si esti curios sa afli rezultatele inregistrate in campionatele de top din fotbal sau din competitiile preferate de tine? Sau poate doresti sa afli rezultate din fazele finale ale unui turneu de tenis, din baschet sau din alte sporturi.  Toate astea le poti face pe site-ul Publicwin. Astfel, cand apesi pe sageata din dreptul categoriei “Sporturi” iti apare o lista cu 7 subsectiuni. Penultima subsectiune se numeste “Rezultate”, iar daca o vei accesa vei putea gasi rezultate din mai mult de 10 sporturi, din ziua in curs, ziua precedenta sau chiar din urma cu 3 saptamani. In plus, Publicwin pune la dispozitie o functie de Search, pentru a cauta un anumit rezultat fiind de ajuns sa scrii numele echipelor ce s-au duelat.

thumb_5bc09fd395577_1539350483.jpg

Iata, asadar, modul de verificare al statusului unui bilet este destul de simplu, dar evident, este mult mai simplu daca pariezi online intrucat, nu doar ca eviti acea taxa de 5% care se aplica mizei la pariuri plasate la agentii stradale, dar beneficiezi si de bonusuri substantiale, transmisiuni live, lasand la o parte confortul de a paria oriunde, oricand, de care beneficiezi pariind online.

Copy the token